Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתם לפלפל?

חלוקות הדעות שלנו,כל אחד נהיה גאון בתורו.

חבר'ה הכל טוב,קחו אויר תהיו רפויים. כל אחד חושב אחרת,אז מה קרה?

אני רפוי.

נקמיצי,כל רכב נמכר...בסופו של עניין.

ואני ממש לא מתרגש מסוחרים,אני פותח אוזניים ומקשיב,גם תלוי למי מקשיבים.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בכלל לא הנקודה.

פותח השרשור שאל לגבי דגם ספציפי ועונים לגבי דגמים אחרים.

אני מדבר מסיוני כמנהל תחום טרייד של רכבי יוקרה לשעבר.

ומדבר ספציפית על רמת הגימור הספציפית.

מכאן התרעומת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מת על ה״אין שוק״ הזה.

זה שמישהו רוצה על רכב יד 5 עם 180 אלף ק״מ מחירון מלא והוא לא מצליח למכור זה לא אומר שאין שוק. זה אומר שאנשים לא מפגרים לחלוטין.

רכבים בעלי נתונים טובים ומחיר הגיוני (תלוי ברכב - בחלק מחירון או מעל בחלק פחות) יימכרו.

אולי אתה צודק, אולי לא אבל אני יודע רק זאת, ניסיתי למכור רכב שמור ביותר (ביותר!) עם כלום ק"מ לגילו ושאף יום לא עמד בשמש הישראלית, 1600 קלאסי עם גיר פלנטרי, יד שניה פרטית 10,000 ש"ח מתחת ליצחק לוי משוקלל (מחיר התחלתי, בטלפון ירדתי ל-16000 ש"ח פחות ממחירון משוקלל!

פורסם בכל פורום אפשרי

זאת הייתה הכלה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538156-סקודה-אוקטביה-1600-שנת-2008-שמורה-ביותר

כלב לא התקשר....

אחרי 3 טלפונים שקיבלתי נמכר במחיר זנות, הבוחן במכון הבדיקה ומנהל השירות במוסך משארקה (עפולה) שם טופל הרכב אמרו לקונה המאושר את אותו משפט ממש "סאיארה שדידה"... יעני אוטו חדש..

שוק הרכב הפרטי מת, כשמדברים פה על חודשים שחולפים וירידה לזנות במחיר עד שמוכרים רכב, אז לא המוכרים אשמים ורק הקונים גאונים, פשוט אין שוק רכב פרטי. רוב הקונים שאולי "לא מפגרים לחלוטין" מעדיפים לקנות רכב מוזנח מליסינג בעסקה מול סוכן מכירות חלקלק,

מי שעניין האפשרות לממש נכס יקר (רכב ששווה עשרות אלפי ש"ח) חשוב לו, שיקול הסחירות מקבל משקל רב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
המציאות נראית אחרת,יש מספיק וולוו xc-60 משומש לכולם.[ATTACH=CONFIG]469775[/ATTACH]

לא מבוקש,ולא עף.

המילה המתאימה היא גרזן.

והמילה שמתאימה למה שרשמת היא שטות.

יש יותר מ-1500 וולוו xc60 על הכבישים בארץ ומצאת 17 למכירה, אז?

רוב ה-xc60 שמגיעות אלינו לטרייד אין נמכרות מהר מאוד ולדעתי השוק שלהן הוא הטוב ביותר בין דגמי וולוו.

סתם בשביל שתדע- הוולוו היא ה-suv הכי נמכר באירופה בקטגוריית הפרימיום וזה למרות שוולוו כיצרן קטן משמעותית מאודי, מרצדס, ב.מ.וו ושות׳.

לפותח השרשור אני אמשיך להמליץ על דגם ה-t6 שטוב משמעותית ממנוע ה-2.0 ליטר.

פורסם

לפי דעתי כל דבר סופו ליימכר השאלה לכמה זמן מתייחס סופו ובכמה תמכור.

וולוו קשה מאוד מאוד למכור, בסוף זורקים אותם למגרשים באיזו עיסקת טרייד מאולצת כי אף אחד לא קונה.

בהחלט אתה נכנס פה להרפתקאה מאין כמותה אבל אם אתה אמיץ ובעל ממון. You welcom.

וולוו של היום זה לא וולוו של פעם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

אתם מוזמנים לעקוב אחרי המודעות בשבועות ובחודשים הקרובים.

תירוצים וסיפורים יש הרבה,המציאות חזקה הרבה יותר.

וולוו לא נמכר.

ויש יותר מ-17 xc-60,הלינק המעודכן למטה.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4Gallery.php?AreaID=&ModelID=85&SubModelID=1584&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&multiSearch=1&Info=&GalleryView=1

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם
dts2 אני הפסקתי לרשום משפטים,מיותר ומבזבז אנרגיה.

כנ"ל...

בדיוק אני רוכש אחת מלקוח אז בקרוב תהיה אחת יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אולי אתה צודק, אולי לא אבל אני יודע רק זאת, ניסיתי למכור רכב שמור ביותר (ביותר!) עם כלום ק"מ לגילו ושאף יום לא עמד בשמש הישראלית, 1600 קלאסי עם גיר פלנטרי, יד שניה פרטית 10,000 ש"ח מתחת ליצחק לוי משוקלל (מחיר התחלתי, בטלפון ירדתי ל-16000 ש"ח פחות ממחירון משוקלל!

פורסם בכל פורום אפשרי

זאת הייתה הכלה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?538156-סקודה-אוקטביה-1600-שנת-2008-שמורה-ביותר

כלב לא התקשר....

אחרי 3 טלפונים שקיבלתי נמכר במחיר זנות, הבוחן במכון הבדיקה ומנהל השירות במוסך משארקה (עפולה) שם טופל הרכב אמרו לקונה המאושר את אותו משפט ממש "סאיארה שדידה"... יעני אוטו חדש..

שוק הרכב הפרטי מת, כשמדברים פה על חודשים שחולפים וירידה לזנות במחיר עד שמוכרים רכב, אז לא המוכרים אשמים ורק הקונים גאונים, פשוט אין שוק רכב פרטי. רוב הקונים שאולי "לא מפגרים לחלוטין" מעדיפים לקנות רכב מוזנח מליסינג בעסקה מול סוכן מכירות חלקלק,

מי שעניין האפשרות לממש נכס יקר (רכב ששווה עשרות אלפי ש"ח) חשוב לו, שיקול הסחירות מקבל משקל רב.

אני יכול להבין למה לא מכרת.

עם ישראל לא מבין מה זה מחירון משוכלל. הוא מבין מה זה מחירון משוכלל רק כשיש אמצעים להורדה במחיר(עבר ליסינג למשל), בשאר הדברים , ממש לא. ניסיתי להסביר את זה לאנשים בזמנו, זה כמו לדבר עם קיר.

דבר שני, הלכת על פי לוי יצחק. אין לי דרך לברר מה היה מחירון יד 2 לפני שנתיים , אבל כיום, על אוקטביה זהה רק שנתון 2010 הוא עומד על 47 אלף, אז אני מניח שזה היה המחירון יד 2 פחות או יותר בזמנו.

אתה מהצד שלך רואה שהורדת 10 אלף מהמחירון(ובצדק)

אבל ישראל ישראלי רואה שאתה מוכר אמנם רכב שמור, אבל אתה רוצה כמה אלפים מעל המחירון. ובמצב כזה באמת אף אחד לא יתקשר

פורסם
אתם מוזמנים לעקוב אחרי המודעות בשבועות ובחודשים הקרובים.

תירוצים וסיפורים יש הרבה,המציאות חזקה הרבה יותר.

וולוו לא נמכר.

ויש יותר מ-17 xc-60,הלינק המעודכן למטה.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4Gallery.php?AreaID=&ModelID=85&SubModelID=1584&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&multiSearch=1&Info=&GalleryView=1

המון מודעות...

תבדוק בבקשה את המתחרות ה״יותר סחירות״.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...