Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שוקל להחליף רכב (סקודה פאביה), לרכב משפחתי, ומתלבת בין הדגמים ובין יצרנים.

לאחר בדיקה הדעתי ל2 שמתאימים בתקציב כרכב חדש.

אשמח לשמוע התרשמות של בעלי סוזוקי בדגם ידני- אמינות, צריכת דלק, נוחות נסיעה של ילדים במושב האחורי, ובכלל התרשמות כללית יתרונות וחסרונות. בבדיקה שערכתי קיימים נושאים קשורים לקרוסאובר ידני אך ישנים אשמח לחוות דעת עדכנית.

כנ''ל על ראפיד.

אשמח גם לקבל רעיונות שלא חשבתי עליהן.

נוסע הרבה (30000 בשנה), אזור מרכז, חשוב נוחות, נוחות של יושבים בכיסא אחורי (ילדים, כלומר מתלים), צריכת דלק נמוכה.

תודה רבה

• ספונסר פורום
פורסם

בק"מ הגבוה שציינת, לדעתנו יהיה נכון לרכוש או רכב היברידי או רכב דיזל.

הקקטוס דיזל הידני או ה 208 הדיזל הידנית יציגו לך צריכת דלק נמוכה באופן משמעותי מכל רכב בנזין מקביל, ולך נותר יהיה לבחור איזו מהן מתאימה לצרכים שלך יותר, כמובן אחרי נסיעת מבחן.

אם תרצה את עזרתנו בתיאום נסיעת מבחן שכזו, שלח לנו פרטי יצירת קשר בהודעה פרטית.

צוות לובינסקי

פורסם

בדיוק רציתי לרשום שלרכב שאתה צריך קוראים קקטוס דיזל, אבל גם רנו פלואנס דיזל ידנית היא אפשרות מצויינת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הראפיד דיי קשיחה מבחינת שיכוך וגם מושבים.

מציע לבדוק פלואנס דיזל ידנית.

הי, צודק על רפיד בהחלט מרגישים את הקשיחות, למרות שהיא קצת יותר יקרה.

פורסם

הי, תודה, אגב קבעתי נסיעת מבחן על פגו 301, נראה :)

ראיתי את קקטוס ואת 208 - לדעתי הם קטנים יחסית לדגמים שציינתי, גם מבחינת תא מטען וגם מושב אחורי (2 כיסאות ילדים ...)

פורסם

פיג'ו 301 בנזין עם קילומטרג' גבוה, שגם ככה נמצאת כמו זבל בליסינג - תאלץ אותך מאודהלהתגמש במכירה עתידית.

רצוי שתחפש רכב דיזל ידני כלשהו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הי, תודה, אגב קבעתי נסיעת מבחן על פגו 301, נראה :)

ראיתי את קקטוס ואת 208 - לדעתי הם קטנים יחסית לדגמים שציינתי, גם מבחינת תא מטען וגם מושב אחורי (2 כיסאות ילדים ...)

בכל זאת ממליץ לך לקבוע נסיעת מבחן בקקטוס.

תביא את איתך לנסיעת המבחן את כסאות הילדים ואפילו את הילדים עצמם ואני מבטיח לך שתהיה מופתע מהמרחב הפנימי שהקקטוס מציע, כנ"ל מתא המטען.

אני הופתעתי.

פורסם

אני עבדתי בסוזוקי מוטורס וכל הזמן הייתי מזנק טיפה משמחה כשקרוס ידני היה מגיע אלי. למה? לא מזמינים אותם בכמויות, מזמינים כשיש ביקוש אז הם בדרך כלל מגיעים טיפה יותר חדשים משאר הרכבים. כיף לנסוע עליהם, אמינות טיפוסית של סוזוקי, אתה מרגיש שהרכב לא עגלה, קלאץ' טוב, ידנית טובה ואין לה את הבקרת אקלים המסובכת ומפגרת הזאת שיש בדגמים היותר מפוארים.

אני אוהב את האוטו הזה, הוא מאוד נוח מקדימה ומאחורה, תא מטען יחסית גדול גם.

• תוכן חדש...