Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מעוקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך להיפגש השבוע עם מישהו שעומד למכור לי את הרכב שלו הבעיה הענקית שהרכב מעוקל הוא הולכם לשלם לדואר את כל החובות על העיקול לפני שימכור לי אותו , השאלה הענקית האם יש עוד סיכונים שאני צריך לדעת עליהם ? ואיך אני יודע שהוא סיים לשלם את החוב ? לקנות או לא לקנות ?

פורסם

מה זאת אומרת הולכים לדואר לשלם את כל החובות? חובות למי? מעוקל על ידי מי? איך משלמים את העיקול בדואר?

העיקול לא יורד מיידית, הגוף המעקל צריך להסיר את העיקול. אל תשלם שקל לפני שהוסר העיקול.

פורסם
מה זאת אומרת הולכים לדואר לשלם את כל החובות? חובות למי? מעוקל על ידי מי? איך משלמים את העיקול בדואר?

העיקול לא יורד מיידית, הגוף המעקל צריך להסיר את העיקול. אל תשלם שקל לפני שהוסר העיקול.

את זה עדיין לא ביררתי ,איך אני יודע שהוסר העיקול ? מצטער על הבורות זה רכב ראשון שלי

פורסם

אל תיכנס לזה ללא עזרה של עו"ד.

סיכוי טוב שאם הרכב מעוקל על ידי גורם X יש עוד כמה גורמים שממתינים בתור, וברגע שיוסר העיקול יירשם עיקול חדש על ידי נושה אחר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חפש בגוגל את האתר של רשם המשכונות. תמורת ₪10 תוכל לדעת מהם אם העיקול שם הוסר.

לגבי בנק הדואר : אם קיים עוד עיקול במשרד התחבורה אז המחשב ימנע העברת הבעלות.

פורסם

העצה הכי טובה שקיבלת כאן היא , עזוב. עבור לרכב הבא. יש כל כך הרבה רכבים למכירה.

בתור רכב ראשון , לא הייתי מכניס ראש בריא למיטה חולה.

אתה לא רוצה להגיע למצב של בלי כסף ובלי רכב.

וכלל לחיים חינם יש רק גבינה במלכודת עכברים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
חפש בגוגל את האתר של רשם המשכונות. תמורת ₪10 תוכל לדעת מהם אם העיקול שם הוסר.

לגבי בנק הדואר : אם קיים עוד עיקול במשרד התחבורה אז המחשב ימנע העברת הבעלות.

זה לא יעזור אם יש עיקול של בנק X, אבל במקביל יש חוב למס הכנסה ולביטוח לאומי. תהליך ההסרה מהבנק יקח כמה ימים, ובשניה שהעיקול יוסר, יכנסו הרשויות הנוספות, כל אחת בתורה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

לפני שקופצים ואומרים לו לעבור לרכב הבא, חכה רגע תנשום עמוק ותחשוב שוב, הוא אמר לך מעוקל או משועבד?

הבדל ענק בין השניים.

משועבד - נרכש במימון/הלוואה - זהו תהליך לגיטימי ויש לוודא שהוא אכן מסיר את השיעבוד ואת המישכון.

הסרת שעבוד בדואר זה תוך יום עסקים מרגע העברת הכסף וברשם המשכונות יכול לקחת עד חודש

מעוקל - כמו שאמרו מעליי תברח :roll:

עריכה אחרונה על ידי eliran769
פורסם

SAVE,

לא רשימת המתנה, אבל עיקולים היום עפים להם ממוסדות, בעיקר מוסדות המדינה במערכות אוטומטיות.

עיקול הוסר, מייד יבוא אח שלו אם החייב הוא חייב מקצועי.

לשעבר:

פורסם
SAVE,

לא רשימת המתנה, אבל עיקולים היום עפים להם ממוסדות, בעיקר מוסדות המדינה במערכות אוטומטיות.

עיקול הוסר, מייד יבוא אח שלו אם החייב הוא חייב מקצועי.

מסכים. בימינו, בדרך כלל לפני עיקול בן-אדם מקבל לא מעט הודהות ואזהרות. אם הגיע למצב של עיקול רכב, כנראה יש שם בעיה קשה יותר מ-"יילך לשלם את כל החובות בדואר".

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

• תוכן חדש...