Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה מונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל נראה לי בסדר.

השאלה אם זה סביר שהמנוע נותן 128 כ"ס אחרי חמש שנים ו 90,000 ק"מ.

אני אמור להרגיש חולשה במנוע ?

IMG_20160829_154701.jpg

IMG_20160829_154715.jpg

IMG_20160829_154751.jpg

פורסם

עוד שאלה.

כתוב בטופס :

תיקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה דופן שמאל, תיקוני מרכב וצבע+ מעיכות בתחתית\ רצפה, נזק בפאנלים, נזק לפגושים, מעיכות/ מעוך שריטות בצבע+פגמים.

זה משמעותי ?

פורסם

אני מניח שמדובר בדגם של 2.3 ליטר ו161 כ"ס ?

לכל רכב יש ירידת כוח אך זוהי ירידה של 20 אחוז, ניראה גבוה מידי לרכב שעבר רק 90 אלף ק"מ.

הייתי ממליץ לבדוק היסטוריית טיפולים של האוטו , מה הוחלף במרכיבי המנוע , רצועות, טיפול אחרון וכו'

כל דבר שיכול לפגוע בביצועי המנוע.

אם הרכב לא טופל כמו שצריך, אז ירידה כזאת היא הגיונית.

לצערי איני יודע מהי ירידת כוח משמעותית ברכבים מסוג זה. מצטער על כך... אך 20 אחוז זה אכן גבוה ונובע בעיקר מטיפול לקוי ברכב.

טיפול איכותי במס' מכלולים שחוקים יעלה את ביצועי המנוע חזרה, אך כניראה לא לביצועים שהיו למנוע זה כשהיה חדש.

לגבי כל הפגיעות בגוף הרכב זה בעל חשיבות נמוכה כי זה עניין של קוסמטיקה. האם זה מפריע לך? המכות? הסריטות ?

זה לא בעיה מכנית, ולכן לא בעל חשיבות גבוהה.

פורסם

יש עוד מונדאו מאותה השנה , אני מצרף את הדף של הבדיקה (את החלק על המנוע ), אם מישהו יוכל לומר לי אם זה נראה יותר טוב ?

ואם כבר, מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה starter current .

תודה

IMG_20160829_214248.jpg

פורסם

לדעתי זה מצביע על תקינות המתנע שלך (starter) , הגרף שקיבלת מתאר את הזרם שמזרים המתנע שלך בזמן הנעת הרכב.

האם אחראי הבדיקה אמר שיש בעיה עם הרכיב ?

לדעתי , אתה לוקח רכב עם יותר מ4 שנים על הכביש , צפה לתקלות בעיות ודברים טכניים שיש לסדר.

כמעט ואף אחד לא מוכר אוטו בלי בעיות....

פורסם (נערך)

האחרונה - זו בדיקה שמשקפת הפרשי דחיסה בין הצילינדרים, המתבטאת במדידת זרם (בדיקה יחסית של הצילינדרים - ביחס לעצמם...).

בודקים את הפרשי ה"דחיסה" / מדידת הזרם, ב-% בין הערך הגבוה לנמוך. במבט מהיר - ללא חישוב - נראה תקין.

בוקי מנהל הפורום, היטיב לפרט לפני זמן לא רב על משמעות בדיקה זו.

האם אילו בדיקות מוזמנות ? (כי אז יש להתייחס בהתאם) או שאתה המזמין שלהן ?

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תיקון

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...