Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פניתי לסוכנות טרייד מוביל בחיפוש רכב ומצאתי מיד ראשונה פרטית שמעניין אותי, העניין הוא שהם לא מוכנים להראות לי טופס בדיקה של הרכב בטענה שזו המידיניות שלהם למרות שהתעקשתי. השאלה האם זה אמור להחשיד? בעיקרון הם ממליצים לי לבדוק את הרכב לבד אבל אני לא בטוח שכדאי להשקיע את הזמן והכסף אם בסוף אגלה משהו שיוריד אותי מזה. הבנתי שאין להם שם רע.

אשמח לייעוץ.

תודה לעוזרים.

פורסם

גם ככה בדרך כלל מומלץ לא לסמוך על טופס בדיקה של המגרש/סוחר אלא על בדיקה שעשית בעצמך.

אם הרכב אטרקטיבי מספיק אולי כדאי להשקיע בבדיקה.

פורסם

לאחרונה רכשתי 2 רכבים יד שנייה, ובכל פעם נכנסתי לטרייד מוביל עם רכב מסויים שחיפשתי שהיה להם במלאי.

קודם כל,מצב הרכבים אצלם לא טוב,הם אפילו לא טורחים לתקן לפני תצוגה ללקוח ואפילו לא תחזוקה מינימלית של ניראות.

דבר שני,שלא נדבר על היחס הגרוע שמקבלים אצלם בסניפים (הייתי בסניף פ"ת ובעוד סניף אחד) שנראים כמו מחסן, איש המכירות שלהם לא הראה נכונות למכור לי רכב או לומר לי כמה רוצים על הרכב. במשך כמה דקות הוא ניסה לסחוט ממני כמה אני מוכן לשלם על הרכב ולא כמה הם באמת רוצים עליו. בנוסף,לרוב לא ניתן אצלם לראות את הרכב המדובר גם אם תהיה מוכן לנסוע למקום בו הוא נמצא.

אין סיכוי לקבל אצלם היסטוריית טיפולים,מפתח שני של הרכב גם לרוב לא קיים אצלם, טופס בדיקה לא ממש ניתן והוא גם ככה לא אמין מספיק.

לאחר שיטוט בכמה סוכנויות טרייד אין ויד שניה מליסינג המסקנה הייתה שהמקום הכי טוב שהייתי בו הוא כלמוביל-

שם קיבלתי את השירות הטוב ביותר,יכולתי לראות את הרכב בעיניים,כל הרכבים מתוחזקים היטב גם מבחינת ניקיון וגם עברו כבר את כל התיקונים שצריך, את טופס הבדיקה (למרות ששוב,הוא לא הכי אמין) ראיתי במקום. כמובן גם קיבלתי נסיעת מבחן מיידית והצעת מחיר הוגנת מאוד.

פורסם

אני רכשתי לפני כ10 חודשים, וההתנסות שלי עם טרייד מוביל ראשלצ מערב לא היתה טובה.

קובעים פגישה בבוקר, אבל לא מגיעים בזמן, הנציגים הם ילדים אחרי צבא שלא עניין אותם מה אני רוצה/צריך אלא לדחוף את הנבלות שהיו להם.

אם מדובר בלקוח שמתלבט סבבה, אז להציע אופציה נוספת בשביל הלקוח זה בסדר, אבל לדחוף ללקוח שסגור על עצמו רכבים מקטגוריה שונה לגמרי??

פורסם

בשתי החלפות הרכב האחרונות שלי נכנסתי לסניפים של טרייד מוביל והתאכזבתי מרמת התחזוקה של המכוניות. באחת הפעמים כשראיתי פיז׳ו 208 שנת 2013 או 2014 כשכל החזית צבועה הנציג אמר לי שאין מכוניות בשנתון הזה שלא עברו תיקון פחחות....הצחיק אותי והלכתי

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Audi A4 3.0

פורסם
בשתי החלפות הרכב האחרונות שלי נכנסתי לסניפים של טרייד מוביל והתאכזבתי מרמת התחזוקה של המכוניות. באחת הפעמים כשראיתי פיז׳ו 208 שנת 2013 או 2014 כשכל החזית צבועה הנציג אמר לי שאין מכוניות בשנתון הזה שלא עברו תיקון פחחות....הצחיק אותי והלכתי

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

נציג הזוי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

פעמיים בחיי ביקרתי בסוכנות טרייד מוביל ואין לי שום דבר חיובי להגיד עליהם מלבד מלאי מרשים של רכבים.

השירות לא מזמין בלשון המעטה, ההצעות מחיר הראשוניות שלהם גבוהות מדי, תצוגת הרכבים רעה וממש לא מושכת.

אני יכול לספר שלאחר מכן, הם התקשרו אלי מספר פעמים כדי לשכנע אותי לחזור ואפילו הסכימו להוריד משמעותית את המחיר שהוצע. זה היה מאוחר מדי מבחינתם.

אני כן יכול להמליץ מניסיון על לובינסקי טרייד וכלמוביל שהם לפחות טורחים לתת שירות ויחס ראויים (אין זה פוטר אותך מלבדוק טוב את הרכב המוצע).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מצטרף לקודמי וממליץ בחום על כלמוביל טרייד אין...(פ"ת)

קניתי שם רכב מיד ראשונה שמור ומטופל במוסך מורשה יבואן הכולל ספר טיפולים מלא וכמובן שביצעתי בדיקה משלי במכון.

אציין כי בבדיקה היה צורך להחליף רפידות והם ביצעו לי החלפה של כל הרפידות ברכב.

פורסם

נכון הוא שכלמוביל בפ"ת נראה מקצועי ומסודר אבל :

1) מחירים גבוהים - לוי יצחק הוא הבסיס ללא הנחות יותר מדי

2) פעם באתי לראות שם רכב וצ'ק אנג'ין היה דולק - לא נראה טוב ...

פורסם

אני אתייחס למה שכתב zvigolden:

כשחיפשתי בפעם הקודמת רכב,התחלתי כמובן מיד2,התקשרתי לאנשים, וידאתי את מצב הרכב והבעלות בטלפון, אך לאחר 5 (!!!) מקרים רצופים של נסיעה לראות רכב וכשהגעתי הסתבר אחד מהדברים: הבנאדם סוחר ואין לו באמת מושג מה עבר על הרכב, הרכב עבר באופן ברור וגלוי תאונה רצינית, הרכב לא היה רשום על שם המוכר ואז הסתבר שהוא "קצין רכב שעושה טובה למישהו למכור לו אותו", וכל מיני סיבות ותירוצים... הגעתי למסקנה שלא תמיד שווה לשרוף את הזמן ואת הכסף בנסיעות לכל מיני ערים ברחבי הארץ ואז לגלות שממש לא מתאים.

אז נכון,יכול להיות שהמחיר בכלמוביל [אתייחס אליהם ספציפית] הוא מחירון ואולי טיפה יקר (ודווקא במקרה שלי המחיר היה בסדר גמור,מתחת למחירון ועם גמישות), אך שם משלמים גם על מצב הרכב- שהוא תמיד טוב, במקרה ונמצאה בעיה הם מתקנים ולא צריך להתווכח כמו עם אדם פרטי על המחיר, יש למי לפנות ואת מי לתבוע במקרה שצריך, ובסה"כ קיבלת שירות ויחס טוב עם יכולת לראות את כל הרכבים במקום אחד בעיניים ולקחת אותם לנסיעת מבחן קצרה. אני חושב שלמי שזמנו יקר- זה חוסך לו הרבה כסף ועוגמת נפש.

בכל אופן,כולם רוצים למכור במחירון והכל תלוי בביקוש ובהיצע של הדגם.

את הרכב השני קניתי מאדם פרטי וזה היה ממש מזל שמצאתי בנאדם אמין והוגן. (וזה אחרי שהסתובבתי שלושה ימים בחיפוש אחר רכב,וכל האנשים האחרים רצו מחירון על רכבים במצב גרוע מאוד)

פורסם

lcx יקירי

1)אם 5 פעמים נסעת לראות רכב ופגשת רק זבלים - תשקיע יותר בסינון מוקדם טלפוני ותפעיל גם את האינטואיציה

2)נכון שכלמוביל זה נוח אך זה עולה לא מעט . ברור שמי שמוכן לשלם את העמלה ולא לפגוש את נוכלי יד2 זה מתבקש

3)גם אותם צריך לבדוק היטב ככל סוחר רכב

פורסם

אל תדאג,הפעלתי הרבה אינטואיציה ושאלות ממוקדות כדי לזהות ועדיין נאלצתי ללמוד דברים חדשים.

המסקנה שאני בא לומר היא שאם יש מקום שנותן לך שירות טוב-לפעמים זה שווה את תוספת הכסף,שיקול של כל אחד.

פורסם

zvigolen- גם בכולמוביל יש מציאות, דוגמא פרטית שלי.

לפני שנה וקצת קניתי מהם מיצובישי לנסר שנת 2011 דגם ספורט 1800, מחירון 65 אלף וקניתי ב-54 אלף שזה 15% מתחת למחירון.

רכב מטופל במורשה יד ראשונה פרטית עם קילומטרז של 50 אלף.

בדיקה יצאה טובה ללא ליקויים משמעותיים.

אחריות חצי שנה, טיפול בליקויים, שירות טוב, 500 ש"ח לטיפול ראשון ובסה"כ עסקה טובה.

לפות"ש גם אני ממליץ לראות רכבים בכולמוביל טרייד אין, יש מציאות וגם הרבה רכבים שם מיידים פרטיות אז זווה לבדוק

• תוכן חדש...