Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות משפחתית בסביבות 50K.

המכונית הקודמת שלי היתה פורד (2001) והייתי ממש מרוצה אבל שמעתי מאנשים שפורד מהשנים 2011-2012 היא גרועה בגלל הגיר, אני אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה רכב טוב או גרוע.

בנוסף אני אשמח לעוד המלצות. כרגע אני בכיוון של קיה ריו 2012 (אנחנו סה"כ 4 נפשות אז זה דווא גודל סביר) או i20,i25 מהשנים 2011-2012 (ראיתי שבליסינג זה בתקציב שלי ואין לי בעיה עם ליסינג) ואני אשמח לחוות דעת גם על הרכבים האלה.

פורסם

מניח שאתה מתכוון לפוקוס.

הפוקוס דור 3 עד המתיחת פמים היא עם הגיר הבעייתי והדור השני דיי בסדר מבחינת אמינות, רק ה1.6 עצל בדור הזה.

פורסם

פוקוס - גיר רובוטי בעייתי שלא הצליחו לפתור את הבעיה, האריכו אחריות עליו, המשיכו לתקן, עדכוני תכנה, החלפת מצמדים, מחשב הגיר. חברות ליסינג נתקעו עם אלפי רכבים שלא מצליחים למכור, מוכרים אותם במחירי רצפה, בתשלומים ללא ריבית - רק כדי להעיף אותם. מדובר במודל 2012 והאלה. רק ב 2016 הפסיקו למכור פוקוס עם גיר רובוטי והחלו לייבא עם גיר אוטומטי.

בקשר לריו או i25 - רכבים אמינים, אבל מיועדים למי שלא מחפש משהו מעבר ל נסיעות A-B.

לא נוחות במיוחד, לא ביצועים, לא אבזור מפנק.

אם כבר , אז עם מנועים 1600 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני מסתפק בנסיעות מ - A ל- B :)

אם יש המלצות מעבר לדגמים האלה אז אני גם אשמח לשמוע.

ולגבי הפורד, זה כולל את שנת 2011?

עריכה אחרונה על ידי eyalenjoi
פורסם

מיצובישי לנסר, קיה פורטה, יונדאי i30, סוזוקי sx4, ניסאן נוט. עדיפים על ריו/i25, אבל יותר יקרים/ משנתון יותר נמוך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...