Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד2 מהיבואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי ברכב ובאחריות שנותנים עליו. יש דגמים שבאופן כללי נמכרים מעל המחירון. בגדול מדובר ברכב פרטי לכל דבר. אם הנתונים והמחיר מתאימים לך וטובים יותר ממה שאפשר למצוא בלוח יד 2, לך על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתרון יהיה במידה ויש לרכב אחריות שניתנת על ידי היבואן.

גם אז צריך לבדוק מה ההפרש במחיר בין רכב כזה לרכב דומה בשוק הפרטי.

כיוון שהטרייד לא עובד לשם שמיים, הוא מרוויח מהמכירה - קנה בזול ומוכר ביוקר.

על הדרך מציע לך נוחות מסויימת.

פורסם

זה ברור שבטרייד-אין הם שילמו מתחת למחירון ומנסים למכור לי מעל.

אחריות יצרן יש עוד שנה כך שזה לא משהו שתלוי בסוכנות.

השאלה אם ניתן לדחוף כל מיני תוספות לעיסקה למשל מערכת מולטימדייה ומצלמת רוורס שלא ניתן לקבל ממוכר פרטי וכך להפוך את העסקה לכדאית יותר.

דרך אגב האם חובה על הסוכנות לדווח לי באם הרכב עבר תאונה או תיקון רציני כלשהוא ?

נהג ותיק

פורסם

אפשר לדחוף מה שאתה רוצה. אבל כמובן שאתה משלם על זה.

ברוב המקרים הכי נכון להתקין אביזרים כמו מערכת מולטימדיה ומצלמה באופן פרטי אצל מי שתרצה ולבחור את הדגם שתרצה, במקום לקבל את הסחורה הסולה ביותר דרך הטרייד ולשלם עליה מחיר גבוה.

כי כל הטבה כזאת עולה לטרייד כסף, אז או שתקבל הנחה או שתקבל מולטימדיה.

אם חשקך נפשך ברכב ומצאת אותו מתאים, ומחירו אינו רחוק ממה שמבקשים בשוק הפרטי - תנסה לקחת את הרכב as is הכי זול שתוכל.

הטרייד מחוייב לגילוי נאות, אבל לא תמיד הוא מקיים ולא כל דבר נראה בעיניו כדורש גילוי.

לא הייתי מוותר על בדיקה מסודרת מטעמי.

פורסם (נערך)
אפשר לדחוף מה שאתה רוצה. אבל כמובן שאתה משלם על זה.

ברוב המקרים הכי נכון להתקין אביזרים כמו מערכת מולטימדיה ומצלמה באופן פרטי אצל מי שתרצה ולבחור את הדגם שתרצה, במקום לקבל את הסחורה הסולה ביותר דרך הטרייד ולשלם עליה מחיר גבוה.

כי כל הטבה כזאת עולה לטרייד כסף, אז או שתקבל הנחה או שתקבל מולטימדיה.

אם חשקך נפשך ברכב ומצאת אותו מתאים, ומחירו אינו רחוק ממה שמבקשים בשוק הפרטי - תנסה לקחת את הרכב as is הכי זול שתוכל.

הטרייד מחוייב לגילוי נאות, אבל לא תמיד הוא מקיים ולא כל דבר נראה בעיניו כדורש גילוי.

לא הייתי מוותר על בדיקה מסודרת מטעמי.

הנקודה היא שכאשר הרכב עדיין באחריות יצרן אין לי כל עניין שמישהו חיצוני יתעסק עם הרכב בהתקנות מורכבות שיכולות לפגוע באחריות. הרי אם תהיה בעייה היבואן יגיד זה לא אני זה המתקין אשם.

נכון שכל אביזר עולה כסף, אבל גם ברכב חדש הם מכניסים אביזרים דיי בחינם כדי לסגור עיסקה וגם רכב טרייד אין ששוכב אצלם תקופה יאבד מערכו בכל חודש שעובר.

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

• תוכן חדש...