Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברי פורום היקרים.

אני בעלת ניסאן מיקרה, אשר נרכשה כיד ראשונה.

המכונית מפגינה אמינות די טובה, למעט מיסבי גלגל שהוחלפו וטיפולים שוטפים.

הרכב אצלי שנתיים וחצי, בעל צריכת דלק טובה, אמינות טובה כאמור, ודי משמש אותי לטובה.

אני נוסעת כ40 ק'מ ביום, ודי מרוצה.

בצד השלילי אציין איכות ירודה, נוחות נהיגה בינונית, ותחושה זולה.

אני שוקלת להחליף את הרכב, אבל, השיקול שגורם לי לחשוב ככה זה רק הצד השלילי, האיכות, והתחושה הזולה.

השיקול הוא בעיקר כלכלי, אני מפסידה כסף, על הרכב החדש אאלץ לספוג ירידת ערך, ומכל הסיפור יצא שאני מוציאה כסף מהכיס, ולא מעט.

לא כך הדבר?

אשמח שתעשו לי סדר.

הרכב שאני שוקלת להחליף זה הסופר מיניות הידניות, פיגו 208, פיקנטו, I10, סלריו.

אני גם חושבת על זה שזה לא כזה שדרוג, אני לא מחליפה למכונית משפחתית, וקרקושים ותחושה זולה אולי יהיו לי אף במכוניות הללו.

לא כך הדבר?

מודה לכם מראש, ומצטערת על הבלאגן בתוכן ההודעה.

אני אשה, אל תכעסו. :wink:

פורסם

לא ממש הצלחתי להבין מה הקשר לזה שאת אישה, אבל מילא...

רכב זו לא השקעה, רכב זו הוצאה: תחליפי עכשיו תספגי ירידת ערך. תחליפי בעוד 10 שנים, תספגי ירידת ערך (ותצטרכי להוסיף יותר לרכב חדש) - השאלה היא למה החלטת להחליף, ולמה דווקא עכשיו. אם האוטו משרת אותך נאמנה, מה המוטיביציה להחליפו אחרי שנתיים וחצי? כלכלית, על פי תחשיב שראיתי פעם, הגיוני להישאר עם רכב בין 3-5 שנים ואז להחליף, כיון שבתקופה זו עדיין אין תקלות "גדולות", וירידת הערך הראשונית (שהיא גדולה יותר יחסית) מתאזנת.

פורסם

מציע לך לא לחשוב בכלל לכיוון ה איי 10 זוללת דלק כמו רכב משפחתי רגיל ולא חסכונית בכלל(אני מאמין שגם פיקנטו עם צריכת דלק דומה, מנוע זהה רק הגיר מכויל טיפה יותר טוב).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קשה לי קצת לעשות סדר בתוכן ההודעה, כי אני לא מתמצאת בענייני הרכב כמו הגברים..

בכל מקרה, השיקול להחליף הוא בגלל האיכות הירודה של הרכב, הקרקושים, הנוחות.

פחות העניין של האמינות והחסכון.

אני שואלת עד כמה אני צריכה להשקיע על מנת לשדרג את הרכב שלי, והאם זה שווה לאור הסיבות.

פורסם (נערך)

שלום,

ברור שהחלפת רכב לרכב חדש גוררת הפסד כספי . אבל כנראה את סובלת מחוסר נוחות / ספרטניות של הרכב הנוכחי. השאלה עד כמה סובלת ביחס לכמה את מוכנה לשלם, ורק את יכולה לתת תשובה לשאלה הזאת.

מהרשימה שצירפת אני מציע למחוק את סוזוקי סלריו ( אותם החסרונות כמו של מיקרה ) וללכת לאולמות התצוגה של קיה ויונדאי.

אם גם שני הרכבים האלה יתנו לך תחושה לא נעימה מאיכות הפנים, מרחב הפנים או איכות הנסיעה ( בנסיעת המבחן ), תיגשי לאולם התצוגה של פיג'ו. אני כבר אומר לך, 208 מרגישה רמה אחרת מבחינת הנוחות ( זה גם רכב מקטגוריה יותר גבוהה, אלא אם התכוונת ל 108 ).

או, על סמך מה שרשמתי תדלגי על רכבי מיני ותתחילי ישר מפיג'ו.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

רויטל שלום,

לשאלתך יש שני היבטים עיקריים, ההיבט הכלכלי והיבט השימושיות והנוחות.

בהיבט הכלכלי הטהור - תישארי עם הרכב שלך. הוא חדש יחסית, לא סובל מתקלות, וישרת אותך בנאמנות עוד הרבה שנים. החלפתו תהיה כרוכה בהוצאה של לא מעט כסף.

בהיבט השימושיות והנוחות - הרכב הנוכחי לא מספק את תחושת הנוחות, העידון והשקט שאת מחפשת, ולכן את שוקלת להחליף את הרכב.

לא נדבר על המתחרים, נדבר רק על המכוניות שלנו - לא ציינת את הצורך שלך ברכב, האם רק את נוסעת בו או שלמשוואה מצטרפים גם שני ילדים עם כסאות בטיחות. בכל אופן ה 208 היא סגמנט גבוה יותר ואיכותי יותר משתי המתחרות שציינת (וגם מהמיקרה).

אנחנו מזמינים אותך להשאיר לנו פרטים בהודעה פרטית, ואנחנו ניצור עימך קשר ונתאם לך נסיעת מבחן גם על ה 208 הידנית וגם על ה 108 (הקטנה יותר) ואת תחשבי מה נוח לך ומה הולם את צרכייך.

שבוע נפלא,

צוות לובינסקי

פורסם

1)ממש לא כועסים שנשים משתתפות בפורום - להפך - רוצים שוויון מגדרי ככל האפשר :roll:

2)בשרשור אחר שפתחת התלבטת בין מיקרה לסנדרו לאבא שלך - מיקרה תהיה לו נוחה ?

פורסם

מצטרף להמלצה של צוות לובינסקי - יש לך רכב יד משומש מיד ראשונה שמהווה קנייה כדאית, כי את כבר ספגת את רוב ירידת הערך.

זה רכב מצויין, בוודאי יחסית למתחרות באותו סגמנט וחסכוני.

ואם את מתעקשת להחליף ולעלות ברמה - במקומך הייתי מוכר את הרכב הזה בעצמי, ומחפש רכב משפחתי איכותי... ממישהו כמוך שקנה אותו חדש ומוכר כי רוצה להשתדרג.

השוק מלא במכוניות במגוון עצום, ואפשר למצוא כל מיני פנינים שעוד ישאירו אותך אולי אפילו עם קצת כסף פנוי.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זה כמו לשאול האם כדאי לשלם 150 ש"ח לסטייק סינטה מצויין....

אם תתני מסגרת כלכלית וציפייה ויכולות מבחינת עלויות אז אולי ניתן יהיה לסייע מעט יותר.

ברמת האינטואציה הייתי מוותר על החלפה. לאנשים יש משום מה יד קלה על ההדק כשמדובר ברכב.

היית משלמת כעת עוד 15,000 ש"ח למזרן משופר במיטה?

פורסם

מה לא נוח ומקרקש ברכב?

קרקושים אפשר לאתר ולתקן (קליפסים שבורים וכד'). נוחות גם ניתן לשפר (קפיצים/בולמים ו/או ריפוד למושבים).

אני הייתי נשאר עם המיקרה.

משכנתא זה קל

פורסם

הרכבת הרכב באיכות נורא נמוכה.

הקרקושים מופיעים ונעלמים, לעיתים ממספר מקומות, ככה שקשה לאתר.

בכלל כל הפלסטיקה מלאה בשריטות ולכלוך, ורק אני נוהגת ברכב.

הרכב זול. בנוי זול.

לעניין, הרכב עבר 60K, מפגין אמינות, חסכון, ואני די אוהבת אותו.

אני רוצה קצת שהאוטו יהיה יותר אוטו, אבל לשאלתכם אם אני מוכנה להשקיע עוד.. אז לא חושבת.

אתם די עושים לי סדר בראש.

אני מעוניינת להחזיק ברכב כ8 שנים לערך. אם זה משנה את התמונה ואת החוות דעת שלכם.

פורסם

אם את מבקשת יותר איכות, אז אני מצטרף להמלצה על 208. היא הרבה יותר איכותית מפיקנטו ובוודאי שמסלריו.

פורסם (נערך)

נראה שכל התשובת אצלך.

ירידת הערך ב-3 השנים ראשונות גדולה, ז"א ככל שמחיר הרכב גבוה יותר הירידה בערכו תהיה גדולה יותר.

את דיברת על איכות גימור. מעבר לרכב אחר ידרוש השקעה כספית גדולה, שכתבת שאינך רוצה בזה.

רק לידיעה, רכב ברמת גימור גבוהה, כדוגמת לקסוס c200 יכול להגיע לכ-180,000 ש"ח. זה אם את רוצה להגיע לרכבי הפרימיום.

ברמת הביניים יש קבוצה גדולה של רכבים, הכל תלוי בדרישות שלך (יכול לנוע מ-80,000 ש"ח עד 130,000 ש"ח), זאת מבלי להיכנס לסוגי הרכב השונים.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
  • תוכן חדש...