Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי סיבוב על טויוטה קורולה אוטומטית 2009 (כמה פנטזתי על נהיגה על הדגמים האלו) אז אחד מהזגגיה שליד העבודה שלי נתן לי סיבוב ואני שם לב שאני נוסע ציפיתי לכח יחסית חזק, בפועל הקורולה מורידה הילוכים וכל טיפה של גז אני רואה את מד הסל"ד על 3000 כבר... קצת מאכזב האמת.

לפי מבחנים רכב היא נחשבת או נחשבה בזמנה עדיין בין החזקות בקטגורייה, בטח בהשוואה לעגלות כמו לנסר.

שאלתי אותו גם והוא אמר לי שהיא לא מרגישה בכלל חזקה לעומת אחרות אבל האוטו כשלעצמו פשוט חוויה.

מה דעתכם? האם המנועים האלו אוהבים סל"S הרבה יותר גבוה מ3000? קודם כל זה לא רכב שלי ודבר שני הייתי בלחץ של זמן מהעבודה כי "ברחתי" להם לסיבוב הזה אבל התרשמתי גם מעט מהנסיעה הזאת.

מה שכן, הגה קל, אוטו מרווח אש!

חייב כזאת בעתיד במקום הקורולה שלי.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
3000 סל"ד לקורולה? בחייך .

המנוע הזה מתחת ל4500 אנמי .

נתתי גז ואני רואה שהרכב כבר ב3000+, עכשיו אני לא אקרע אותה כי ממש לא נעים לי, אבל ציפית לתחושה קצת יותר זריזה מעמידה במקום.

בנסיעה עצמה לא הרגשתי הבדל גדול בין הרכב שלי לבין הקורולה הזו. אני מניח שבפול גז+ מזגן אצלי ומזגן אצלה היא תיעלם לי בשניה אבל עדיין התחושה הייתה סבירה.

פורסם

יצא לי לנהוג גם בקורולה 11' והיה לי קורולה 2007 ואני חייב לומר שה2007 הרגישה הרבה יותר זריזה - יותר מזה השבוע בחו"ל נהגתי על קורולה 2016 עם מנוע 1.6 וגיר ידני 6 הילוכים וה2007 עדיין זכורה לי כזריזה יותר מאלו.

הרכב נהיה כבד יותר הגיר מכוייל להעלות הילוכים מהר יותר לטובת חסכון בדלק ותקנוני זיהום וככה איבדת את תחושת הזריזות היחסית לקטגוריה של הקורולות של פעם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אושריקו,

מהסיבוב שעשית לא ניתן להסיק כלום.

ותפסיק לבקש סיבובים מאנשים, לא בריא לכבוד ולא בריא במקרה של אי נעימות.

בהצלחה.

פורסם

אייל, קרעת אותי מצחוק אני חייב להגיד.

מקס, לא הבנתי מה רע בזה? זה לא שאני מבקש ממישהו שאני לא מכיר אותו. באיזור שלי כולם מכירים את כולם, מוסכים...

נסעתי כולה 2 מטר.

פורסם

אין במנועים האלה שום כוח ב 3000 סל"ד, שזה עוד איכשהו נסבל, אבל הצרה האמיתית ברכבים האלה זה גיר 4 הילוכים שכול הילוך באורך הגלות, או גיר שמעביר הילוכים כאילו אין מחר בשביל לחסוך בדלק.

במנועים כאלה בשביל להרגיש כוח חובה ידני או שיהיה מצב ספורט נורמלי בגיר

• תוכן חדש...