Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 197/200 - 2008-12

Myogi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

שמי אהרון , ואני מנהריה.

לאחרונה שמתי לב שצצות פה ושם הרכבים הנ"ל ביד 2.

חשבתי לעצמי , למה לא להחליף את היונדאי I20 , שנכון לעכשיו משרתת אותי נאמנה בהחלט.

אבל משעממת במלוא מובן המילה.

המשפחה קטנה , ולא תתרחב יותר מידי.

השאלה אם כדאי לעשות את המהלך הזה?

אני נוטה לכיוון ה 197 , קראתי שהיא יותר מתאימה ליום יום, אבל עדיין מהנה באופן מיוחד, וגם הן מעט יותר נפוצות והמחירים סבירים. ה 203 ת 2010 - 12 נדירות.

כמובן לקנות רכב זה דבר אחד , לתחזק אותו זה אחר.

עלויות האחזקה מן הסתם יהיו יקרות יותר , מה גם שהיה לי בעבר כמה רכבי ספורט , כך שאני מודע לתשומת לב שרכב כזה דורש בהשוואה ל I 20 החמודה.

השאלה היא מה לגבי מחלות ותקלות ידועות שיש ברכב? ואם זה בור ללא תחתית שכדאי להתרחק , או אופציה מעניית ומהנה? יש מוסכים שמכירים ויכולים לטפל בו שאני אדע שאני בידיים טובות?

עשיתי גם סקר קטן , אני כרגע מבוטח בפניקס , הם ועוד חברות לא מוכנות לבטח את הרכב כי הוא ספורטיבי.

יש סוכנות שמתעסקת ברכבים כאלה בלי לשבור את הכיס?

תודה מראש אהרון :)

פורסם (נערך)

רכב במצב מוזנח יהיה בור ללא תחתית.

רכב מתוחזק ברמה טובה יצריך תחזוקה ברמה גבוהה וכיס עמוק (הייתי מכין 2000 ש"ח בשנה בצד לתקלות/בלאי מזדמן)

עלויות אחזקות בכל מקרה יהיו גבוהות. (רצוי וכדאי להזמין חלפים מחו"ל)

האמינות לא שופרה ביחס ל-172 כמעט כל מה שרלוונטי בקודמת קיים גם בחדשה כולל בעיות גיר כולל תושבות ודוד עם אורך חיים קצר,ברקסים בדור זה יקרים להחלפה כנ"ל הטיימינג שעלות החלפתו נשארה יקרה וגם חייבים לתדלק 98.

לא מכיר מוסכים שמכירים את הרכב הזה באיזור הצפון-במרכז יש את משה מגינתון (אם הוא עדיין קיים) והילוך שישי באר יעקב.

לא צריכה להיות בעיה לבטח את הרכב באמצעות סוכנים פרטיים וזה גם אמור להיות לא יקר בכלל.

על הרכב עצמו אין צורך להכביר במילים בכל מה שקשור להנאה מנהיגה (גם היום) היא עדיין עדיפה על כל מתחרותיה בסגמנט.

שיהיה בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובה!

יש עלויות משוערות?

הרכב היקר ביותר שהיה לי לאחזקה עד היום היה בראבו 2009.

בלמים היו בסדר גודל של כ 1500 ש"ח.

טיימינג + משאבה ופילטרים וכו' באיזור ה 2800

תושבות מנוע שהלכה היתה בזמנו באיזור ה 1000 + (היום הבנתי שהורידו מחיר)

היה לי אותה לתקופה כליסינג מהעבודה , האחזקה היתה עליהם אבל אלה היו הקבלות.

איך הקליאו משתווה אליה?

אני לא מהנהגים שקורעים את הרכב , נסיעות יומיומיות לעבודה , מידי פעם קופץ לכבישים שיש כאן באיזור , גם אז אני לא קורע את הרכב 100% (עם ה I20 אני כבר לא עושה את זה ואני מתגעגע)

בתנאים כאלה ואחזקה מוקפדת היא תהיה סבירה?

2000 בשנה לא נשמע נורא.

השאלה מה הסיכוי שפתאום ילך גיר שיעלה 10-20++ או מכלולים אחרים גדולים?

מה העלות של המחלות הנ"ל?

ואם באמת הולך דוד , אולי אפשר לעשות דוד CUSTUME , להבנתי יש חברות בארץ שמתעסקות בזה. וחברות בחו"ל שקשורות לתושבות.

עריכה אחרונה על ידי Myogi
  • תוכן חדש...