Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב משומש לנהגים מעל 1.85. באופן ספציפי מחפש רכב חסכוני בדלק וטיפולם, בטיחותי מספיק (4 כוכבים), אמין (תוצרת יפנית\קוריאנית כנראה?), לא רועש מדי ובעל אחיזת כביש סבירה שתאפשר נסיעה בתוך וגם מחוץ לעיר ולא גדול מדי שיהיה אפשר למצוא חניה בקלות. לא רכב יוקרה.

על מנת ש"גודל" לא יהיה מעורפל, אני מדבר על מנח ישיבה של הנהג. בדקתי ופסלתי פיקנטו, איי10, איי20, סוויפט, מיקרה ומאזדה2. בכולם תיבת ההילוכים ומנח היד של הדלת גורמים למרווח צר מדי שגם לאחר נסיעה קצרה מורגש בשריר הירך.

עוד חשבתי ולא התנסיתי בקיה ריו, טויוטה יאריס, סוזוקי אס-איקס4 (לא קרוס אובר. בה אני נוהג כיום אבל לא מצטיינת בצריכת דלק), מיצובישי ספייס סטאר וניסאן נוט.

למישהו הייתה התנסות עם מי מדגמים? רעיונות אחרים?

תודה,

דוד

פורסם

אני קצת יותר גבוה ממך (1.99) ולא רזה, והI20 הייתה לי נוחה, בכל מקרה הניסן טידה מרווחת להפתיע,

הקיה ריו גם לא רעה, את הספייסטאר הייתי פוסל,

רנו פלואנס מרווחת,

הונדה ג'אז צפופה (מסילות מושב נהג קצרות).

יאריס דור קודם גם סבבה (בחדשה לא נהגתי).

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר - אני 1.84 וממש לא נוח לי במאזדה 2 של אשתי.

אני על SX4. אמנם הכסא הוא עד הסוף אבל די נוח, נגיד עד גובה 1.90 זה יתאים

פורסם
אני קצת יותר גבוה ממך (1.99) ולא רזה, והI20 הייתה לי נוחה, בכל מקרה הניסן טידה מרווחת להפתיע,

רנו פלואנס מרווחת,

אכן 1.99 הוא גובה משמעותי, אבל יש הבדלים ניכרים בין אנשים גבוהים בפרופורציות בין חלקי הגוף (אורכי רגליים וידיים בעיקר) ולכן חשוב מכונית עם יכולת התאמה מירבית (כסא מתכוונן לגובה והגה מתכוונן לעומק).

רנו פלואנס מעל 4.6, לא הייתי מזכיר אותה כמכונית אידיאלית למציאת חניה במרכז העיר. יותר לכוון של מגאן האצ'בק העדיפה, או פיג'ו 307/8.

פורסם

רנו פלואנס מרווחת,

יאריס דור קודם זה לפני מתיחת הפנים? בסביבות 2012-2013 ?

אין לי ניסיון עם רנו? איך מבחינת אמינות וטיפולים?

אתה יכול בבקשה לפרט למה לפסול ספייס סטאר ? היא אמורה להיות החסכונית ביותר, בטיחותית מספיק ומהתמונות תיבת ההילוכים דומה לאס איקס4..

אבדוק ניסן טידה.

תודה!!

פורסם
אכן 1.99 הוא גובה משמעותי, אבל יש הבדלים ניכרים בין אנשים גבוהים בפרופורציות בין חלקי הגוף (אורכי רגליים וידיים בעיקר) ולכן חשוב מכונית עם יכולת התאמה מירבית (כסא מתכוונן לגובה והגה מתכוונן לעומק).

רנו פלואנס מעל 4.6, לא הייתי מזכיר אותה כמכונית אידיאלית למציאת חניה במרכז העיר. יותר לכוון של מגאן האצ'בק העדיפה, או פיג'ו 307/8.

ואיך הן מבחינת אמינות וטיפולים?

פורסם

הייתי ממליץ לך לנסות טויוטה ספייס ורסו- מרווחת מאוד יחסית לגודלה וגם יחסית לסגמנט שלה.

הגובה של הרכב הוא כמעט 1.6 מטר, כך שהתקרה גבוהה.

צריכת הדלק בסביבות 1/15 -אבל עוד לא בדקתי אותה מספר פעמים אז זה לא מדוייק.

הרכב טיפה רועש,איכות הבידוד בו לא הכי טובה- אבל תמורת סכום לא גדול ניתן להוסיף לה בידוד.

התנהגות כביש טובה מאוד לסופר מיני.

פורסם

המיצובישי הייתה לי צפופה ובפעם הראשונה שנסעתי בה והאצתי הרגשתי כמו על מכסחת דשא, מבחינתי רועשת ולא מומלצת.

לגבי הספייס ורסו אני מחזיק אחת כזו למנכלית והיא מרווחת ולדעתי נוחה אבל גם שם מסילות כסא נהג לא ארוכות מונעות מרווח גדול למרות שאני לאחר כיונונים מסתדר.

פורסם

אני 189 גובה והזמנתי סוזוקי סלריו. 67500 כולל רישוי ומולטימדיה (כרגע במבצע) הרכב מרווח מאד

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ואיך הן מבחינת אמינות וטיפולים?

ה307 לא רולוונטית לתקציב שלך. ב308 המנוע נחשב מוצלח, יש הרבה גרסאות. לא החזקתי בעצמי אז אני לא רוצה לרשום מידע לא מבוסס. חפש בפורום.

פורסם

אני נהגתי תקופה בקיה ריו ,מאוד נהנתי מנהיגה איתו, נוח ממש, בנוגע לגובה אני טיפה יותר נמוך אומנם אבל לא הרגשתי צפוף או אפילו קצת, בכל מקרה אני חושב שכדאי לעשות נסיעת מבחן, כי אולי כן יפריעו לך דברים שלי לא הפריעו או ששמתי לב, בכללי זה רכב מצויין ומאוד נהנתי ממנו.

פורסם

קרא את השרשור הזה של חבר פורום שנסע בריו שבועיים ולא מת עליה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?430603-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%A8-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-10-%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A6%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA.

אמ;לק-

ביצועים לא משהו, צריכה בסביבות 12.5 ק"מ לליטר, מזגן פצצה, הגה מחורבן, נוחות מושבים+נסיעה טובים מאוד, מרווח+בגאז' אחלה, ראות החוצה לא משהו, חסר BT.

• תוכן חדש...