Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, התקציב הקיים נע בין 30 ל40 אלף שקל. הצורך העיקרי הוא חיסכון, אבל לא בכל מחיר.

אני מתחיל ללמוד השנה ונכנס לתקופה של צמצום, מחפש רכב קטנצ׳יק שלא דורש יותר מדי תשומת לב, שייתן לי שקט תעשייתי. אני מתלבט כרגע בין דייהטסו סיריון ששמעתי עליה שהיא אמינה בטירוף, חסכונית מאוד, וזולה ממש לאחזקה, לבין סוזוקי סוויפט, שעליה אין לי יותר מדי מידע.

אשמח אם מישהו שהחזיק אחד מהרכבים הנ"ל, ישפוך כל בדל מידע שיש לו לגביהם, ממה להיזהר, מה לבדוק לפני שקונים, למה לשים לב במיוחד ועל מה לתת דגש.

בנוסף אשמח לשמוע עוד הצעות אם למישהו יש מעבר לשני הדגמים שציינתי, שיכולים להיות רלוונטיים עבורי.

נ.ב בתקציב הנ"ל אני יכול להשיג סיריון עד 2011 וסוויפט בין 2008 ל2010 בערך, מבדיקה קצרה שערכתי בלוח יד 2.

פורסם

הסוויפט והסיריון הן שתי סופר מיני קטנות יחסית. שתיהן בעלות תדמית אמינה יחסית, ביקוש גבוה וכתוצאה גם שמירת ערך לא רעה.

הסוזוקי זריזה ומהנה יותר לנהיגה, פחות חסכונית מהסיריון אבל מאובזרת יותר בדגם ה-GLX, תא הנוסעים שלה נאה ואיכותי יותר והיא גם יקרה יותר.

הסיריון פשוטה וסגפנית יותר, רוב הרכבים יוצאי ליסינג/השכרה, לזכותה תא נוסעים מרווח יותר ומחיר זול משל הסוויפט.

מבין שתיהן אני מעדיף את הסוויפט.

בקצת יותר מ-40 אלף שקלים אפשר לקבל יונדאי I10 או קיה פיקנטו מ-2011-2012, עם מנוע 1,250 סמ"ק וגיר אוטומטי.

נכון, שתיהן מקטגוריית המיני ולא סופר מיני אבל הן לא קטנות בהרבה מהסוויפט והסיריון ומציעות שימושיות דומה בסך הכל.

היתרון הן שהן חדשות יותר, לפיקנטו פרטית מהשנתונים האלה עדיין יש אחריות ואני חושב שהן תמורה עדיפה למחיר.

אם אתה מוכן ממש להתפשר תמורת שקט תעשייתי, חיסכון ואמינות אז אלטו תהיה אפילו חדשה יותר, בתקציב שלך תוכל לקנות אלטו אוטומטית מ-2013 ואפילו 2014.

פורסם

אתה מחפש רק אוטומטית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תיקח סריון, [יש לי 2011], אוטו מיושן ולא חסכוני. המעלה שהוא מרווח ושקט.

נכנס בתקציב מיצובישי ספייס סטאר 2013-14 חסכוני, מאובזר, אמין, אפשר למצוא ק"מ נמוך מאוד.

פורסם
אל תיקח סריון, [יש לי 2011], אוטו מיושן ולא חסכוני. המעלה שהוא מרווח ושקט.

נכנס בתקציב מיצובישי ספייס סטאר 2013-14 חסכוני, מאובזר, אמין, אפשר למצוא ק"מ נמוך מאוד.

מוזר מאוד,לאחי הקטן יש כזו מבציר 2008 ולפי כמה בדיקות צריכה ממוצעת הרכב עושה 1:13 בעיר !

זה קשור לסגנון נהיגה וגם למצב המסננים(מספיק שמסנן הדלק והאוויר גמורים ) והמצתים.

הרכב שלנו טופל במורשה ונקנה עם 56,000 ק"מ.אחי המשיך לטפל במוסך שהיה בעבר שייך לרשת היבואן (אופיר).

כאשר רכב מטופל לפי הספר ולא רק שמן ומסנן כל שנה בלבד,הוא בד"כ מחזיר אהבה.

רכב מיושן - כן יחסית לקיה והיונדאי אבל הסיריון מרווחת מהן משמעותית ובעלת דלת חמישית.

את האלטו לא הייתי קונה בכלל,הרכב לפחות כאשר יצא לדרכו רחוק מלהיות בטיחותי ונראה יותר כמו "פחון מוטורי" ולא רכב.

בשילוב מנוע 1,000 ו-3 צילינדרים -תענוג מפוקפק ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...