Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 12000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב בשבילי משנת 2001 ומעלה,שיהיה אמין מתחת ל180000 ק"מ חשוב, מנועים בין 1.4 ל1.6, לא שברולט אבאו ואופטרה.. וצריכת דלק סבבה. אני חייל אני צריך רכב לסופ"שים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Using Tapatalk

פורסם

לא משנה לי, אבל אם אתה מביא אוטומט שיהיה אמין, כי ידני תמיד אמין יותר

Using Tapatalk

פורסם

הייתי בודק פיאט פונטו גרנדה ידנית, עדיפות למנוע 1.4 ולא 1.2 שהיה נפוץ בליסינג, אמינה, חלפים לא יקרים, די חסכונית, ובטיחותית יחסית.

פורסם

יונדאי גטס רמות גימור גבוהות ולא GLF שמגיע ללא ABS ועם כרית אוויר לנהג בלבד... המנועים שלהגטס הם בין 1.4 ל1.6 יש גם 1.35 אבל אל תגע בו הוא זולל דלק ודיי עצל...רכב אמין לא הכי חסכוני אבל בתקציב הזה אי אפשר להכניס הכל, אם אתה רוצה יש גם פיג'ו 206 רק ידני רכב מוצלח אם טפלו בו כמו שצריך...

PEUGEOT 206XS

פורסם
חפש מיצובישי כריזמה. אמינה

Sent from my Note 5 using Tapatalk

לא מוצא אחת עם ק"מ סביר

Using Tapatalk

פורסם

בכזה תקציב לא פשוט למצוא רכב שמור לכן זה יכול לקחת זמן,הייתי מחפש גם פונטו ספייס,הגרנדות אכן כולם 1.2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אקסנט היא אופציה סבירה בהחלט. מה שחשוב בתקציב מצומצם הוא למצוא רכב שמור ומטופל ע"מ שלא יביא איתו הרבה הוצאות נוספות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...