ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לא מזמן עברתי טסט ואני מעוניין לקנות את הרכב הראשון שלי בקרוב מאוד אז ככה: תקציב - עד 13אלף עם חריגה של אלף ש"ח ואם ממש יהיה נחוץ אז אלפיים ש"ח תיאור הרכב - *רכב שיראה צעיר וקצת ספורטיבי .....(לא חובה ספורטיבי אבל כן צעיר) *שיהיה דיי חסכוני בדלק אשמח אם הוא ישתה לי 1-12/13 וגם אם זה יהיה 1-11 אני אתמודד עם זה *שלרכב יהיה קצת כוח ולא יקח לו מאה שנה להגיע ל100 קמ"ש *רכב אמין וטוב *ידני / אוט' לא נראה לי שממש משנה לי אבל עדיפות לאוטומט (גם ידני יתקבל ברכה) תכנוני נסיעה *הלוך חוזר לעבודה כל יום 12 ק"מ סה"כ *פעמיים בחודש נסיעה ארוכה ראשון לציון - באר שבע (כמובן שהלוך חזור) אם יש לכם שאלות כלשהם לנסות להבין עוד דברים אשמח שתשאלו תו…
הודעה אחרונה מאת vpvi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בזכות עזרתכם האדיבה ולאחר המון חיפושים והרבה לבטים קניתי לבסוף יונדאי גטס gli 2008 אוטו' עם 108k ק''מ יד 2 ב20k והייתי מרוצה ליומיים, כשבדקתי צריכת דלק בנסיעה 70 אחוז בינעירונית צרך כמעט אחד ל15, רצה הגורל ורבע שעה אחרי התדלוק השני ברכב (הראשון היה לאחר הקנייה), שמחתי לדקה עד שמישהי החליטה שרמזור אדום זה המלצה והרסה את האוטו, אך למזלנו (4 אנשים) יצאנו עם מכות יבשות וכאבי תופת בלבד. ועכשיו שוב דילמה בחיפוש ושוב אחפש את הגטס (לצערי לא מאמין שאמצא ידנית). בנוסף שמתי עין על c4 2007 ידנית ואשמח לשמוע עליה (בחיפוש לא עולה הרבה חומר) במיוחד על הצריכת הדלק שלה ואחזקה (בטיחותית לא אתפשר לעולם בזכות האוטו הקודם קיבלתי שני אחים וחברה במתנה). הדרישות הן צריכת דלק בינעירוני 14+ …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
שלום, לאחר שיטוט וייעוץ בפורום הכיוון הוא לקנות סופר מיני אוטומטי משנתון 11/12 בתקציב של 35,000 ₪ ראיתי ביד 2 בשנתונים האלה בעיקר פורד פיאסטה או אופל קורסה וגם סיטרואן סי 3 . הרכב ישמש כרכב שני בעיקר לפיזור ילדים ונסיעה של כ15 ק"מ ביום לעבודה בעיקר דרך עירונית. מעדיף שיהיה יחסית מרווח, חשיבות לאמינות וחסכון בדלק וכמה שאפשר הנאה מנהיגה. איזה מבין ה3 עדיפה? מעדיף לקנות מפרטי ולא ליסינג .( הבנתי שמליסינג אפשר איי 20 או מזדה 2) מתכנן להחזיק את הרכב כ4-5 שנים. יש אפשרות לקנות מקרוב משפחה הונדה ג'אז 2005 שעשתה 180 אלף קילומטר, טופלה במוסך מורשה עם ספר טיפולים מלא ובמצב טוב. הרכב יעלה באיזור ה20 אלף ₪. נסעתי בו אתמול והוא נוסע בסדר אבל כמו רכב של 10 שנים על הכביש.…
הודעה אחרונה מאת Manost, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בין שני רכבים אלו הנתונים שלהם: פיגו 5008- 2012, קילומטרז 110 רנו גרנד סניק - 2012, קילומטרז 93 ההבדלים במחיר הם כ 3000 לטובת הפיגו שני הרכבים הם מחברות ליסינג גדולות. שני הרכבים נקיים מתאונות אבל יש בהם בעיות (ברקסים, נזילות מנוע וגיר) שכולם תוקנו שמעתי דברים לכאן ולכן על אמינות שני הרכבים, שמח לקבל את עזרתכם (בבקשה בלי דעות קדומות/שמועות כמו - צרפתיות בלה בלה .. ) אשמח לדעתכם בעיקר בנושאי אמינות, תקלות, ונושאים נוספים שכדאי לדעת או לברר לפני קניה (אגב מתי מחליפים רצועת טיימינג ברנו?) Sent from my MX4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי! אני בת 20.5, חיילת תכף משוחררת, הייתה ברשותי טויוטה קורולה שנת 2003 שתפקדה מצויין, ולפני כמה ימים עברה תאונה והורדה מהכביש. כרגע בלי רכב ורוצה לקנות בהקדם האפשרי בסכום שלא יעלה על 27,000 ש"ח. מחפשת רכב אמין, חסכוני, בטיחותי, ובעל עלות תחזוקה סבירה, רכב אוטומט. (מחפשת רכב שונה- לא קורולה) הנסיעה שלי מחולקת שווה בין נסיעות עירוניות לבין נסיעות בין עירוניות. תודה לעוזרים! ויויאן
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, אני רוצה לרכוש את הרכב הנ"ל. מדובר על גרסת ה-5 דלתות. דעתכם על הרכב? אמין? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 5 תגובות
- 766 צפיות
צריך עזרה במציאת רכב בתקציב 15,000₪ +- שהיה רכב אמין עם טיפולים וחלקים לא יקרים, הרכב ישמש בעיקר בנסעיות בתוך העיר מידי פעם נסיעות ארוכות. רכבים כמו פיאט פונטו , גטס , והסוזוקי הקטנות חלשות מידי ולא באות בחשבון. עדיפות לרכב ידני. עם צריך לעלות טיפה את התקציב לרכב משמעותית יותר טוב השמח לדעת תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Vladigo101, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 506 צפיות
אשמח לקבל המלצות למגרשים טובים בראשל"צ. טרייד מוביל נראה כמה מקום מכובד עם סחורה טובה. בנוסף רציתי לשאול, אם אני לוקח רכב שלהם לבדיקה, לאן אתם ממליצים לקחת אותו לבדיקה? האם אני יכול לקחת מראשל"צ את הרכב לבדיקה למעבדה בחולון? הרבה חברי פורום ממליצים עליהם. כמו כן, איך זה מתבצע בפועל, אני חייב להשאיר מקדמה ולקחת את הרכב בעצמי? תודה!
הודעה אחרונה מאת shandor, -
לא מצאתי בחיפוש. מתעניין מאוד ב c4 vts. מי יכול לשפוך אור על הדינוזאור הנדיר הזה? כל מה שידוע לכם. האם הולכות מעל המכירות? מעונין להשתדרג מ 206 xs תמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
חיפוש רכב
מאת yakircohen- 0 תגובות
- 460 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yakircohen, -
- 0 תגובות
- 704 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת roeiyo, -
1. רוב המכירות נסגרות באזור המחיר הרשום או שקיים איזה שהוא אחוז ירידה ובכמה. לדוגמה אני רואה מחיר 15,000 זה אומר שגם מותר לי לדבר על 12,000 או רק לנסות 14,000. נ.ב. אני יודע שזה שאלה שתלויה בהרבה דברים אבל לפחות אני רוצה לדעת מה כיון.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
יד2 מהיבואן
מאת kalda01- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש יתרון ברכישת רכב משומש מהיבואן שהגיע אליו בטרייד-אין מלקוח פרטי ? האם המחיר אמור להיות גבוה מהמחירון ?
הודעה אחרונה מאת kalda01, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אהלן לכולם, גיסי לעתיד מחפש רכב עד 10,000 , בדגש הוא בעיקר על תחזוקה לא מסובכת על מנת שנוכל אנחנו לטפל בו ולא במוסכים . מדובר בבחור צעיר, חייל בעל הכנסה . גטס שמורה קשה מאוד למצוא, את הקאוואליר שלי אני לא מוכן למכור לו . אם מישהו מכיר או שמע על רכב שעונה לדרישות מוזמן לשלוח נייד לפרטי . וגם כמובן המלצות לדגמים ספציפיים . תודה לכולם ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סקודה אוקטביה elegance מנוע 1.8 טורבו שנת 2003 רכב ראשון נהג צעיר מה אתם יודעים לגבי האוטו? צריכת דלק , טיפולים , בעיות מוכרות של הרכב, ומה צריך לבדוק במיוחד ליפני שקונים רכב בן 13? [TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]סקודה אוקטביה[/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. מצאתי קיה סיד סטיישן LX שנת 2013, 104 אלף ק"מ, יד 3, הייתה רכב חברה בעבר. הרכב נראה מצב טוב והמוכר מתחייב בבדיקה. אם בבדיקה ימצא שהוא תקין, שווה 54 אלף ש"ח? בדקתי והמחירון עומד על 67. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת flele, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, לאבא שלי כיום יש i800 ידנית (שנת 2011) וסה"כ הוא מרוצה מהאמינות של הרכב, אך הרכב מאוד גדול ומגושם, כעת הגיע הזמן להחליף את הרכב והוא מחפש רכש קטן יותר (ברכב צריך להיות מותקנת מעלית עבור הכסא גלגלים של אחותי - אך הוא לא בשימוש יומיומי ולכן פחות חשוב הנוחות של העלאת הכסא - והמרחב עבורו) הציעו לו לקנות פולקסווגן קאדי מקסי קונספטליין דיזל מנוע 2000 - אוטומט. אמרתי לאבי שזכור לי שהגיר של הרכב הזה עושה צרות, האם אכן זה נכון? אילו רכבים אחרים אתם ממליצים? הוא רוצה לקנות אוטומט הפעם. אולי אפשר את כל הג'יפים למיניהם כמו אאוטלנדר או CX-5 וכדומה? אשמח להכוונה בנושא. תודה
הודעה אחרונה מאת ROEY.A, -
-
יש סיכוי גדול שאני כנראה אעשה טרייד אין שם. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר עשה עסקה איתם בעבר ויכול לספר על החוויה? יש שם רכב שמאוד מוצא חן בעיני, שנתון 09', אבל קילומטר מחשיד 53 אלף. הוא יד ראשונה גם. האם אפשר לדעת את כל ההסטוריה של האוטו דרכם? אמינים?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
היי כולם, אני מחפש לרכוש רכש חדש. מתלבט לגבי רכב טוב, חשוב לי שיהיה גם יפה מבחינה עיצובית ועם מנוע יחסית חזק (אבל לא חייב מכונית מירוץ כמובן), אבל מאוד חשוב לי שלא יהיה רכב מנקר עיניים. מתלבט בין 4 אופציות בצ'מפיון אבל אם יש רעיונות אחרים בנוסף, יתקבלו בשמחה. 1. אאודי Q5 2. אאודי A5 5 דלתות 3. אאודי A5 3 דלתות 4. פולקסווגן שירוקו (החדשה, GTC) העלות של הרכב פחות חשובה מאשר שלא ייראה יותר מדי מנקר (נניח מרצדס או BMW לא אקנה, גם אם יש להם דגם זול, כי בהגדרה זה יחסית רכבים מנקרים) כיום נוסע בפולקסווגן שירוקו, ויש לנו רכב משפחתי (סקודה סופרב) כך שאין לי בעיה לקחת לעצמי רכב 3 דלתות שוב כי פתרון לכל המשפחה יש ממילא בנפרד. מה אתם חושבים על 4 האופצ…
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
היי, רציתי לדעת מה דעתכם על שברולט ספארק 1.0 LS ידני 2016? יש אותה עכשיו במבצע של 47 אלף יד 1 מליסינג. המחיר הנמוך מחביא משהו? תודה! רועי
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
למי מחברי הפורום יש קורולה בשנים 2010-2013 ? רציתי לדעת כמה דברים כי אני שוקל לקנות אותה : 1. איך הצריכת דלק שלה האם היא נחשבת מכונית יחסית חסכונית ? 2. מחירי הטיפולים במוסכים המורשים של טויוטה 3. איך מחירי הביטוחים עבור הרכב הזה ? יקר / זול 4. איך מבחינת אמינות עד עכשיו מרוצים ?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 755 צפיות
איפה אפשר למצוא מכירות שנתיות של מכוניות לפי דגמים ב-10 שנים האחרונות. (יש באתר ICAR אבל זה רק מהשלוש שנים האחרונות)
הודעה אחרונה מאת shmulik88, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני לפני קניית פורטה ט"ד החדש לחבר, המחיר הוא 133 בערך כולל מולטימדיה, קודנית רישוי וכ"ו, אפשר להוסיף מובילאיי ב 600 ש"ח. לפני שאני סוגר סופי, יש למישהו חוות דעת על האוטו {גם סיד דיזל סטיישן אותו מנוע} ולמה לא רואים שאנשים קונים את האוטו, נתוני היצרן מראים על 4.6 ליטר ל 100 ק"מ, חסכוני מאוד, במיוחד שאפשר להשיג סולר ב 5.40. תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, שרפתי היום הרבה שעות שיטוט במתחם פי גלילות והגרתי הרבה זיעה וחשבתי לשתף את רשמיי. בכל החברות אליהן נכנסתי אי אפשר כמעט למצוא רכבים שאינם מליסינג פרטי או תפעולי - פרט לטרייד מוביל שהיא חברת טרייד אין של מספר יבואנים. המשמעות של זה היא שקשה מאוד למצוא רכב עם ק"מ סביר של 15-20 אלף בשנה.בכל המקומות ממוצע של 25-30 זה הסטנדרט,כלומר רכבים שגמאו 60-80 אלף מתחילת 2014 שזה השנתון שאני מחפש. נקודה שניה היא שרכבים עם שוק טוב וסביר כמו טויוטה קורולה, סקודה אוקטביה, מזדה 3, יונדאי I35 וקיה פורטה נמכרים מעל המחירון!!! ברוב המקרים ולכל הפחות במחירון. כשאני רושם מחירון אני מתכוון למחירון משוקלל לוי יצחק הכולל תוספת בגין חודשים,הפחתה בגין ק"מ והפחתה בהתאם לבעלות קודמת:לי…
הודעה אחרונה מאת אורמת, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לקנות ברלינגו עד 2009. רציתי את עזרתכם לדעת האם יקר לתחזק אותו(חלקי חילוף וכד') והאם הוא יעלה לי בקלות עליות כשאני נוסע את קו אילת-מרכז הארץ מדי כמה זמן. אם לא הוא, אז על איזו מסחרית אתם ממליצים עד סביבות ה- 18,000 ש"ח? שתהיה יחסית זולה בחלקי החילוף אם יהיה צורך ושתסחוב עליות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
פיאט בראבו
מאת shimot26- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני צריך חוות דעת על פיאט בראבו 2009 איך האוטו והאם הוא מומלץ מבחינת הטורבו כוונתי האם אפשר לסמוך שהטורבו תקין ובלי בעיות
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ערב טוב, היום הייתי בכמה סוכנויות ובאחת מהם קיבלתי את ההצעה הבאה: יונדאי אקסנט GL 2011 118K אוטומט 1.4 יד ראשון (ליסינג משרד הביטחון - הבנתי שזה מוריד 25% מערך) מצבר חדש (יוני 16) טסט לשנה (11 חודש) עם אחריות לשנה על הכל כולל הכל הרכב ללא תאונות (יש ספר), צמיגים חדשים (פלוס צמיג ספר חדש), מבפנים מצוחצחת (משעממת רצח אבל מצוחצחת), מבחוץ שריטה אחת או שתיים לא משהו רציני. הרכב עבר בדיקה ביום חמישי האחרון כשנכנס לסוכנות הבדיקה יצאה מושלמת, X אחד רק על תיקוני צבע (השריטות). כמובן שלא סומך על הבדיקה שלהם ומחר הוא יעבור בדיקה שלי. כל מה שימצא מחר בבדיקה (אם ו) יתוקן כמובן על ידי הסוכנות. מחיר מחירון (לפי יד 2) 36200 (לפי צחק לוי 3…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, מחפש סופר מיני אוטומטית שתשמש בעיקר לנסיעות של 20-40 ק"מ ביום עירוני ובין עירוני. מתכנן להחזיק את הרכב 5 שנים ולכן מעדיף לקנות שנתון גבוה 2012. בתקציב הנ"ל מצאתי בעיקר שברולט סוניק מיד פרטית ואולי פיאסטה או אופל קורסה , ובליסינג אולי אפשר למצוא מזדה 2 או יונדאי i 20. חשוב שהרכב יהיה אמין ויחסית מרווח . האם כדאי לקנות מיד פרטית סוניק או שעדיף ללכת לליסינג ולנסות למצוא מזדה 2 או יונדאי? האם עדיף לקנות מחברות טרייד אין של יבואן כמו כלמוביל טרייד אין או אוטודיל , או שעדיף ללכת על חברות ליסינג כמו שלמה וטרייד מוביל? איזה יבואן נחשב אמין יחסית בטרייד אין ואיזה חברת ליסינג נחשבת יחסית אמינה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 1 תגובות
- 684 צפיות
אשמח לדעתכם לגבי האחזקה והאמינות של הרכב הנ"ל. הנקודות החזקות הן: 1. המחיר שלו ברצפה, בערך 10,000 ש"ח זה המחיר המבוקש בשוק לרכב משנת 2003-4 2. האמינות שלו לפי מה שקראתי באתרים בחו"ל היא מאוד טובה - יחד עם זאת לא מצאתי עליו ביקורות או דעות בארץ ולכן אשמח לדעתו של בעל נסיון 3. בהיותי רווק הרכב הקטן הנ"ל מספק מבחינת עיצוב/גודל וכן יתאים מעולה לחניות הקטנות של תל אביב. מבחינת מראה, יוקרה, סטטוס וכו' - אני שלם עם הדגם, מבין שהוא לא נתפס בארץ כ"מרצדס" אבל זה לא משנה לי כ"כ, כי הוא מוצא חן בעיני מאוד
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש רכב חדש עד 150k עדיפות לדיזל מפחד מהיברידי... (קרינה) מה ממליצים?
הודעה אחרונה מאת shimos,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 227 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- chrono
- chilcom
- פיזיקאי שימושי
- 3n
- ברווז
- meir_gi
- פאר האורה
- laviil
- lanosforce
- Haim_gds
- yor2
- amit54