Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה סניק 5 מקומות, זה אומר קצת פחות משקל, קצת פחות דלק. מכאנית אין הבדל בינה לבין גרנד סניק.

כמובן, צריך לקחת לבדיקה, לפחות לבדיקת שלדה/ מרכב כדי לשלול תאונות עם משמעות בטיחוחית או מסחרית. הגיר הוא רציף ומתנהג שונה מגיר אוטומטי רגיל. כמובן , הוא הרבה יותר חלק מהרובוטי שלא אהבת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכשתי לאחרונה סניק קצרה 2012. לתשומת לבך - אפשר להוריד הרבה במחיר כי הרכב עם שוק לא משהו. בתחילת נסיעה הרכב מרגיש כבד ואיטי כנראה עקב הגיר הרציף. נעים ונוח לנהיגה.

פורסם
רכשתי לאחרונה סניק קצרה 2012. לתשומת לבך - אפשר להוריד הרבה במחיר כי הרכב עם שוק לא משהו. בתחילת נסיעה הרכב מרגיש כבד ואיטי כנראה עקב הגיר הרציף. נעים ונוח לנהיגה.

תודה ! אפשר לשאול בכמה ?

המחיר לפי המחירון (לוי יצחק) לפי הנתונים שאני הכנסתי הוא 86. הם בקשו 93, שכמובן לא רלוונטי.. לאיזה כיוון אפשר לקחת את זה ?

פורסם

קח בחשבון ירידת ערך מטורפת, לפחות דגם של 7 מקומות יהיה (כנראה) סחיר יותר.

האורלנדו בערך באותו הרוחב של הסניק, טיפה יותר חסכוניוגם בקיפול מושב אחד נותן תא מטען ענק, (ואז אתה מרוויח גם מרווח ונוחות בספסל האמצעי).

פורסם

לא שירידת ערך לא דבר שאני חושב עליו, אבל אני מחפש רכב להרבה שנים.

גם כי אני לא מהמשדרגים הכרוניים וגם כי החודש האחרון של חיפוש רכב גרם להפנים שאני ממש לא רוצה להכנס לזה שוב עוד שנתיים שלוש.

אם אני קונה אותו ב 75-80 נגיד אז אני כבר אחרי ירידת הערך הגדולה לתקופה שאני מתכנן להחזיק רכב של 5-7 שנים לפחות.

פורסם

ראיתי אגב ביד2 גרנד סניק בנזין 2012 עם מעט קמז יחסית ב 75000, וזה נראה לי חשוד, כי המחירון בערך 20 מעל. עשיתי גוגל לבדוק אם מדובר בסוחר ולא מצאתי בנתיים, אבל תחושת הבטן שלי והניסיון של החודש האחרון הוא שכשהמחיר חשוד, יש סיבה לחשד.

פורסם

אין קשר בין מחירונים למה שקורה בשוק, וזה תקף להרבה דגמים. מחירון יצחק לוי שומר על ערך הרכבים לטובת חברות ליסינג. אותן חברות ליסינג הציפו את השוק וגרמו לירידת המחירים גם של הקונים הפרטיים. תסתכלו בלוח יד 2 מה מוכרים ובאיזה מחיר. אם על רקע של רכבים עם נתונים דומים המחיר משמעותית יותר נמוך, זה יכול להיות מחשיד. אם רוב הרכבים נמכרים ב 20 אלף מתחת למחירון ( חוץ מאלה שתקעו מחיר לפי המחירון בלי לבדוק רמת המחירים בפועל, ויושבים בבית בלי שמקבלים טלפון אחד ), זה לא חשוד.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסניק השחורה הזו היא מהסטוק שקרסו לא הצליחו למכור ב 2012 . היו להם כמה עשרות כאלה , 5 מקומות . מדהים שעד היום הם מנסים..

פורסם
הסניק השחורה הזו היא מהסטוק שקרסו לא הצליחו למכור ב 2012 . היו להם כמה עשרות כאלה , 5 מקומות . מדהים שעד היום הם מנסים..

מה זה אומר ? לא לקנות ? יש קאץ׳ ?

כדאי ? לא כדאי ?

פורסם

למה לא לחפש קולאוס?

מרווחת מאוד, אמינה, מחירון בקנטים חזקה עם צריכת דלת שפויה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
למה לא לחפש קולאוס?

מרווחת מאוד, אמינה, מחירון בקנטים חזקה עם צריכת דלת שפויה.

לא ראיתי המלצות עליה כרכב משפחתי לשלושה ילדים קטנים

פורסם

אז עכשיו קיבלת המלצה ורעיון חדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
מה זה אומר ? לא לקנות ? יש קאץ׳ ?

כדאי ? לא כדאי ?

זה אומר שהרכב עמד הרבה זמן וצריך לעשות לו טיפול של החלפת כל הנוזלים ( אולי קרסו כבר עשו, ואם לא, אז צריך ללחוץ עליהם במסגרת העסקה ).

הרכב חדש לגמרי, בקושי נסע לפני העמדה במגרש.

קוליאוס זה מעניין, אבל לא תמצאו אחד במצב דנדש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
אגב, הרכב שראיתי הוא שחור, מה שכמובן אפשר להוריד עוד במשא ומתן, כי שחור הוא פחות סחיר, יותר מתחמם בשמש בישראל, ויותר ״מתלכלך״ והיום זה היה בולט מאד במגרש.

מה , זה כבר משהו לא סביר לשאול !!

• תוכן חדש...