Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחר מעבר למקום עבודה חדש ופרידה בשמחה מהפורטה , אני נדרש לבחור ביןאלטרנטיבות הבאות:

• אוקטביה1.2.

• לאוןסטיישן 1.2.

• סיידסטיישן דיזל.

נסועה שנתית של 30K , אין חשיבות לצריכת הדלק.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות , חשוב נוחות נסיעה ומרווחלחמישה בסופי שבוע.

הסיד דיזל תחסוך לי תידלוקים ואני מתחבר יותר לדגם הסטיישן , השאלההיא איך המרווח הפנימי יחסית לאוקטביה \ לאון ?

היתרון בעיני של הלאון הוא עיצוב הסטיישן שלטעמי עדיף על האוקטביה ...

הארות יתקבלו בשמחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הביצועים של הסיד על הנייר נחותים אבל עם מומנט כמעט כפול משל הסקודה והסיאט בתאוצות ביניים היא אמורה להפתיע ולהיות חזקה וזריזה יותר.

המרווח הפנימי במושב האחורי של הסיד והלאון טוב מעט פחות משל האוקטביה אבל תא המטען שלן נוח יותר לשימוש ויכיל בערך כל מה שתרצה אם תקפל את המושבים האחוריים.

הגיר בקיה איטי יותר מה-DSG אבל חלק יותר ונטול שיהוקים וגימגומים כמעט לחלוטין.

מבחינת אבזור הן דיי דומות כשאני מניח שבקיה תקבל איזשהי מערכת מולטימדיה מקומית. ללאון יש גג פנוראמי שזה נחמד.

פורסם

נתקלתי במודעה של קארקליק על מכירה של סיד דיזל 0ק"מ יד שניה ב 104K , משמע 28 אלף ₪ פחות ממחירון יבואן, הזוי לחלוטין.

דביל מי שקונה את הרכב מהיבואן הרשמי.

פורסם

גיסי רכש חודש שעבר ברלינגו מולטיספייס (גרסת הנוסעים המהודרת יותר, מנוע דיזל 100 כ״ס) ב-₪115K בעסקת 0 ק״מ במקום ₪152K חדשה אצל היבואן. לפעמים יש עסקאות ממש שוות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

דווקא במבחני דרכים הגיר של הסייד קצר שבחים על פעולתו החלקה (אפילו יותר מהdsg), תא המטען של האוקטביה לא נופל משל הסייד וגם הוא עם דלת חמישית.

אני הייתי כנראה הולך על הסייד בגלל המומנט.

פורסם

נצל"ש, מישהו יודע מתי נכנס לארץ הדגם החדש של האוקטביה עם מנוע ה- 1.0? גם צריך להזמין בקרוב.

יש שינוי נוסף ברכב מלבד המנוע החדש?

פורסם

הלאון נפלה , יקרה ב 300 ש"ח לחודש...

נוספה הגטה 1.2 ליטר, מתחבט בין הגטה לסיד דיזל...

פורסם

בין ג'טה לאוקטביה לדעתי הסקודה עדיפה.

אני מעדיף את עיצוב הפנים שלה, ויש לה תא מטען שלג'טה קשה להתחרות בו בנוחות ההטענה.

בין אוקטביה לסיד כנראה שהייתי בוחר באוקטביה אבל אני רווק בלי משפחה ואין לי צורך בסטיישן. כשאני מנסה לחשוב בראש שלך אז יתרון השימושיות והדיזל היה מכריע את הכף לכיוון הסיד.

פורסם

האוקטביה לא נוחה. לא מקדימה ולא מאחורה.

אולי זה מושב, אולי זה בולמים, אולי קורה, וואטאבר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...