Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2011 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ערב טוב,

היום הייתי בכמה סוכנויות ובאחת מהם קיבלתי את ההצעה הבאה:

יונדאי אקסנט GL 2011

118K

אוטומט

1.4

יד ראשון (ליסינג משרד הביטחון - הבנתי שזה מוריד 25% מערך)

מצבר חדש (יוני 16)

טסט לשנה (11 חודש)

עם אחריות לשנה על הכל כולל הכל

הרכב ללא תאונות (יש ספר), צמיגים חדשים (פלוס צמיג ספר חדש), מבפנים מצוחצחת (משעממת רצח :? אבל מצוחצחת), מבחוץ שריטה אחת או שתיים לא משהו רציני.

הרכב עבר בדיקה ביום חמישי האחרון כשנכנס לסוכנות הבדיקה יצאה מושלמת, X אחד רק על תיקוני צבע (השריטות). כמובן שלא סומך על הבדיקה שלהם ומחר הוא יעבור בדיקה שלי.

כל מה שימצא מחר בבדיקה (אם ו) יתוקן כמובן על ידי הסוכנות.

מחיר מחירון (לפי יד 2) 36200 (לפי צחק לוי 38200), הזנתי את הנתונים והכל (אם לחשב 25% פחות, על זה שזה היה ליסינג במשרד הביטחון) יוצא 30200. קיבלתי הצעה מהם 29000 (כנראה שברגע האמת ירד מחר עוד טיפה אבל נגיד וזה המחיר). אני אישית מרגיש שזה קצת הרבה, אבל הרכב תקין ב100% + אחריות על הכל לשנה.. הגיוני שיקחו פלוס מינוס מחירון.

אם והכל באמת תקין בבדיקה - רכב ראשון לנהג חדש וצעיר, לעבודה ובחזרה ונסיעות קצרות בעיר.

מאוד חשוב לי אמינות - אין לי כוח למוסכים ושטויות, בנוסף לזה מאוד חשוב לי היופי הפנימי של הרכב ואני קצת מתבאס על האקסנט (אבל לא סוף העולם, האמינות לוקחת הכל מבחינתי).

אני לא לחוץ לרכוש, יכול לחכות עוד בערך חודש ואז כבר יצטרך רכב דיי דחוף.

מה אומרים?

תודה רבה, אוהב אותכם! :-D

פורסם

רכב צבאי עובר חיים מאוד קשים ואישית לא הייץי רוכש כזה.

הרכב אמין והרוויח את זה ביושר,המנוע מרגיש עצל וביחד עם גיר 4 הילוכים מתקבל רכב לא חיסכוני.

אולי אפשר להמליץ לך על רכב אחר,מה התקציב? אוטומט בלבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רכב צבאי עובר חיים מאוד קשים ואישית לא הייץי רוכש כזה.

הרכב אמין והרוויח את זה ביושר,המנוע מרגיש עצל וביחד עם גיר 4 הילוכים מתקבל רכב לא חיסכוני.

אולי אפשר להמליץ לך על רכב אחר,מה התקציב? אוטומט בלבד?

היי יוליאן,

תודה על התשובה.

האם יש מקום לדאגה שהרכב עבר התעללות למרות הבדיקה תקינה (אם והיא תקינה כמובן, את זה נגלה מחר)?

אממ אני אשמח לשמוע המלצות,

אוטומט בלבד

תקציב בערך 15-30 מאוד לא סגור על עצמי

הדרישות כמו שכתבתי אמינות, אבל גם חשוב לי שהרכב "יעשה" לי את זה.. ושוב, האקסנט משעממת אותי.

הכי טוב הצ'בק או כל רכב קטן - אך זה לא באמת משנה לי.

מתכוון ליסוע ראשון - חמישי, לפחות 16 ק"מ (הלוך חזור לעבודה) + נסיעות בעיר פה ולשם - כך שהדלק לא באמת יהיה פקטור משמעותי.

חשבתי על סובארו B3 הצ'בק, לנסר קלאסיק, מאזדה 3, פולו

תודה רבה!

פורסם

אם כול מה שמעניין אמינות ולא צריכת דלק אז הרכבים שהצעת טובים.

הייתי מציע לבדוק את הספלאש,אולי בתוספת קטנה,חיסכונית,אמינה לדעתי מעולה בתור רכב ראשון.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שעבר כנראה חיים לא קלים.

אני הייתי בודק בסביבות 30K (אולי קצת למעלה) מאזדה 2 דיימניק (בהנחה שאתה לא מחפש סדאן), רכב מאוד אמין, רק בשנתונים הייתה בעייה (לא נפוצה) אם ההגה רועד לך שאתה מסובב אותו בעמידה אז יש לגרז את מוט ההגה ובמקרים גרועים יותר להחליפו.

פורסם

מה דעתכם על פיאט פונטו גראנדה שנתון 2010 רובוטית? עד כמה הגיר הרובוטי אמין בכללי?

תודה לשתיכם, אבדוק את המזדה ואת הספלאש.

פורסם

היה לי אקסנט 2009 השכרה לשעבר: אחזקה זולה, צריכת דלק 1:11 החסרון המזגן משפיע על הצריכת דלק והסחיבה, אמינה מאד

פורסם

ערב טוב לכולם,

החלטתי לוותר על האקסנט, אני לא מרגיש שזה הרכב בשבילי - אני רוצה להנות כשאני נכנס לרכב שלי :)

בנימה זאת, מה דעתכם על הסיטגמה על הרכבים הצרפתיים? איך סיטרואן с4 2011 מבחינת אמינות ונוחות?

פורסם
על איזה מנוע אתה מדבר? 1.6 אטמוספרי עם גיר אוטו׳ 4 הילוכים, 1.6 טורבו עם גיר רובוטי חד מצמדי 6 הילוכים, או דיזל עם אותו גיר?

מדובר על ה1.6 אוטומט 4 הילוכים.

למי יש נסיון עם פיאט פונטו גראנדה? יש אופציה מעניינת על מודל 2010, רובוטית.

• תוכן חדש...