Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 vts

miatanc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק, התבלבלתי.

עוד אופציה דומה וזולה יותר- 307 ידנית עם מנוע 2.0 143 סוס.

זמינות הכח מצוינת. כמו כן עלויות התחזוקה שפויות בהחלט, מרבית החלקים זהים ל-C4 רגילות וחלקי המנוע (כגון טיימינג) למנועי 2.0 ליטר הקונבנציונלים מאותם שנים. גם האבזור העודף קיים כמעט במלואו בגרסאות המאובזרות של דגמי 5 הדלתות וזמין.

הבעיה היא כפי שאמרו למצוא רכב כזה שנשמר וטופל היטב, עם דגש לצד החיצוני, שבהעדר פסי חיכוך רגיש מאוד לפגישות מקריות עם עגלות סופר ודלתות הנפתחות על ידי חסרי התחשבות.

חברים, זה ממש לא אותו מנוע 2.0 143 כ"ס שיש ב206, 307 C5 וכדומה.

זה מנוע שונה לגמרי עם 0 חלקי חילוף בארץ ובטח לא תחליפיים.

לא יודע לגבי הגיר, ברקסים, אלטרנטור וכדומה- אבל חשוב לבדוק שאפשרי בכלל למצוא.

גם חלקי מרכב צדדיים ואחוריים לא קיימים בארץ כלל, גם ברחבי העולם אין הרבה.

תאונה קטנה, והרכב מושבת לחלוטין (פגוש אחורי יעלה בערך 15K בייבוא אישי)

בהצלחה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו היה אצלי מעל 3 שנים ולא נתקלתי בבעיית חלפים. המנוע חולק קיט טיימינג עם מנוע ה- 143 כ"ס, אך מודה שלא נדרשתי למעבר לכך ביחס אליו.

אמנם ייבאתי בעצמי מספר חלקים (מראה פנימית וחיישן לחץ אוויר) אך זאת על מנת לחסוך הוצאות ולא עקב קושי לאתרם בארץ.

ולפותח השרשור - אילו בעיות חשמל קיימות ברכב שאתה מעוניין לרכוש?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אז בקצרה:

כרית אויר וילון לא תקינה

בקרת שיוט לא עובדת

פנסי ערפל מנותקים משום מה.

קסנון לא עובד

חישן לחץ אויר בגלגל

זה בערך ממה שזכור לי, אני בטח אמצע עוד כמה.

האוטו זקוק לשיפוץ קל מבחינת הפנים אבל את רוב הדברים אני מתכוון לעשות לבד.

פורסם

רכב צרפתי נדיר עם מה שנשמע כמו אלקטרוניקה חולה.

אם אתה חובב פרויקטים ומוכן נפשית להוצאות ולזמני המתנה ממושכים לחלקים - זה הרכב המושלם בשבילך.

פורסם

בגדול כן, חובב פרויקטים ויש לי גם שני רכבי אספנות משופצים,ככה שאני יודע מה זה לשפץ רכב.

סה"כ מוכן להיכנס לפרויקט ולשפץ אותו לאט לאט, לעשות עליו השתלמות ומוכן ללמוד עליו.

פורסם

לפותש כתבתי לך כבר.

אם אלה הבעיות ברכב כדאי קודם כל להתחבר ללקסיה ולבדוק ולסרוק תקלות. אם יש משהו שקשור לכריות זה כבר בטיחות ואם אכן יש בעיה רד מזה. מבחינת מנוע תבדוק אטם מכסה שסתומים. זה משהו שקורה לא מעט. לא סיפור יקר.

לגבי קלאצ לבדוק חופש והעברה טובה. הקלאצ שם מקורי של וולאו.

כל שאר הדברים תתובר ללקסיה(תוכנת הניהול של סיטרואן) ותראה. ממליץ לך ללכת ולבדוק אצל גבע. הם יתנו לך חווד הטובה ביותר. בהצלחה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

כבר התחברתי ללקסיה הבעיות כנ"ל.

מבחינת מנוע האוטו מיושר קו כבר בגבע כולל טיימינג.

יש רעידה בשחרור הקלאץ בהילוך ראשון בתחילת נסיעה, קריטי או לא?

פורסם
אז בקצרה:

כרית אויר וילון לא תקינה

בקרת שיוט לא עובדת

פנסי ערפל מנותקים משום מה.

קסנון לא עובד

חישן לחץ אויר בגלגל

זה בערך ממה שזכור לי, אני בטח אמצע עוד כמה.

האוטו זקוק לשיפוץ קל מבחינת הפנים אבל את רוב הדברים אני מתכוון לעשות לבד.

מרבית הרכיבים התקולים קיימים בדגמי C4 נפוצים יותר ו/או זמינים לרכישה באיביי. הקסנון מדאיג לדעתי - האם המשמעות הינה כי האורות אינם נדלקים?

כמו כן מה הכוונה לשיפוץ פנים?

הייתי שולל בעיה בגיר ביחס לרעידה בקלאץ'. נתקלתי כבר ברכב כזה בו נדרשה החלפת גיר בשלב מוקדם יחסית, וכפי שכתבו למעלה, יש לבדוק זמינות של גיר זהה או דומה (הייתי הולך על דומה ככל וניתן להתאים מרכב אחר, מאחר והגיר המקורי מציע הילוך חמישי קצר מידי לטעמי).

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

קיים גם מק"ט לחלקי חילוף לשיפוץ גיר. אם חסר גלג"ש ספציפי גם זב אפשר לפעמים להשיג.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

האורות נדלקים, מותקן "טורבו לד" כלשהוא.

שיפוץ פנים הכוונה שהכסאות דיי בלוים והוילון של הגג גם ועוד כמה קשקושים.

המוכר מבקש בסביבות ה 28k, האם זה לגיטימי לדגם הזה? שכאמור מבחינה מכנית פיקס אבל דורש כמה פיציפקעס.

פורסם

רעידות בהילוך ראשון 90 אחוז קלאצ.

ככה היה אצלי בדיוק. תחליף קיט שלם ותזכור שיש שם dual mass flywheel שזה אומר שאם צריך להחליף אותו זה כבר המוןווון כסף.

הגיר באוטו הזה עמיד מאוד. ותאמין לי שאני יודע עשיתי דוקטורט על האוטו הזה.

הרכב הזה כלכך אמין ועמיד שזה מדהים.

התקלות שצוינו הינן הזנחה פושעת של בעלים שעשו תחזוקת שבר.

קסנון תזכור שברעב הזה מגיע מקורי עם עוקבי פנייה. החלק הזה לא זול. ייתכן שאפשר להשיג באיביי. של hella.

אם זה רק נורת קסנון זה עוד סביר.

Tpms חיישן אוויר

בדכ ישנה סוללה פנימית שעם הזמן נגמרת. אין בעיה להזמין ברשת. יש לקודד בלקסיה חלק חדש.

לגבי כרית אוויר. המון אפשרויות תבדוק שלא נפתחו.

בקאת שיוט ייתכן שזה הידית com2000 לעיתים עושה בעיות ניתן לקנות ברשת .וזה די פשוט plug and play.

בסוף הכי חשוב מה אומרים רונן ויוסי על הרכב.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם (נערך)

אז בקשר לקלאץ, מחייב החלפה או שאפשרי לנסוע ככה?

העוקבי פניה עובדים רק כנראה שצריך רק מנורה, חסרים גם הכיסוים של המתזים לפנים וכנראה שהם לא עובדים בכלל.

כרית אויר כנראה שזה הוילון צד נהג והוחלפה דלת נהג בעבר

יוסי ורונן נתנו אישור בקטע המכאני כי חוץ מזה לא ידוע הרבה ,הרכב אצל המוכר סה"כ חמישה חודשים .

השאלה אם כדאי להכנס ל"הרפתקאה" הזאת עם הרכב הזה, האם הרכב שווה את זה?

עריכה אחרונה על ידי miatanc
פורסם
רעידות בהילוך ראשון 90 אחוז קלאצ.

ככה היה אצלי בדיוק. תחליף קיט שלם ותזכור שיש שם dual mass flywheel שזה אומר שאם צריך להחליף אותו זה כבר המוןווון כסף.

הגיר באוטו הזה עמיד מאוד. ותאמין לי שאני יודע עשיתי דוקטורט על האוטו הזה.

הרכב הזה כלכך אמין ועמיד שזה מדהים.

התקלות שצוינו הינן הזנחה פושעת של בעלים שעשו תחזוקת שבר.

קסנון תזכור שברעב הזה מגיע מקורי עם עוקבי פנייה. החלק הזה לא זול. ייתכן שאפשר להשיג באיביי. של hella.

אם זה רק נורת קסנון זה עוד סביר.

Tpms חיישן אוויר

בדכ ישנה סוללה פנימית שעם הזמן נגמרת. אין בעיה להזמין ברשת. יש לקודד בלקסיה חלק חדש.

לגבי כרית אוויר. המון אפשרויות תבדוק שלא נפתחו.

בקאת שיוט ייתכן שזה הידית com2000 לעיתים עושה בעיות ניתן לקנות ברשת .וזה די פשוט plug and play.

בסוף הכי חשוב מה אומרים רונן ויוסי על הרכב.

מבדיקה שלי גלגל התנופה הינו סטנדרטי לחלוטין ואפילו חרטו אותו עבורי בעת בהחלפת המצמד.

אין צורך לקדד TPMS בלקסיה. החלפתי חיישן כזה לחלק מאיביי לאחר ששכן ניסה לחתוך לי את הוונטיל ושבר אותו, החלק החדש הורכב בפנצ'ריה ולא הייתה כל בעיה, לרבות קבלת התראה על לחץ אוויר נמוך.

עקרונית המחיר נמוך, אפילו נמוך מאוד. את שלי מכרתי לפני חצי שנה במחיר גבוה משמעותית, אך היא הייתה מדוגמת, עם 100K ק"מ בלבד. בעיות הפנים שאתה מתאר הן פתח להוצאות משמעותיות מאחר ומדובר אכן בחלקים יחודיים ל-VTS שקשה עד בלתי אפשרי לייבא מחו"ל. מאחר ובאופן כללי האוטו נשמע מוזנח הייתי ממשיך הלאה.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הבנתי אותך בגדול..

האם האוטו מהנה לנהיגה ביחס ל xs 206?

רק נסעתי עליו.. לא נהגתי

בכל מקרה אני עדיין מבולבל בקשר לרכב

מצד אחד למכור 206 במצב מצוין ולעבור לרכב שדורש הרבה השקעה.

מה שאהבתי מאוד ברכב זה את הישיבה שלו והיחודיות.

פורסם

לא יודע להשוות ל- XS, נסעתי בה מעט ומזמן.

אני מניח כי תהיה ירידה מבחינת תחושת הגה, אבל ה- VTS הרבה יותר חזקה והרבה יותר נעימה לנסיעות ארוכות (המנוע שקט על אף שחמישי קצר מדי).

אם אתה לא לחוץ הייתי מציע להמתין ולמצוא אקזמפלר מוצלח יותר. בשנים האחרונות יצאו מכוניות בודדות בלבד ללוחות, רובן ככולן עם נתונים לא מזהירים, ואם מביטים בחצי הכוס המלאה, אולי זה מבטיח היצע נרחב בעתיד הקרוב, אם כי אני בספק שרכב טוב ימכר במחיר נמוך כל כך. בכל מקרה ישנן כ-20 מכוניות כאלו בארץ בסה"כ

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...