Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אני רוכב אופנוע ושוקל מעבר לרכב ולהשאיר את האופנוע לכלי תחבורה לסופ"ש ולא כלי מרכזי ליום יום.

אני יוצא מנקודת הנחה שבעוד כשנה וחצי מהיום אמכור את הרכב עקב מעבר לחו"ל.

הרכב ישמש בעיקר בנסיעות בין עירוניות ביום יום לעבודה וטיולים בסופ"ש

מחפש רכב ידני בלבד,אמין ושתהיה חווית נהיגה מעניינית.

לא רוצה למכור את התחתונים בכל פעם שאסע לטיפול וגם לא מחפש עגלה

מראה הרכב חשוב לי,אני באמצע שנות העשרים ועדיין נחמד להיות בעל רכב שמושך את העין

אשמח לדגמים נוספים,

הדגמים שהתעניינתי בהם עד עכשיו הם סיאט איביזה \ לאון למיניהם (למרות שקראתי שדגמי ה1.4 פחות מומלצים וכדאי ללכת על ה1.8 - האם זה תקף גם ברכב ידני? או רק בגיר DSG)

מיני קופר S משנים קודמות

פאביה TSI למרות שהמראה לא מושך ואני לא יודע לגבי הביצועים

אשמח להמלצות נוספות !

פורסם

אתה מחפש מנוע חזק או אחת שגם מתנהגת?

ללא תלות בתיבת הילוכים, בעיות במנועי 1.8 ו1.4 היו.

המנוע באיביזה בפאביה זהה (1.2 TSI)

כמובן מעבר לבדוק בתת פורום מכירה פה

אולי תחפש שירוקו 1.4 122 כ"ס ידנית ( הגרסה הפחות בעייתית).

פורסם

תודה על התגובה ידידי,

בוודאי, מחפש התנהגות . אני אתגעגע מאוד לאדרנלין שהייתי רגיל באופנוע - בכל זאת, צריך לגרום לנהיגה בקופסא עם ארבעה גלגלים למהנה :) (בהגבלת התקבציב כמובן)

פורסם

אכן פוקוס אקובוסט נשמעת תפורה עליו. זאת שפורסמה ביד 2 שאתה מתכוון אליה (פרטית) נרכשה היום ע"י חבר שלי, יש עוד אחת מטרייד אין (ליסינג במקור) עם 40K, לא פורסם מחיר ולא בדקנו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איביזה FR,

תוכל לקבל שנתון מאוד גבוה בתקציב הזה, באזור ה2014 לדעתי.

מגיע עם כל התוספות, מאוד מפנק וחסכוני, בעל חוויית נהיגה מאוד מעניינת.

Seat Ibiza FR

פורסם

אני לא נמשך למראה האבארת' כל כך,

לא מצאתי בלוח אנשים שמוכרים את האקובוסט , אין יותר מדי כאלה בארץ. רכב ששמעתי עליו המון דברים טובים הוא הפיאסטה ST , עוד בעיה באקובוסט,בהתחשב בעובדה שאני אמכור אותו בעוד כשנה וחצי - שלא יצא מצב שאני אתקע איתו במכירה.

איך שאני רואה את זה כרגע , הרכבים הפוטינצאלים הם הסיאט איביזה \ לאון אלפא מיטו תלתן \ שירוקו ? (למרות שהיא יקרה בכ-20 אלף ללא סיבה אמיתית,עדיין משגעת במראה )

דעתכם?

פורסם

בלוח יש כרגע 2 אקובוסט (תעשה חיפוש על פוקוס 2012 ידנית וזהו), אחת מפתח תקווה שנמכרה לחבר שלי, ועוד אחת מטופ טרייד (פרטית עם 40k). זה רכב שנמכר מהר מאד אין לך מה לחשוש מבעיות סחירות. גם עלויות אחזקה דומות מאד לפוקוס רגילה. ממליץ לך לבדוק לפחות..

05cdd64bd36e0a61089de9baa8002869.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על התגובות הסתכלתי עכשיו בלוח אני ארים אליהם צלצול בראשון לראות במה מדובר , סחטיין על חבר שלך :)

האקו-בוסט נראית לי כמו "משפחתית" חמודה שמסתירה מתחת למכסה חייה רעבה. אני בן 24,קצת מבאס להיות עם רכב עם לוק כזה,אולי אני טועה והתמונות מטעות.

פורסם

בגירסת ההצ׳בק היא ממש לא נראית משפחתית בעיניי, מאד אוהב את המראה שלה. ואני אישית בעד רכב שלא מושך תשומת לב יותר מדי אבל ׳עושה את העבודה׳. פחות סיכון לגניבה ונזקים מקנאים ופחות תשומת לב מיותר מהמשטרה. רכבים שמוכרים כספורטיביים על ידי חברות הביטוח לרוב הביטוח שלהם יקר יותר בהתאם. לאקובוסט ביטוח זול (3700 חובה ומקיף).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עד לא אראה אותה במציאות לא אדע בוודאות,כרגע אני מדבר על סמך תמונות בלבד.

הסתכלתי על הפורד שלך בפוסט בחתימה , למה הלכת בסוף על האקובוסט באמת ולא על האלפא \ VW \ סיאט?

פורסם

אני חיפשתי רכב שיהיה בגודל של רכב משפחתי אבל הצ'בק, ושיהיה עם 5 דלתות ולא 3 (לא נוח).

רציתי כמה שיותר כ"ס והתנהגות כביש טובה אבל בלי לוותר על אמינות ועלויות אחזקה שפויות.

המיטו נפלה בגלל הגודל והמחסור בדלתות ובנוסף חשש מאמינות לא טובה ועלות גבוהה של חלקים.

ב-VW אין שום דבר נורמלי שנכנס בתקציב, צריך להגיע למעל 100K כדי להתחיל לדבר על GTI וגם אז זה בשנתון נמוך יותר וקשה למצוא כאלה שמורות.

סיאט לאון 1.8 בהחלט הייתה אופציה, אבל פחות אהבתי את תא הנוסעים שלה, וגם את הצורה החיצונית, בנוסף התנהגות הכביש שלה פחות טובה משל הפוקוס.

שקלתי גם אלפא 159 TBI (מנוע 1.8 טורבו 200 כ"ס), אם הייתי מוצא אחת טובה לפני הפוקוס יש מצב שהייתי מסתכן עם עלויות האחזקה, זה אחד הרכבים הכי יפים שיש בעיניי, וגם מהנה לנהיגה.

חשבתי גם למתוח את התקציב למעל 100K וללכת על אלפא ג'ולייטה תלתן, אבל אז צצה לה הפוקוס..זה לא רכב שאתה מחליט לקנות ויש בלוח כמה לבחור, צריך לשבת על הלוח כל יום ולקוות שמשהו יעלה, ואז לפעול מהר. יש רק 20 כאלה בארץ.

בסופו של דבר במונחים של VALUE FOR MONEY - הפוקוס באמת מובילה ואני מאד מרוצה מהבחירה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שירוקו לא ממש ספורטיבית, אלפא תלתן למיטב ידיעתי לא הכי אמינה וגרסת ה-155 עדיפה, אם אתה מתכנן על איביזה הייתי בודק אופציה לשדרוג תוכנה קליל, המנוע במהירויות גבוהות מרגיש קצת חלבי.

• תוכן חדש...