Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקוני צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד בפני קנייה של רכב מאזדה 6 2014 מבן משפחה ממש קרוב, הרכב נהדר, פנים הרכב שמור מאוד, כמו כן הרכב מצויין מכנית, ק״מ נמוך, יש רק בעיה אחת, שלוש דלתות ברכב נצבעו על ידי הבעלים הראשון(בן המשפחה הוא הבעלים השני), לבעלי עין חדה מאוד ניתן להבחין בהבדלי צבע בין הדלתות שנצבעו לשאר הרכב, הרכב עבר בדיקה במכון לבדיקת רכבים והממצאים הם שלא הוחלפה שום דלת ברכב ושאין תאונות כלל, ומסתבר שהדלתות נצבעו בגלל שריטות, מה המשמעות של הדבר הזה? האם הבדלי הצבע יהפכו לבולטים יותר לעין עם השנים?, ישנה דלת אחת שיש בה כתם צהבהב כזה ממש ממש עדין, האם זה יכול להחמיר? בן המשפחה הוריד לי 7000 שקל מתחת למחירון וביחס למחירים בשוק המחיר ממש מציאה כיוון שמדובר בדגם הפרימיום פלוס, עזרו לי בבקשה לפני שאני סוגר עסקה

תודה לכולם!

פורסם

אני הולך להוציא 125 אלף ש״ח, פתגמים קצת פחות מנחמים אותי כרגע, בבקשה תתייחס להודעתי הראשונה ולשאלות בה

פורסם

ברור שהפגם הוא לא מהותי אלא משמעותו ירידת ערך מסחרית. קשה לצפות את דהיית הצבע בעתיד, כי זה מאד תלוי הצביעה שנעשתה.

אינני רואה מניעה לרכישת הרכב, רק קח בחשבון שיתכן שגם אתה תצטרך להוריד במחיר כשתמכור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תלוי בסוג הצביעה.

צביעת מברשת כמו בחברות הליסינג נראית נורא ווגם תדהה ותתקלף.

צביעה איכותית תחזיק מעמד ותיראה טוב להרבה זמן.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

צבע פנינה הוא צבע יקר, ולעולם לא נצבע במברשת, מה גם שאני מעריך שלא מדובר ברכב ליסינג לשעבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מדובר ברכב פרטי, שוב, רק חדי עין יבחינו בהבדלי הצבעים, אולם מה שמטריד אותי זה העיגול הצהבהב שיש באחת הדלתות, לא משהו בולט אבל אני חושש שזה יחמיר, מה ניתן לעשות כדי לשמור על המצב הקיים של הצבע?

פורסם
במקרה הכי גרוע, כמה יעלה צביעה מחדש לרוב הרכב או לשלושת הדלתות בצבע מקורי במוסך מאזדה?

אבל שוב תהייה בעתיד בעיה, שלא כל הרכב באותו גוון מדויק...או שצובעים הכל או כלום.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נקודות למחשבה:

כל צביעה מעוררת סימני שאלה אצל הקונה הפוטנציאלי. כך שאם אתה מתכנן להחזיק את הרכב רק שנתיים שלוש ולמכור, צפה שגם אתה תצטרך להוריד במכירה. גם אם תבצע את מה שאני מציע.

אם אתה מתכנן על הרכב לטווח ארוך, צבע כעת את שלושת הדלתות אצל צבעי טוב וממולץ שיודע להתאים את הגוון. זה אפשרי גם בגוון פנינה לבן אפילו שזה לא פשוט. מדובר בכמה אלפים בודדים של שקלים.

אחרי שתשקלל את עלות הצביעה צריך לבחון את המחיר ביחס לשאר השוק, שהוא כידוע לנו, קשה למוכרים.

פורסם
אני הולך להוציא 125 אלף ש״ח, פתגמים קצת פחות מנחמים אותי כרגע, בבקשה תתייחס להודעתי הראשונה ולשאלות בה

לך אל הנמלה עצל. סתם... :?

הכוונה היא כמובן שאם מצאת רכב ברמה מצויינת ורק בגלל כתם כזה או אחר אתה מודאג - אז לדעתי זה בטל בשישים ותקנה את האוטו.

306 דיאמונד

פורסם

אם אהבת את הרכב והוא תקין לשביעות רצונך המלאה, קנה את הרכב. אם תחזיק את הרכב כ 5 שנים פלוס, הצביעה תהפוך לפחות בעייתית. ואם תמכור לפני, תוריד במחיר כמו שאתה קונה במחיר נמוך יותר. אם הרכב טוב ושמור, לך על זה ללא היסוס. לגבי הכתם, תפנה לדיטיילר מומחה שיוכל לחוות דעה ואולי לטשטש את הבעיה.

• תוכן חדש...