Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בחודשיים הקרובים מתעתד לרכוש סופר מיני, הפרמטרים שחשובים לי הם:

שמירת ערך סבירה

דלק

כוח סביר, לא רוצה להתבאס על הבייבי הקטנה

ידני בלבד

מחיר - יד שניה עד 50 - 55 אש"ח

מרווח טוב ליושבים מקדימה

חשוב מאוד - תחושת יציבות בכביש, ראיתי אתמול סוזוקי אלטו עושה פרסה בכיכר והצמיגים צרחו.. זה עושה לי רע רק לראות את זה

ועוד דבר חשוב שאינו ניתן לדיון - אני מעוניין להימנע מהמטורבטות הקטנות ומעדיף מנוע אטמוספרי מסורתי (אני מניח שזה מכסה את כמעט כל האירופאיות).

אי לכך ובהתאם לזאת ננעלתי על הסוזוקי סוויפט, מה דעתכם?

אני בעיקר מתעניין במי שהתנסה ברכב ומוכן לשתף בפרטים כמו - זווית ראייה, יציבות בכביש והתנהגות של המנוע.

מן הסתם אין כמו לנסות בעצמי (מנסה לקבוע נסיעת מבחן בסוכנויות במרכז כבר שבוע ללא הצלחה) אבל אני מניח שכאן אשמע דעות מקצועיות קצת יותר :wink:

ועוד דבר - כדאי לנסות לחפש בחברות טרייד אין כאלו ואחרות? כמובן לאחר בדיקה מדוקדקת, לא אסמוך על שום דבר בלי לראות בעיניים

• תוכן חדש...