ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,552 נושאים בפורום הזה
-
תיקוני צבע 1 2
מאת arilos-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אני עומד בפני קנייה של רכב מאזדה 6 2014 מבן משפחה ממש קרוב, הרכב נהדר, פנים הרכב שמור מאוד, כמו כן הרכב מצויין מכנית, ק״מ נמוך, יש רק בעיה אחת, שלוש דלתות ברכב נצבעו על ידי הבעלים הראשון(בן המשפחה הוא הבעלים השני), לבעלי עין חדה מאוד ניתן להבחין בהבדלי צבע בין הדלתות שנצבעו לשאר הרכב, הרכב עבר בדיקה במכון לבדיקת רכבים והממצאים הם שלא הוחלפה שום דלת ברכב ושאין תאונות כלל, ומסתבר שהדלתות נצבעו בגלל שריטות, מה המשמעות של הדבר הזה? האם הבדלי הצבע יהפכו לבולטים יותר לעין עם השנים?, ישנה דלת אחת שיש בה כתם צהבהב כזה ממש ממש עדין, האם זה יכול להחמיר? בן המשפחה הוריד לי 7000 שקל מתחת למחירון וביחס למחירים בשוק המחיר ממש מציאה כיוון שמדובר בדגם הפרימיום פלוס, עזרו לי …
הודעה אחרונה מאת arilos, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 935 צפיות
שלום, אני נהג חדש די זקן.. בן 25 כבר. צריך יעוץ ברכישת רכב ראשון, אני מתלבט עם לקחת ידני/אוטומט. התקציב שלי הוא בסביבות ה 40 אלף (מלמטה), מחפש משנתון 12 ויותר, יד ראשונה, סופר מיני כנראה, בעיקר לנסיעות קצרות בגוש דן ומדי פעם לטיולים בסופשים. הרכבים שמצאתי ועניינו אותי הם: - סוזוקי סוויפט, שנתון 2014 , ידני, יד ראשונה, 55,000 קילומטרז', שנה אחריות, הציעו לי ב 45 אלף. - קיה סיד, שנתון 2012, יד ראשונה, אוטומט, 80,000 קילומטרז', נשארו לה שנתיים אחריות. הציעו ב 45,000 אבל אני חושב שאפשר להוריד אותם יותר. מה עדיף? מה יותר אמין? למרות שקיה עם אחריות אני מעדיף לא לבלות הרבה במוסכים. הצעות חדשות גם יתקבלו בברכה. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם בעבר הרחוק היה ברשותי פיג'ו 207CC, הרכב היה "מיועד" ל 4 אנשים אבל כנראה רק בחלומות. כל נסיעה עם 4 אנשים היה צריך לתכנן ולכוונן את הכיסא שממש לא היה נח לא לנוסעים וכמובן לא לנהג. לאחר שגילינו שאשתי בהריון החלטנו למכור את הרכב וקנינו קיה ריו סאדן. שקלנו לקנות רכב משפחתי גדול - יונדאי I40 או משהו בסגנון הזה. לאחר נסיעה ומחשבה חשבנו אולי לקנות שוב רכב קבריולט שגם הילדים יהנו בנסיעה, כי באמת כל נסיעה הייתה חוויה שהגג היה יורד. אז מה הדרישות: 4 מקומות אמיתי - שיכנסו כיסאות תינוק מאחורה עדיפות לגג קשיח תקציב מאמין שאפשר למשוך ל 90-100K אמינות - חשוב מאוד מעדיף כמה שיותר שנה גבוהה שיכול להיכנס לתקציב פקטור של ביטוח לא רלוונטי - יש ביטוח וטסט…
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום,אני מעוניין להחליף את המאזדה 3 הישנה שלי ברכב חדיש יותר,אנו משפחה זוג ו 2 ילדים קטנים נסיעות עירוניות וסופי שבוע טיולים מה מומלץ יותר מבחינת אמינות,נוחות וגם שוק למכירה עתידית היונדאי i35 או הקאיה פורטה הצורה החדשה , שניהם בשנתון 2013. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת shimos, -
- 0 תגובות
- 496 צפיות
איך לדעתכם אופל אסטרה החדשה במבצע הוט 126K?
הודעה אחרונה מאת shlomito, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים אני נוהג היום בפולו שנת 2007 עם למעלה מ180 אלף ק"מ, בסה"כ מרוצה אבל נראה לי שהגיע הזמן להחליף. אני נוסע הרבה יחסית - כ-21K בשנה כאשר רוב הנסיעות מחוץ לעיר - מודיעין ירושלים וחזרה כך שצריך רכב שיסחב בעליות. אני מעדיף גיר ידני וצריך רכב נוח ואמין עם מקום להסעת מבוגרים במושב האחורי ותא מטען סביר (חשוב לי מושב אחורי מפוצל לשילוב נוסעים ומטען וכיוון לגובה, לפחות של מושב הנהג) מבחינת מנוע, מעדיף מנוע אטמוספרי (קצת חושש מאמינות של מנועי טורבו אבל לא שולל לגמרי) התקציב כאמור עד 90K רשימה ראשונית שהרכבתי, מבקש לקבל חוות דעת והתרשמויות לפני שאני מתחיל לכתת את רגלי בין סוכנויות הרכב פיז'ו 208 ידנית 1.2 active סיאט איביזה 1.0T ידנית 5 דל' Style פורד פיאסטה…
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
הכל נראה לי בסדר. השאלה אם זה סביר שהמנוע נותן 128 כ"ס אחרי חמש שנים ו 90,000 ק"מ. אני אמור להרגיש חולשה במנוע ?
הודעה אחרונה מאת zahnya, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני סטודנט מבאר שבע ואני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 12,000 ש"ח לנסיעה בעיקר בעיר אבל לא רק אחרי שחיפשתי המון הגעתי להתלבטות בין שלושה רכבים יונדאי גטס, שברולט אופטרה, שברולט אבאו כולם בין השנים 2006 ל 2008. משלושתן השברולט אפטרה הן הכי מאובזרות שיש, רוב האופטרה שאני רואה מגיעות עם ג'נטים וחלון שמש ומערכת מולטימדיה את הגטס יותר קשה למצוא עם רמת איבזור כזאת אבל עדיין אפשרי ממה שקראתי בזמן האחרון אני מבין שהשברולט האלו לא מומלצות ורציתי לדעת עד כמה זה באמת נכון ואם באמת יש לזה משמעות .. ולגבי הגטס קראתי שעברה מתיחת פנים במהלך 2006 ששיפרה את הצריכת דלק שלה, זה נכון ? חשובה לי האמינות של הרכב, שיראה כמה שפחות מוסך אין לי כסף מיותר להוציא על מוסך אני מעדיף לשלם …
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, כמו בכותרת, בחורה צעירה מחפשת רכב קטן, חסכוני בדלק, אוטומטי, אמין, טיפולים זולים... אין כרגע תכנון למשפחה כך שהרכב ישמש רק אותה. יש אפשרות למתוח את התקציב ל 40 אבל העדיפות להשאר באזור ה 35. מה האופציות? תודה. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ferdinandstrat, -
-
שלום לחברי הפורום אשמח להתייעץ לגבי רכישת וולוו cx60 שנת 2011-2012 . בתאוריה אם אני רוכש ב110-115 אלף אחת שמורה עם 70אלף קילומטר ומחזיק 3-5 שנים ניתן למכור או שנתקעתי ? לא אוהב לחשוב בצורה הזאת אבל יש חשש שזה יהיה מאד קשה עד למצב של הורדה משמעותית במחיר . ברור לי שמפסידים על רכב כזה השאלה היא אם לאחר 3 שנים בערך ניתן יהיה למכור רכב שנקנה ב110אלף ב75+- שזו ירידת ערך שאני מוכן לקחת בחשבון . האם המצב יהיה גרוע יותר ? יודע שאי אפשר לנבא את מחיר המכירה ואת המחירון אך ניסיתי לקבל אומדן לפי מחירון 2011 לעומת 2009 הבעיה שאין את הדגם הספציפי שאני מעוניין לרכוש ב2009 וגם לא 2010. מוכן לשלם יותר על דלק ביטוחים טיפולים וכל הנגזרות של זה אך רוצה לדעת בערך למה אני נ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אהלן חברה, אז אני מחפש רכב אחר וחבר הפנה אותי לפה אז אשמח אם תתנו לי קצת מידע אני בנאדם שחולה אמריקאיות, נתחיל מפה , אני מעדיף להסתדר עם תיקונים ועם דלק , עזבו למה.. אמריקאיות זה אני. אז לאחר המאליבו שהייתה לי החלטתי להשתדרג ומכרתי אותה אז כרגע יש כסף ולאחר חיפושים ראיתי רכב שהדליק אותי , השגתי חבר שיש לו את הרכב ולאחר שנהגתי, נדלקתי, ננעלתי. אז אשמח לדעת בעיות רציניות ודברים שאני צריך לדעת. הרכב הוא כמו שהבנתם הקאדילאק CTS דור ראשון בין 2005 ל2007 ( לפני הדור השני ) רציתי פשוט לדעת יתרונות וחסרונות שאנשים יותר מבינים ממני יוכלו לתת לי. תודה רבה לכם !
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 638 צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט שנוסע 5 פעמים בשבוע 110-120 ק''מ בדרך עם עליות (העליות לקצרין). יש ברשותי יונדאי אקסנט שנת 2005 שאני מעוניין להחליף ברכב חדש וחסכוני יותר. אני מעוניין לקנות רכב מיני חדש מהניילון. אני מחפש רכב כמה שיותר חסכוני וזול, אבל שלא יהיה לי בעיה לעלות איתו את העליות לקצרין. מה דעתכם על סוזוקי אלטו? הוא יעשה לי בעיות עם העליות?זה נכון שלא מייצרים יותר את הרכב ומוכרים במקום סוזוקי סלריו? יש לכם רעיון למשהו יותר מתאים אולי?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, קיבלתי הצעה לקנות רכב: יונדאי I30CW, שנת 2013, 67,000 ק"מ, מחברת ליסינג. בטופס הבדיקה בסעיף שלדת מרכב / מרכב (מה פשר הכותרת המוזרה הזאת?) כתוב הטקסט הבא: מצב פנימי: , משמעות נמוכה, לתיקון מראות פנימי / חיצוני = תיקוני מרכב, משמעות נמוכה:, סימני = פגיעה דופן שמאל, סימני פגיעה דופן ימין, סימני תיקון בפנלים + חומר, תיקוני מרכב וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, מעיכות/מעוך/ שריטות בצבע + פגמים. אם נתעלם רגע מסימני הפיסוק האקראיים שהושחלו לשם - מישהו יכול לתרגם את הנ"ל לעברית? האם המשמעות היא שהרכב עבר תאונה? בנוסף, בסעיף "צמיגים" רשום: צמיגים וגלגלים: צמיגים לא תואמים קדמיים=. מה זה אומר? ברור שאקח אותו לבדיקה נפרדת, אבל אם מה שכתוב כאן אומר דברים לא טובים אז אוותר על…
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
מישהוא יכול להשוות את שני הרכבים האלה?מדובר על דגמים מ 2010-2012 עם נתונים דומים. הדגש הוא על אמינות ונוחות לנסיעה של 6 נוסעים. צריכת דלק (אם ההבדל לא משמעותי מאוד) לא קריטית. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 1 תגובות
- 592 צפיות
שלום לכולם, ביצעתי חיפוש בנושא אך מצאתי רק משנים עברו. אשמח לשמוע חוות דעת על היונדאי ולוסטר 2013, ביצעתי נסיעה על הגרסה האוטומטית ואכן מורגש עניין מהירות הזינוק והרגשה של "חוסר זריזות". בנוסף, למרות העיצוב המשגע, המפרט והנתונים המרשימים איני רואה הרבה מהן בכביש.. מה שגם הבנתי שהפסיקו לייבא אותם? אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון. לחילופין, אשמח להצעות עבור סופר מיני שנתונים 2013+ בתקציב 70+-. *עד היום נסעתי על האיביזה 1.6 ספורט ידני, מחפש בסגנון הזה לפני שאקנה אחת חדשה יותר. תודה מראש, רועי
הודעה אחרונה מאת -roi-, -
- 0 תגובות
- 440 צפיות
*אם אפשר לתקן כותרת ל"התייעצות לפני קניה" אני אשמח* שלום לכולם היום אני נוסע לראות את הרכב הנ"ל מה עליי לבדוק כדי להיות בטוח בקניה שלו ? נתוני הרכב: 178 קמ מכה קטנה בכנף ימין ( לא משהו רציני בקושי שמים לב) מד מהירות קצת עושה בעיות מבחינה חיצונית הרכב נראה מעולה ויותר מזה משוקע ב גם בפנים האוטו נראה טוב המוכר אומר שחוץ מהבעיות הנ"ל הרכב נוסע פיקס והכל טוב ברכב המחיר הרצוי 13.5 ( אפשר להוריד אותו אני בטוח, מה אתה חושבים ? ולשאלה הכי חשובה מה לבדוק לפני קניה ?
הודעה אחרונה מאת naty8520, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, שוקל להחליף רכב (סקודה פאביה), לרכב משפחתי, ומתלבת בין הדגמים ובין יצרנים. לאחר בדיקה הדעתי ל2 שמתאימים בתקציב כרכב חדש. אשמח לשמוע התרשמות של בעלי סוזוקי בדגם ידני- אמינות, צריכת דלק, נוחות נסיעה של ילדים במושב האחורי, ובכלל התרשמות כללית יתרונות וחסרונות. בבדיקה שערכתי קיימים נושאים קשורים לקרוסאובר ידני אך ישנים אשמח לחוות דעת עדכנית. כנ''ל על ראפיד. אשמח גם לקבל רעיונות שלא חשבתי עליהן. נוסע הרבה (30000 בשנה), אזור מרכז, חשוב נוחות, נוחות של יושבים בכיסא אחורי (ילדים, כלומר מתלים), צריכת דלק נמוכה. תודה רבה
-
קיה סורנטו
מאת Shmaya- 2 תגובות
- 662 צפיות
שואל בשביל חבר, מה הדעה הכללית לגבי סורנטו, וצפציפית, איך נשמע סורנטו 2013 דיזל, 180 אלף קמ? משהו שצריך לחשוש ממנו? תודה..
הודעה אחרונה מאת save, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני שאפרט על הדגם שאותו אני רוצה לקנות היית שמח לחוות דעת על הרכב הוא שנת 2004,עם הסאנרוף,מנוע 1600 חשוב לדעת לגבי אמינות ביצועים, מכני, דלק, אחזקה, נוחות, נסיעה וכל זה אשמח לפירוט רחב. בגדול הדגם שאני מתכוון לקנות הוא GLX 5 דלתות המפואר עם הסאנרוף האוטו יד 2 140 אלף קילומטר ללא תאונות בלי דהיות צבע ספר טיפולים+מתחייב בדיקה מצבר חדש,בולמים קדמיים חדשים,צמיגים אחוריים חדשים,עשה ברכב טיימיניג ומשאבת מים,ברקסים חדשים,צלחות קידמיות והסנדליים אחוריים חדשים מערכת מולטימידיה וגם מגבר, קומפוננטים קדמיים של JBL ורמקולים אחוריים של פיוניר, גאנטים מגנזיום,מרים שמשות אוטומטית,אזעקה של קוברה כל זה ב 18 אלף שווה תמחיר ??
הודעה אחרונה מאת doronli, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום רב חברי פורום היקרים. אני בעלת ניסאן מיקרה, אשר נרכשה כיד ראשונה. המכונית מפגינה אמינות די טובה, למעט מיסבי גלגל שהוחלפו וטיפולים שוטפים. הרכב אצלי שנתיים וחצי, בעל צריכת דלק טובה, אמינות טובה כאמור, ודי משמש אותי לטובה. אני נוסעת כ40 ק'מ ביום, ודי מרוצה. בצד השלילי אציין איכות ירודה, נוחות נהיגה בינונית, ותחושה זולה. אני שוקלת להחליף את הרכב, אבל, השיקול שגורם לי לחשוב ככה זה רק הצד השלילי, האיכות, והתחושה הזולה. השיקול הוא בעיקר כלכלי, אני מפסידה כסף, על הרכב החדש אאלץ לספוג ירידת ערך, ומכל הסיפור יצא שאני מוציאה כסף מהכיס, ולא מעט. לא כך הדבר? אשמח שתעשו לי סדר. הרכב שאני שוקלת להחליף זה הסופר מיניות הידניות, פיגו 208, פיקנטו, I10, …
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
אהלן, בחודשיים הקרובים מתעתד לרכוש סופר מיני, הפרמטרים שחשובים לי הם: שמירת ערך סבירה דלק כוח סביר, לא רוצה להתבאס על הבייבי הקטנה ידני בלבד מחיר - יד שניה עד 50 - 55 אש"ח מרווח טוב ליושבים מקדימה חשוב מאוד - תחושת יציבות בכביש, ראיתי אתמול סוזוקי אלטו עושה פרסה בכיכר והצמיגים צרחו.. זה עושה לי רע רק לראות את זה ועוד דבר חשוב שאינו ניתן לדיון - אני מעוניין להימנע מהמטורבטות הקטנות ומעדיף מנוע אטמוספרי מסורתי (אני מניח שזה מכסה את כמעט כל האירופאיות). אי לכך ובהתאם לזאת ננעלתי על הסוזוקי סוויפט, מה דעתכם? אני בעיקר מתעניין במי שהתנסה ברכב ומוכן לשתף בפרטים כמו - זווית ראייה, יציבות בכביש והתנהגות של המנוע. מן הסתם אין כמו לנסות בעצמי (מ…
הודעה אחרונה מאת itamars191, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 860 צפיות
אבא שלי, שבשבילי דעתו חשובה לי כמעט יותר מכל דעה אחרת, טוען שאין סיבה למחור את הליאנה בזמן הקרוב(אני לא מתכנן להחליף אוטו בחצי שנה הקרובה במינימום) אבל אני עדיין מעדיף לעשות סקירת שוק ולדעת מה יש לאנשים להציע. במקור רציתי ללכת על הטויוטה יאריס ספורט, אבל אבא שלי טען שהרכב קטן מידי(יש לו ג'ימיני) למשפחה של 4 ושאין לו תא מטען מספיק גדול. שנית, הוא טען שזה רכב עם גיל, רוב האנשים שמוכרים אותו התעללו בו והמוכרים שלו אינם אנשים אמינים במיוחד, קראתי תגובות והבנתי שתכל"ס הרכב אמין, אבל הוא קטן. אז השאלה אם יש סוג של סדאן ספורטיבי(יחסית, לא STI משופרת) או אפילו סטיישן שיהיה זול יחסית, אמין אך כיף לנהיגה. ושכל עוד אני אדאג לטפל ברכב הוא לא יעשה לי בעיות. אגב אני לא …
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 473 צפיות
שלום אני מחפש רכב בתקציב של 25-30 אלף שיהיה רכב אמין שלא רואה מוסך וחיסכוני. רוב הנסיעות שלי הם בעיר לימודים ועבודה. ואם אתם מקירים מגרשים טובים באזור קריות חיפה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב. אני מחפש רכב ראשון לבחור בן 19 (נהג חדש וצעיר). - תקציב: 40 אלף. ניתן לחרוג גם ל45. - העדפה לגיר אוט' אך גם ידני הולך. - שיהיה מהנה לנהיגה. - רצוי מעל שנתון 2003. - לא עגלה. אני חיפאי ואני צריך רכב שיסחוב עליות. - אין העדפה לחסכוניות בדלק. מצאתי כמה רכבים (רק באתר יד 2) בתקציב שלי ואשמח לקבל פידבק עליהם- מאזדה 3 שנתונים 2007-2008 1.6 ליטר. סיויק שנתונים 2007-2008 1.8 ליטר. שברולט קרוז 1.6 LS שנתון 2011. סובארו B4 2.0 שנתונים 2006-2008 (דגש על 2008). בנוסף לכך, אבקש לבקש המלצות למגרשי מכוניות אמינים באזור חיפה (או חברות טרייד אין עם סניפים באזור). תודה רבה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
הי שלום אני מחפש רכב יד שניה אוטומט לעבודה להלן הנתונים: 1. נסיעה מירושלים ( עליות) למרכז ולהפך 2. נסיעה בערך 28000 ק"מ לשנה ( צריך שתיהיה חסכונית בדלק וגם מחפש מכונית עם קילומטארז נמוך) 3. הבטיחות מעל הכול מבחינתי ולכן מאוד מפחד מהמיני הקטנות ולכן מעדיף משפחתיות 4 תקציב : בין 50K ל60K אני מתלבט בין יונדאי I20 2013 לבין פורד פוקוס 2013 היונדאי לפי מה שקראתי לא נוחה ולא יציבה על הכביש וגם הזהירו אותי מבחינה בטיחותית לגבי פורד פוקוס נראית מאוד איטית ( לפחות 100 כ"ס) וגם לא חסכונית בדלק
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מתלבט לגבי רכב ליסינג חדש. מצב משפחתי - 3 ילדים, בן 4 ותאומות בנות שנתיים. רכב פרטי נוסף - פוקוס 2009. חשבתי על רכב בן 7 מקומות, כדי שיהיה מקום לשני כיסאות בטיחות, בוסטר,עגלת תאומים + מקום בבגאז'. האופציות ששקלתי - טויוטה פריוס פלוס או מיצובישי אווטלנדר. מחירי ליסינג דומים, לפריוס עדיפות מבחינת מס. אשמח לקבל חו"ד על שני הדגמים + לשמוע הצעות חילופיות בהתחשב בצרכים. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 840 צפיות
ערב טוב לכולם רציתי להתיעץ לגבי רכב מאזדה 5 (2013למנינם) 85000 ק"מ שרשום בבדיקה שנעשתה על ידי החברה תיקוני מרכב משמעות נמוכה:רכב לאחר תאונה סימני פגיעה לפנים סימני תיקון בתא מנוע +חומר סימני תיקון בפנלים+ חומר מעיכות בתחתית/רצפה הרכב בהנחה די משמעותית השאלה אם שווה להשקיע עליו בדיקה עצמאית או שהבדיקה הנוכחית מראה שלא שווה להתקרב תודה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת יצחק ל, -
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
אפשרי גם מוסך.
הודעה אחרונה מאת Eladd156, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שבוע טוב, אני רוכב אופנוע ושוקל מעבר לרכב ולהשאיר את האופנוע לכלי תחבורה לסופ"ש ולא כלי מרכזי ליום יום. אני יוצא מנקודת הנחה שבעוד כשנה וחצי מהיום אמכור את הרכב עקב מעבר לחו"ל. הרכב ישמש בעיקר בנסיעות בין עירוניות ביום יום לעבודה וטיולים בסופ"ש מחפש רכב ידני בלבד,אמין ושתהיה חווית נהיגה מעניינית. לא רוצה למכור את התחתונים בכל פעם שאסע לטיפול וגם לא מחפש עגלה מראה הרכב חשוב לי,אני באמצע שנות העשרים ועדיין נחמד להיות בעל רכב שמושך את העין אשמח לדגמים נוספים, הדגמים שהתעניינתי בהם עד עכשיו הם סיאט איביזה \ לאון למיניהם (למרות שקראתי שדגמי ה1.4 פחות מומלצים וכדאי ללכת על ה1.8 - האם זה תקף גם ברכב ידני? או רק בגיר DSG) מיני קופר S משנים קודמות פאביה TS…
הודעה אחרונה מאת Attos, -
- 0 תגובות
- 437 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת יצחק ל,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- pooh-bear
- yd b-4
- benny62
- לב טוב
- arice
- ידית
- Pavlik
- zvigolden
- Shay Shd Dave
- אלעדית
- lanosforce