Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר לך בדיוק מה קרה לסניק השחורות של 2012.

הם הגיעו לארץ ונרשמו על שם היבואן שנה לאחר מכן (על פי חוק).

הרכבים המשיכו לעמוד ללא שימוש עד תחילת 2015 (כ 3 שנים שהרכב עומד בבונדד תחת כיפת השמים), אז החל השימוש ברכבים שהוצמדו לעובדי קרסו לתקופה קצרה.

הסיבה? להציג אותם בקרסו טרייד אין כרכבים יד ראשונה, בני שלוש ועם קילומטראז' אפסי = מציאה!

אני לא אומר שזה רע לרכוש אחת, במחיר הנכון.

מרבית הבעיה ברכבים הללו הייתה פגמים אבים בצבע, בעיקר בגג ובמכסי המנוע.

לרובן הוחלפו הצמיגים והמצבר ובוצע טיפול שמנים.

אז זה שאמרו לך "רכב הדגמה", לא ממש נכון.

המלצתי היא: לבדוק תאריך צמיגים ומצבר, לעבור טוב על גוף הרכב כשהוא נקי ועומד בשמש על מנת לאתר את הפגמים (ואני בטוח שישנם, אלא אם צבעו את הרכב).

להציע 70 אלף ומשם להתקדם.

לא לותר על טיפול אחד או שתיים מתנה וכמובן אחריות מלאה לשנה.

בהצלחה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אספר לך בדיוק מה קרה לסניק השחורות של 2012.

הם הגיעו לארץ ונרשמו על שם היבואן שנה לאחר מכן (על פי חוק).

הרכבים המשיכו לעמוד ללא שימוש עד תחילת 2015 (כ 3 שנים שהרכב עומד בבונדד תחת כיפת השמים), אז החל השימוש ברכבים שהוצמדו לעובדי קרסו לתקופה קצרה.

הסיבה? להציג אותם בקרסו טרייד אין כרכבים יד ראשונה, בני שלוש ועם קילומטראז' אפסי = מציאה!

אני לא אומר שזה רע לרכוש אחת, במחיר הנכון.

מרבית הבעיה ברכבים הללו הייתה פגמים אבים בצבע, בעיקר בגג ובמכסי המנוע.

לרובן הוחלפו הצמיגים והמצבר ובוצע טיפול שמנים.

אז זה שאמרו לך "רכב הדגמה", לא ממש נכון.

המלצתי היא: לבדוק תאריך צמיגים ומצבר, לעבור טוב על גוף הרכב כשהוא נקי ועומד בשמש על מנת לאתר את הפגמים (ואני בטוח שישנם, אלא אם צבעו את הרכב).

להציע 70 אלף ומשם להתקדם.

לא לותר על טיפול אחד או שתיים מתנה וכמובן אחריות מלאה לשנה.

בהצלחה.

תודה ! הם אמרו לי שזה רכב שנסע בו עובד.

לא שמתי לב לפגמים בצבע, צמיגים ומצבר אני צריך לבדוק ולשים לב שוב.

הצעתי 75 שזה מה שראיתי מחיר יד2 לדגמים מהשנתון הזה עם 40-70 אלף. הם התחילו ממחיר מופרך של 93. נותן להם כמה ימים לחזור אלי.

פורסם

מה שלא ברור לי זה למה הם עמדו 3 שנים ? לא נמכרו ? אוקי, אז למה לא הוצעו למכירת חיסול כחדשות? למה להפוך אותך ל ״יד ראשונה״ ? כדי לתת פחות אחריות וכו ?

פורסם

לגבי להפוך ליד ראשונה - זה החוק. רכב שלא נמכר תוך שנה נרשם על היבואן כיד ראשונה.

למה לא נמכר במכירת חיסול?

למה, עכשיו הם מבקשים מחיר חיסול על הרכב הזה ( 93 אלף )? כנראה כל הזמן ניסו למכור במחיר מופרז ונתקעו עם הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם מדובר ברכב שחור עם ריפוד בהיר בפנים?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מסכים עם KHALIL,

גם אני נוהג על סניק מנוע 2000, אמנם שנת 2010

מרווח נח ונעים מאוד לנסיעה

מושב אחורי מתאים לשלושה בוסטרים, תא מטען מכובד ואכן צריכת דלת גבוהה

במחיר השוק של הרכבים האלה זאת מציאה

לגבי בדיקה- לא הייתי מתקרב לרכב בלעדיה

פורסם
האם מדובר ברכב שחור עם ריפוד בהיר בפנים?

יש אחד עם ריפוד בהיר ואחד עם כהה. אני דווקא נוטה לכהה, כי פחות רואים לכלוך (גם פלסטיקה בהירה ביחס לכהה), וגם כי בכל מקרה אנחנו הולכים לרפד את הכסאות, להגן מפני נזקי הילדים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני עומד בפני אותה אפשרות לאותה קנייה בדיוק, למעשה, כמה חודשים אחריך. אני במצב משפחתי דומה (בן 3.5, בן שנה ותשעה חודשים ועוד קטנטן בדרך), וגם אני נמצא לקראת קנייה בקרסו טרייד-אין של רנו סניק 2012 שחורה, 20,000 ק"מ. אשמח לדעת אם אכן קנית בסוף, ואם הרכב ענה על הציפיות מבחינת כסאות הבטיחות - ואיך הוא לטמעך מבחינת כל יתר הפרמטרים. לבסוף, אם זו לא חוצפה גדולה מדי, אשמח לדעת בכמה קנית בסוף. תודה רבה מראש!

פורסם (נערך)

היה פה בעבר אחד שקנה מהם אחת שחורה כזו (שעמדה בבונדד). בסוף הם סגרו על 82K .

ייתכן שהם הכניסו אותן עכשיו לצביעה מחדש כדי ליפות אותן ולכן דורשים 93K ?

וזו גם הסיבה שלא הצליחו למכור במשך 3 שנים (מחיר מוגזם, יבואן בעייתי וטיפולים יקרים).

קרה לי מקרה עם לובינסקי שבו הם צבעו מחדש את הרכב לפני מכירה. קצת חששתי מזה (צבע לא מקורי עלול להתקלף אחרי שנתיים).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נשמע לא סביר שצבעו מחדש, כי אם כבר צובעים הכל, למה להשאיר אותן שחורות? בכל מקרה, אני לוקח אותו בשבוע הבא למכון בדיקה, אני מניח שאם היתה צביעה מחדש הם יגלו זאת. אני מניח שאוכל להשתמש בזה להוריד עוד קצת את המחיר. הצבע שצבעו לך מחדש באמת התחיל להתקלף, או שהוא החזיק מעמד?

אני מודע לכל הבעייתיות של רנו וקרסו, וגם הסחירות של הדגם הספציפי הזה בעייתית, אבל מבחינת הצרכים המשפחתיים שלי זה דגם שמאוד מתאים לי. במחיר המתאים זו עשויה להיות עסקה טובה. תכל'ס מדובר ברכב שכמעט לא נסע, בערך במחצית מחיר של מכונית חדשה.

פורסם

אין ספק שזו אחת המשפחתיות השימושיות ביותר ובמחירי זנות . לגבי הצביעה : בסוף העדפתי רכב עם שריטות על פני צבוע אז לא יודע מה קרה אחרי שנתיים של צבע. החלפת גוון אגב דורשת שינוי ברישיון הרכב.

פורסם

קניתי סניק בנזין מודל 2012 מנוע 2000 של ניסאן לפני כחצי שנה מיד פרטית ובינתיים אפשר להגיד שאני מאוד מרוצה, מאחור יש 3 כיסאות נפרדים שלצורך הובלות אפשר להוציא אותם לגמרי מהרכב, יש פתחי מזגן אחוריים, לרכב יש זמינות כוח,הישיבה גבוהה אבל הרכב מרגיש מאוד יציב על הכביש, לוח השעונים מאוד הייטקי, והכי חשוב לי שהמושבים נוחים מאוד,צריכת הדלק לפי מחשב הרכב בנסיעה שרובה בתוך העיר 11 ל 100, זו כבר הסניק השנייה שלי, בקודמת טיפלתי במורשה והשארתי שם המון כסף, בנוכחית מצאתי מוסך שמומחה בצרפתיות באזור חדרה והם ממש בסדר, את החלקים לטיפול אני קונה אצל אבי מרחובות והוא שולח אלי בדואר ופלאגים אירידיום רכשתי בEBAY עלו 190 שקל, תקלות קטנות שהיו לי: נכנסו מיים לתא הנוסעים בגלל מרזב סתום, כשניסיתי להוריד את המגב בשביל לפתוח את הסבכה שברתי אותו, במורשה רצו עבור זרוע מגב 1300 שקל, ב EBAY קניתי כולל משלוח שניים חדשים ב 200 שקל, ועוד תקלה קטנה,חלון הנוסע יצא מהמסילה, תוקן בכ 350 שקל. ככלל הרכב מאוד מפנק עם חיישנים כמעט לכל דבר אפשרי, החלפתי לו גם את הרדיו ברדיו רגיל עם סאב ומגבר רק צריך למצוא מקום עם מחירים שפויים לטיפולים, דרך אגב את שלי קניתי ב 73000 שקל, מידיים פרטיות המחירים יותר זולים מהטרייד והיא בצבע לבן.

פורסם
קניתי סניק בנזין מודל 2012 מנוע 2000 של ניסאן לפני כחצי שנה מיד פרטית ובינתיים אפשר להגיד שאני מאוד מרוצה, מאחור יש 3 כיסאות נפרדים שלצורך הובלות אפשר להוציא אותם לגמרי מהרכב, יש פתחי מזגן אחוריים, לרכב יש זמינות כוח,הישיבה גבוהה אבל הרכב מרגיש מאוד יציב על הכביש, לוח השעונים מאוד הייטקי, והכי חשוב לי שהמושבים נוחים מאוד,צריכת הדלק לפי מחשב הרכב בנסיעה שרובה בתוך העיר 11 ל 100, זו כבר הסניק השנייה שלי, בקודמת טיפלתי במורשה והשארתי שם המון כסף, בנוכחית מצאתי מוסך שמומחה בצרפתיות באזור חדרה והם ממש בסדר, את החלקים לטיפול אני קונה אצל אבי מרחובות והוא שולח אלי בדואר ופלאגים אירידיום רכשתי בEBAY עלו 190 שקל, תקלות קטנות שהיו לי: נכנסו מיים לתא הנוסעים בגלל מרזב סתום, כשניסיתי להוריד את המגב בשביל לפתוח את הסבכה שברתי אותו, במורשה רצו עבור זרוע מגב 1300 שקל, ב EBAY קניתי כולל משלוח שניים חדשים ב 200 שקל, ועוד תקלה קטנה,חלון הנוסע יצא מהמסילה, תוקן בכ 350 שקל. ככלל הרכב מאוד מפנק עם חיישנים כמעט לכל דבר אפשרי, החלפתי לו גם את הרדיו ברדיו רגיל עם סאב ומגבר רק צריך למצוא מקום עם מחירים שפויים לטיפולים, דרך אגב את שלי קניתי ב 73000 שקל, מידיים פרטיות המחירים יותר זולים מהטרייד והיא בצבע לבן.

תודה רבה על התשובה המפורטת!

• 4 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...