Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

אני נוסע מידי יום (6 בשבוע) לעבודה בנסיעה בינעירונית (אני גר ביציאה מהעיר ועובד בכניסה לעיר השניה) של 45 ק"מ שחציה מישורית וחציה עליה/ירידה.

האם כדאי לקנות רכב בנזין רגיל או אולי רכב היברדי או שעדיף דיזל?

ואולי בכלל כדאי לקנות רכב רגיל ולהסב אותו לגז?

אשמח לקבל עצות מועילות.

תודה לכולם!

פורסם

יש לי כ50 אלף ש"ח ואני מעדיף מאוד אוטומט.

ממה שהבנתי משיטוטי באתרים שונים יוצא כך:

גז מומלץ מאוד כל עוד אינני צריך לחנות בחניון מקורה ובתנאי שלא ארכוש מליסינג יד שניה היות ואז אני מאבד את האחריות כשאעשה את ההסבה.

מי שנוסע הרבה בתוך העיר שווה לו היברדי.

ומי שנוסע הרבה בבינעירוני באיזורים לא פקוקים עדיף לו בנזין.

האם אני צודק?

ושוב תודה לכל המגיבים

דוד

פורסם

אני הייתי מתרחק מרכב מונע בגז.

אולי זה רק אני, אבל לדעתי זה תחום שעוד לא בשל מספיק, במיוחד בארץ.

לגבי ההיברידי, אתה די צודק. אבל, ב50 אלף שקלים תוכל להשיג היברידי יד שנייה, והבעיה היא שהמנגנון החשמלי עצמו והמצבר הנוסף עובדים פחות טוב באופן מורגש לאחר כמה שנים טובות ואז זה כבר עניין שלא לא מעט כסף (לפי מקרים ששמעתי בנוגע לטויוטות פריוס בנות מעל 6 שנים).

פורסם

הונדה ג'אז בנזין או היברידית (שתיהן חסכוניות ואמינות מאוד ).

רכב היברידי חסכוני גם מחוץ לעיר. לנסיעות בינעירוניות רכב דיזל מומלץ מאוד, אבל התקציב והדרישה לאוטומטי מקשים על מציאת רכב דיזל מתאים , עם קילומטראז' שפוי ושמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם C3 פיקאסו דיזל רובוטית 2012/2013 תכנס בתקציב יש לא מעט למכירה ביד 2.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רובוטי חד מצמדי של סיטרואן מחייב נסיעה על הרכב בתקווה שמסתדרים עם הגיר. ההרגשה רחוקה מזו של רכב אוטומטי, בעיקר בעיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פז׳ו 207 אוטומטית 2012 אפשר למצוא בקלות ב 40K,יש לי כזו והנסיעה תענוג. כנ"ל פיאסטה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Audi A4 3.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לגבי ההיברידי, אתה די צודק. אבל, ב50 אלף שקלים תוכל להשיג היברידי יד שנייה, והבעיה היא שהמנגנון החשמלי עצמו והמצבר הנוסף עובדים פחות טוב באופן מורגש לאחר כמה שנים טובות ואז זה כבר עניין שלא לא מעט כסף (לפי מקרים ששמעתי בנוגע לטויוטות פריוס בנות מעל 6 שנים).

1. לחמי יש פריוס 2008 עם למעלה מ-300,000 ק"מ על השעון.

הרכב נוסע על הסוללות המקוריות וגומע 1:19 ללא שום עליה בצריכה לאורך השנים.

2. ניתן לבטח את המערכת ההיברידית ב-300 ש"ח לשנה (או 15,000 ק"מ לפי המוקדם) ואז החשש מקריסת הסוללה מתפוגג עד שהרכב בן 10.

3. סוללה חדשה ומקורית עולה כ-9,000 ש"ח, ישנן גם חלופות זולות יותר.

4. גילוי נאות: בבעלותי פריוס 2012 והרכב מאוד מאוד חסכוני בדלק.

• תוכן חדש...