ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,552 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 713 צפיות
אני הולך לראות היום רכב והמוכר אומר שהרכב עבר שפשוף בחנייה ונצבע. מה צריך לבדוק במצב כזה? כמובן שאם הרכב יראה לי אקח אותו גם לבדיקה במכון. מה נחשב תקין? באופן אישי אין לי בעיה שהרכב קיבל מכה קטנה וטופל. אני פשוט לא רוצה לגלות שהרכב עבר תאונה. אני מניח שבבדיקה ייתיחסו לצביעה הנ״ל. מה אני אמור לצפות לקבל על סעיף כזה במידה והרכב באמת לא עבר תאונה? או לחילופין מה אראה במידה והרכב עבר תאונה והמוכר שיקר? האם רכב שלא עבר שום תאונה ייצא נקי לגמרי בסעיף השלדה או שיש כסת״ח סטנדרטי בסעיף הזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, בהנחה ויש לי 2 אופציות: 1. קבלת רכב חברה תמורת שווי שימוש בלבד (עבור רכב מסוג סקודה ראפיד 1.2 זה כ-1100 ש"ח נוספים שיורדים מהנטו, וכ-1300 ש"ח עבור רכב גדול יותר דוגמת גולף 1.4 או האלנטרה החדשה). 2. רכישת רכב חדש/יד 2 0 ק"מ (פרטי) וויתור על רכב חברה תמורת תוספת של 4000 ש"ח לברוטו (כולל אחזקת רכב, דלק וכדומה), כלומר כ-2350 ש"ח תוספת לנטו. *אין זכויות סוציאליות על ה-4000 ש"ח. ההבדל בנטו בין 2 האופציות עומד על כ-3500 ש"ח בערך לטובת אופציה מספר 2. מחישוב פשוט שעשיתי, יוצא שעלות חודשית כוללת של רכב מיני (למשל סוויפט ידנית שכרגע בבעלותי) עומדת על כ-2500 ש"ח בחודש לנסועה של 30 אלף בשנה (ביטוח - 4000, רישוי - 1188, שטיפה - 1100, 2 טיפולים - כ-1800, צמיגי…
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 613 צפיות
אני מחפש לקנות משפחתית בסביבות 50K. המכונית הקודמת שלי היתה פורד (2001) והייתי ממש מרוצה אבל שמעתי מאנשים שפורד מהשנים 2011-2012 היא גרועה בגלל הגיר, אני אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה רכב טוב או גרוע. בנוסף אני אשמח לעוד המלצות. כרגע אני בכיוון של קיה ריו 2012 (אנחנו סה"כ 4 נפשות אז זה דווא גודל סביר) או i20,i25 מהשנים 2011-2012 (ראיתי שבליסינג זה בתקציב שלי ואין לי בעיה עם ליסינג) ואני אשמח לחוות דעת גם על הרכבים האלה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עזרה בבקשה, מחפש רכב משפחתי - יפני (עדיף) עד 40K ההצעות: קורלה רובטית, - האם שווה לשלם קצת יותר בשביל אוטו' מוציבושי לנסר החדשה - אומרים שותה דלק, האם זה נכון מאזדה 3 - שוק מוצף דלק לא מתאים למשפחתית כל כך מה אתם אומרים על אופציה של אופל אוסטרה ברלינה 1.4 אוטו'...? אשמח מאוד להמלצות
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם, גוף ההודעה די דומה לנושא ההודעה. הציעו לנו בלובינסקי רכב סיטרואן (יד 1 ליסינג) C4 עם קילומטראג סביר ב- 40,000 ש"ח. מכיוון שאין לי נסיון בכלל עם סיטרואן, אשמח לדעת אם מישהו יכול להמליץ על הדגם הספציפי מבחינת איכות נסיעה ואמינות (+יתרונות וחסרונות) ועל המחיר תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת tsiyoshi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 931 צפיות
אהלן, אני מחפש רכב בתקציב של עד 40K, חשוב שיהיה חסכוני בדלק ולא חלש מידי. אופי הנסיעה משולב בין עירוני לבין עירוני. ההתלבטות כרגע היא בין I30 לפביה. רציתי לשאול מה אתם אומרים על סקודה פאביה 2010 באופן כללי, אמינות, עלויות טיפולים שוטפים (שמעתי שיקרות יותר מהממוצע) מצאתי סקודה פאביה שנתון 2010 יד 1 דגם Ambiente 16V אוט' 5 דל' 1.6 65 אלף קילומטר מחיר 38.5K מול I30 אחרת: שנתון 2008 יד 2 דגם Premuim אוטומט 1.6 - 126 כ"ס 80000 קילומטר מחיר 37K על איזה מהם הייתם הולכים ומדוע ההפרש במחיר כל כך נמוך כשהשנתון והקילומטרז בפאביה יותר טובים? תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום. אני רוצה לקנות פלואנס כנ״ל ומחפש כבר כמה זמן. ראיתי שיש שתי קבוצות מחיר אצל המוכרים - חלק סביב 85000 וחלק סביב 99000 - הבדל גדול. להפתעתי, כשפתחתי את המחירון של יד-2, ראיתי שגם שם שני תת-דגמים, שנראים זהים לכל דבר ועניין בהשוואה - למעט המחיר. הנה לינק להשוואה: http://pricelist.yad2.co.il/CarCompare.php?Compare=27563_2014_6707_61_1.26485_2014_6707_61_1 אני לא מצליח למצוא את ההבדל, וכתוצאה מזה, לא יודע מה לשאול את המוכרים - לגבי תת-דגם מדוייק, או מאפיינים נוספים. כשאלת צד (שראויה לדיון בפני עצמו) מתלבט בין אופל אסטרה 2014 לבין פלואנס 2014. רכב עבור משפחה 2+2, נוסעים די הרבה - כ- 50000 בשנה, אני זקוק למושב איכותי בגלל בעיות גב. חשוב לי גם תא מטען …
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בוקר טוב, לאחר מעבר למקום עבודה חדש ופרידה בשמחה מהפורטה , אני נדרש לבחור ביןאלטרנטיבות הבאות: אוקטביה1.2. לאוןסטיישן 1.2. סיידסטיישן דיזל. נסועה שנתית של 30K , אין חשיבות לצריכת הדלק. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות , חשוב נוחות נסיעה ומרווחלחמישה בסופי שבוע. הסיד דיזל תחסוך לי תידלוקים ואני מתחבר יותר לדגם הסטיישן , השאלההיא איך המרווח הפנימי יחסית לאוקטביה \ לאון ? היתרון בעיני של הלאון הוא עיצוב הסטיישן שלטעמי עדיף על האוקטביה ... הארות יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים, אנו שוקלים לקנות subaru xv 2.0 רכב חדש 0 ק"מ מליסינג. רוצים שאוטו ישמש אותנו לאורך 10-7 שנים, נוסעים בערך 8.5K-10K קיימ בשנה (שזה ממש לא הרבה). יש אתרים באינטרנט כגון: http://www.carcost.co.il/deals/deal/228 http://www.carbuy.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-0-%D7%A7-%D7%9E/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-xv-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-2-0-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-2016 שמצעים דגם נתון עם הנחה משמעותית, ידוע לנו שהם נותנים אחריות 3 שנים במקום 5 אצל יבואן רשמי וגם מחירון - 18%. האם משהו קנה דגם זה או מכונית אחרת 0 ק"מ מליסינג, עד כמה הקנייה אמינה ואם אלה בידיוק אותם דגמים כמו ליבואן (יש אומרים שזו סחורה שיבואנים לא הצליחו למכור ומכוניות…
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
פיאט בראבו 2009
מאת shike- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 820 צפיות
ערב טוב לכולם. ברצוני להתייעץ לגבי רכב מסוג פיאט בראבו 2009. חשוב לציין שאני בן 27 ועברתי את הגיל של לקרוע רכבים. תמיד הייתה לי משיכה לרכבים איטלקים. הרכב שנראה מאוד מעניין עד הנייר הן מבחינת התנהגות, מנוע ומראה של הרכב. זהו הרכב הראשון שאני מעוניין לקנות לעצמי כאשר התקציב עומד על 40000 ש"ח לרכב+ יישור קו. קודם כל אני מעוניין בגרסה האוטומטית או ידנית, לא רובוטית. האם למישהו יש הערות בנוגע לרכב? בעד ונגד. ומכון בדיקה מומלץ באזור אשדוד- תל אביב. בתודה, שי
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 2 תגובות
- 818 צפיות
שלום לכל חברי הפורום! אני חבר "נסתר" בפורום כבר הרבה זמן, נהנה מאוד לקרוא. אבל בעצם זו הפעם הראשונה שאני מתייעץ בעצמי. אנחנו משפחה צעירה, שמחפשת רכב שני. התקציב הוא 40,000 והרכב לא אמור לעשות הרבה קילומטרג'. הדרישות שלנו מהמכונית הם בעיקר: 1. אמינות ויעילות גבוהה - חלפים וטיפולים זולים בלי הרבה התעסקויות. 2. מרווח מספיק לנסיעה משפחתית. 3. שנתון יחסית גבוה לתקציב (10-12) בשאיפה שיהיה מאובזר כמה שיותר. 4. הנאה קלה מהנהיגה (כמה שאפשר בתקציב כמובן...). לאחר מיפוי ראשוני, הגענו לרכבים הבאים: מאזדה 3, ניסן טידה, סוזוקי SX4. אשמח מאוד אם למישהו יש נסיון (בעיקר עם הניסן והסוזוקי, כי מאזדה כזאת כבר הייתה לי) ויכול לתת טיפים/ לכוון אותנו לקניה הנכונ…
הודעה אחרונה מאת elad_sht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר רוצה להחליף את הגטס שלו במשהו שעושה יותר טוב בלב כשאתה יורד בבוקר לאוטו ואולי גם כיף בכביש כשנוסעים לצפון. הטריק הוא - מחפשים gateway drug, אוטו שלא יאכל לו את כל החיים על הביטוח, טיפולים ושוטפים למיניהם. מחפשים אוטו קטן (אין משפחה להסיע, גר בעיר), איזור ה80 אש"ח פלוס מינוס עם פלפל.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי את דעתכם בנושא החלפת FOCUS MK1 HATCHBACK בMK2. הפוקוס שלי מתפקדת לא רע. מאד נוחה, מזגן טוב, אין רעשים של מתלים ורק 150.000 קמ מטופלת תמיד במורשה. האם שדרוג לפוקוס 2, 2008~ זוהי הוצאה חכמה או שמדובר בקופסאת שרצים ? מה עם הדלק ? האם אחסוך יותר על דלק בשדרוג שכזה. לא ממש חשבתי על רכב אחר כי אני די מרוצה מזאת, אבל כן חשבתי על הדגמים היותר חדשים שלה. תודה על כל עצה
הודעה אחרונה מאת nath, -
- 6 תגובות
- 832 צפיות
שלום לכולם רציתי את חוות דעתכם בנוגע לסיאט איביזה 2004 1.4 דגם סטלה, מעוניין לקנות אחת יש לי כבר הצעה עם 136 אלף קילומטר אוטומטית יד 4 אחרי טיפול טיימינג ב130 אלף ב11 אלף שקל מה שאני צריך זה שהרכב יהיה דיי חסכוני (1/13) שיהיה דיי זריז אני יודע שיש לה 75 כ"ס אבל רציתי לדעת כמה מהירה היא יכולה להיות ושהטיפולים לא יהיו יקרים אם האוטו עונה על הדרישות האלה אני יותר מאשמח לקנות אותו נ.ב יש לרכב קילופי צבע בפגוז' הקידמי וצריך פחחות וצבע כמה יעלה לי ? מה אומרים ?
הודעה אחרונה מאת naty8520, -
- 11 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
הפולואנס איתנו כבר כמה שנים ונראת על פניו כקנייה לא רעה בכלל מחיר זול צריכת דלק מאוד נמוכה בדגם הדיזל מרווחת, גם בתא הנוסעים וגם בתא המטען אבל מעל האוטו יש עננה, המוניטין של המכוניות הצרפתיות כלא אמינות. האם יש בסיס למוניטין בהקשר של הרכב הספציפי הזה?
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב מסוחר, רכב שבעבר היה בבעלות חברה בע"מ, הרכב הוא שנת 2015 מה שמאוד חשוד בעיניי שחברה מכרה רק אחרי שנה את הרכב שלה. מה שעוד מעניין אותי זה מה מופיע ברישיון? כי אם הוא לא היה אומר לי לא הייתי יודע באיזור של "רישום מקורי" לא רשום פשוט כלום, השאלה אם אני קונה את הרכב לאחר שהרישיון עובר להיות על שמי אני מופיע כיד 01? והאם ברישום מקורי מופיע "חברה" או "פרטי" או "החכרה" לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות הללו. אני לא מבין הרבה ברכבים כל הידע הזה הוא פשוט מקריאת פוסטים, אז אשמח אם תיהיו סבלניים, תודה
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
שתיהן בשנתון 2005-6. יש הבדל משמעותי בצריכת דלק? באמינות ובמחיר? (האפיקה מנוע 2.0)
הודעה אחרונה מאת שמולי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אני הולך להיפגש השבוע עם מישהו שעומד למכור לי את הרכב שלו הבעיה הענקית שהרכב מעוקל הוא הולכם לשלם לדואר את כל החובות על העיקול לפני שימכור לי אותו , השאלה הענקית האם יש עוד סיכונים שאני צריך לדעת עליהם ? ואיך אני יודע שהוא סיים לשלם את החוב ? לקנות או לא לקנות ?
הודעה אחרונה מאת Vladigo101, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם, אנחנו בחיפוש אחרי רכב שני, משפחתי שיהיה גם מהנה לנהיגה. יש לנו רכב ראשון אלנטרה חדשה בליסינג תפעולי מלא. הרכב השני מיועד לנסיעות קצרות יומיומיות. דרישות מהרכב: מהיר ומהנה יחסית (בעיקר לינארית כי הוא לא הולך להגיע לכבישים מעניינים). 4-5 דלתות עם תא מטען גדול. רכב אמין, גג בן 4 ללא בעיות כרוניות של סוג הדגם (גיר וכד'). חשבנו על מאזדה 3 2014 שהוא רכב יפה ונראה ספורטיבי, אבל לפי מה שהבנתי לא הכי ביצועיסט. צריכת דלק לא קריטית. תקציב: עד 80,000 תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת misterb, -
רכב קטן עד 25K
מאת nivom-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 904 צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב קטן שישמש ברכב שני למשפחה. התקציב שלי הוא עד 25K והייתי רוצה שהרכב יהיה 2010 ומעלה וקילומטרז' נמוך, בתקווה שיש חיה כזאת באזור התקציב. הרכב יסע בעיקר בין תל אביב והרצליה, בדרך כלל נהג אחד ולפעמים גם שני ילדים (כסא תינוק אחד) לא משנה אם ידני או אוטומט. מעדיף שהרכב יהיה: 1.אמין 2.בטיחותי. 3.חסכוני. מקריאה בפורום ומהסתכלות ביד 2 ראיתי שאולי אפשר למצוא I10 או פיאט פנדה בתקציב אבל אשמח לדעתכם מי עדיפה או שאולי בכלל עדיף לי ללכת לכיוון אחר תודה
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכם, מעוניין לרכוש הונדה סיוויק 2012 (תמונה מצורפת) , הרכב חיצונית במצב מצויין ,אין עדות לשום שריטה , עשיתי עליו נסיעת מבחן והתרשמתי לטובה ,אחרי שירדתי מההגה שאלתי את המוכר , איך הרכב בצריכת דלק ? הוא ישב מאחורי ההגה ולחץ על הכפתור ויצא : 1 ל 12.5 ... האם זה לא יותר מדי בשביל הונדה שרק 4.5 שנים על הכביש ? אומנם המנוע 1800 סמ"ק אבל בכל זאת
הודעה אחרונה מאת Rony999, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 897 צפיות
מחפש רכב קטן אוטומט באיזור ה15K. איזה שנתון ודגמים אני יכול להשיג בסכום כזה? חשוב לי שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק וכמה שיותר אמין. תודה
הודעה אחרונה מאת נבוסו, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 794 צפיות
שלום לכולם, מקווה שפורום ייעוץ ברכישת רכב הוא הפורום המתאים, במידה ולא אודה למנהלים להעביר. אני מתעניין ברכישת רכב בגרמניה (שיועבר לפולין) שישמש אותי כאשר אני נמצא שם (וזה קורה לא מעט). אני בעל אזרחות אירופאית. מספר שאלות: מצאתי אקזמפלר שמור מאוד, SL350 שנת 2003 ( מדילר) עם 85,000 ק"מ והיסטוריה מסודרת ב-€17,499 האם יש עלויות נוספות שצריך לקחת בחשבון? איך בכלל עובד השוק באירופה? בארץ קניתי המון רכבים ויש תהליך די ברור של פגישה ראשונית, בחינה ראשונית של האוטו, מיקוח על מחיר, בדיקת קנייה (מוסך/מכון) ומשם בנק ודואר. כיצד מבוצעת רכישת רכב באירופה? בדיקת רכב? (אני יודע שבארה"ב יש CARFAX, האם יש מקבילה אירופאית)? ביטוח - ניסתי לקרוא ולא לגמרי הצלחתי להבין. …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 763 צפיות
מבקש המלצה לרכב. השיקולים החשובים הם בטיחות ואמינות. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי. לנו ולבן הקטן בן שנתיים עומדים להצטרף בקרוב שני תאומים במזל טוב. כרגע אנו מתניידים בעזרת יונדאי אקסנט 2005 שההגדרה עליה- סבירה בהחלט. טיפולים ביטוחים ואחזקה זולים, אמינות מופתית. החסרון המרכזי צריכת דלק סבירה מינוס, בתוך העיר 1 ל 7.5. כרגע מעוניינים ברכב עם תא מטען שיכיל עגלת תאומים ומזוודה גדולה לפחות . דבר נוסף חשוב זה צריכת הדלק והאמינות. מתלבט על טויוטה פריוס והונדה ג'אז בשנתונים 2009. אשמח לדעתכם ולרעיונות נוספים. תודה
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש רכב לנסיעות של בערך 1100-1200 ק"מ בחודש,אופי נסיעה של עירוני ובינעירוני (בערך חצי-חצי). בהתחלה חשבתי לקנות רכב עד תקציב של 35K ולחפש איזושהי מיני/סופר מיני נחמדה..במהלך העזרה בחיפושים אבא שלי החליט גם להחליף את הרכב,והציע לי לקחת את הרכב שלו בהנחה משמעותית (30% הנחת ילדים..) עכשיו,השאלה היא אם שווה לקחת את הרכב,או להוסיף בערך פי 2 מהמחיר שאבא שלי מבקש,ולקחת רכב יותר חדש עם פחות ק"מ.. להלן האפשרויות: 1. הרכב של אבא,מאזדה 3 שנתון 2008 ACTIVE, עם 156K קילומטר. ברוך ה' האוטו עובד מעולה, וברוך ה' לא היו שום תקלות (האוטו טופל כל הזמן שהוא אצלנו במוסך מורשה מאזדה,האוטו אצלו יד 2 ונרכש לאחר שהיה בליסינג באלדן) מחירון לפי יד 2 הוא 32K מחירון משוקלל לאחר ק"מ+יד…
הודעה אחרונה מאת aviel-bs, -
-
רכב ספורט עד 150k 1 2
מאת lieden- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
התייאשתי כבר מלחפש את הסובארו brz והאחות התאומה הטויוטה gt86 . אני רוצה להגדיל את האפשרויות כי אין באפשרותי להשאר בלי רכב יותר (נוסע כרגע על פיאט 500 ומתחרפן) . אני מחפש רכב מתנהג , שיראה טוב , עם שוק סביר , לא להתקע בעתיד כשארצה למכור . הוספתי למשוואה את הקופר s החדשה , אין לי בעיה למתוח תתקציב קצת בשבילה . אוקטביה vrs (בתור חבילה כוללת אוהב אותה , לא מתחבר למראה המבוגר ) . קמארו 3.6 ( בעיה שאין שמורות ומבקשים על 2010 מחירים מופרזים , אשמח להרחבה על הרכב ממי שמכיר ) . גולף gti mk7 שוב אין בעיה למתוח את התקציב קצת . מחפש רכב שיהיה מעל 2010 כמובן , לא מתחת . אשמח לעוד אפשרויות שעולות לכם לראש , תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת DJI, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי טויוטה יאריס 2010 אני מוכר אותה ומחפש רכב יותר חזק . חשבתי לכיוון הסיאט לאון 1800 160 כ"ס , שמעתי שיש בעיות בגיר לפעמים בקלאץ האם זה נכון? אפשר לקבל המצלמה לרכב "ספורט" בטווח של 60-65K? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 2 תגובות
- 780 צפיות
ערב טוב, צריך בבקשה את הייעוץ שלכם לגבי רכב שאני רוצה לקנות. כעיקרון חיפשתי רכב יד שניה במצב טוב ובדגש על קניה ממישהו אמין שאני מכיר, הרכב אמור לשמש אותי לנסיעות קצרות בעיקר בסופי שבוע, ביום יום אמשיך לנסוע בתחבורה ציבורית כדי לחסוך בהוצאות. מדובר על רכב שברולט אבאו LT אוטומט מודל 2005, הרכב שמור מאוד, יד שלישית, טסט לשנה מלאה, ועשה רק 110K קילומטר. הרכב שימש את ביתו של המוכר ב4 שנים האחרונות בעיקר לנסיעות קצרות אל העבודה ובחזרה, מוכרים את הרכב כדי להתקדם לרכב חדש. אני מאוד רוצה לרכוש את הרכב גם בגלל שקיבלתי המלצה על המוכר ובעיקר בגלל הנתונים הטובים שציינתי. המוכר דורש עליו 10K ולא מוכן להוריד שקל (טוען שהחליף אלטרנטור, שני צמיגים והעביר לא מ…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
שלום, אז כמחליפה לאלפא 159 3.2 שלנו, אנחנו פוזלים לכיוון היותר יוקרתי, נוח, שקט ואמי אין לי הרבה ניסיון עם רכבים מתוצרת BMW, ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. אנחנו מחפשים סדרה 7 באזור השנים 2009-2010, כמה דגמים חדשים כבר הוחלפו מאז? 2. מה ההבדל בין דגם 740 ל750? 3. לבעלי ניסיון, עלויות החזקה ואמינות, איך הם? (כרגע האלפא עולה עשרות אלפי שקלים בשנה) 4. על מה להסתכל כאשר רוכשים? האם ישנם מחלות מוכרות? האם כל מכון בדיקה ידע לבדוק כמו שצריך רכב כזה? 5. שירות - עלות טיפול 10K ? תודה, עדי.
הודעה אחרונה מאת Pavlik,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- pooh-bear
- yd b-4
- benny62
- לב טוב
- arice
- ידית
- Pavlik
- zvigolden
- Shay Shd Dave
- אלעדית
- lanosforce