Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה לוקח הלוואה ואומרים לך לדוגמא 2% ריבית מדובר באחוז ריבית שנתי (12 חודש) ובגלל שהקרן יורדת אחת לחודש אז ברמה השנתית אתה משלם פחות מ2% בפועל מהסך הכללי... יוצא שלדוגמה לתקופה של שנה אתה יכול לשלם ריבית של 1000 שח ולתקופה של שנתיים 2200 שח. מקווה שלא סיבכתי אותך רוב האנשים לא באמת מבינים איך זה מחושב ולכן זה משהו שלומדים במסגרת תואר ראשון או קורסים למיניהם.... בשורה התחתונה ככל שתפרוס ליותר זמן סך הריבית הכללי שתשלם יהיה גבוה יותר והתוספת של כל שנה תוסיף יותר ריבית יחסית לסך הכללי

פורסם

מדובר על ריבית שנתית ולא על כל התקופה, מה עוד שהפריים מתעדכן פעם בחודש.

רק אל תגיד לי שאתה קונה קקטוס...

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

אוקי, חשבי שהריבית מחושבת על כל התקופה ולא שנתית, תודה על ההסבר.

ואכן, אין כרגע תואר.

לא, 208 דיזל :)

נסעתי על שניהןן, פחות אהבתי את סביבת הנהג בקקטוס, ואת המושבים..

עריכה אחרונה על ידי GAD57
פורסם

מאחר ונסעת על שני הדגמים לוגמי הסולר (קקטוס/פיג'ו),

הבחירה בפיג'ו 208 דיזל מוצלחת מאוד.

מקווה שתהנה מהרכב ותשתף את קוראי הפורום בחויותיך.

תשומת לב לכך שבעתיד יהיו שינויים בריבית הפריים - סביר שכלפי מעלה,

לכן עדיף לקחת הלוואה קצרת מועד ככל שמתאפשר לך

בהתאם ליכולת ההחזר החודשי.

פורסם

יש לי כבר ביד את הכסף, פשוט לפי החשבון שלי,עדיף לי להשאיר אותו מושקע באגח מדינה, מאשר לזרוק אותו לתשלום על רכב.

במקרה הכי גרוע, אם הריבית עולה,אני פשוט סוגר את כל המימון בתשלום אחד.

אם אניטועה, אני אשמח שתתקנו/תכווינו אותי.

פורסם

לדעתי תמיד עדיף לרכוש רכב במימון. ריבית מאוד מאוד נמוכה ומשתלמת. אם הכסף נמצא בידך בקלות אתה יכול לקבל תשואה גבוהה יותך מהריבית שאתה משלם על המימון. לגבי אפיקי ההשקעה, זו כבר בחירה שלך.

פורסם
הריביות למימון רכישת רכב היום נעות בין p לבין p+0.7%.

Sent from my D5803 using Tapatalk

זה גם דרך חוברות כמו מימון ישיר /פמה ?

מוזר,לפני 20 חודשים חידשתי הלוואה ועל 39,500 (יתרת הבלון לאחר 3 שנים,שגם עליה גבו ריבית ולא היתה בסכום הזה) לקחו עוד 6880 שזה בערך 17-18% ל- 4 שנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה גם דרך חוברות כמו מימון ישיר /פמה ?

מוזר,לפני 20 חודשים חידשתי הלוואה ועל 39,500 (יתרת הבלון לאחר 3 שנים,שגם עליה גבו ריבית ולא היתה בסכום הזה) לקחו עוד 6880 שזה בערך 17-18% ל- 4 שנים.

בנקים

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש לי כבר ביד את הכסף, פשוט לפי החשבון שלי,עדיף לי להשאיר אותו מושקע באגח מדינה, מאשר לזרוק אותו לתשלום על רכב.

במקרה הכי גרוע, אם הריבית עולה,אני פשוט סוגר את כל המימון בתשלום אחד.

אם אניטועה, אני אשמח שתתקנו/תכווינו אותי.

איזו אג"ח נותנת 5℅? ???

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

רכב זה לא השקעה כלכלית.

באם ברשותך הכסף שנחסך בהשקעה באמצעות אג"ח,

עדיף להשתמש בכסף שברשותך.

הלוואה מהבנק בכל תנאי הריבית שתקבל (פריים + / -),

היא כדאית כלכלית לבנק בלבד,

אחרת הבנקים לא היו מעודדים את הלקוחות לקחת הלוואות.

התשואה שתקבל על הכספים המושקעים באג"ח נמוכה

מתשלום הריבית שתידרש לשלם עבור ההלואה בהבנק.

• תוכן חדש...