Jump to content

Hello_World

  • הודעות

    17
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Hello_World

  1. אווקי הבנתי, לא יכלו לעשות את הבדיקה יותר מדויקת? זה שאין לחץ שמן כי הרכב לא התחיל לעבוד זה לא תקלה. נלחצתי קצת, אני מרגיש טמבל. תודה לכם, המשך ערב נפלא. הערה לעצמי: להתחיל להילחץ כאשר מופיע מנורה אחרי הנעת הרכב
  2. אני אציין שוב, כל הנורות נדלקות - וחלקם נכבות ואלו ממשיכות להיות דלוקות עד שאני לא מניע את הרכב. אני יודע שכל נורות נדלקות ונכבות, מה שמפחיד אותי זה למה המנוע, שמן ומצבר נשארות דלוקות.
  3. שלום לכולם, מדובר על ניסאן אלמרה 2005, כאשר מכניסים את המפתח ומגיעים עד לחלק שהחשמל נדלק (דרך אגב, מה השם המקצועי של המצב הזה?) כל הנורות נדלקות ולאחר כמה שניות חלקם נכבות וחלק נשארות (שמן, מנוע מצבר). כאשר אני מניע את הרכב הם מיד נכבות והרכב מניע כרגיל. הרכב מרגיש תקין, לא הרגשתי דברים חריגים (למרות שאין לי מספיק ניסיון בשביל להבחין בתקלה, במיוחד אם היא מינורית). האם זה תקין שהנורות האלו דולקות ואחרי ההנעה של הרכב הם נעלמות? אם לא, ממה יכולות לנבוע הבעיות? לקחת למוסך בדחיפות? תודה רבה , מקווה שלא יצאתי צעיר מצרף צילום של המצב המדובר.
  4. אוקי חברים, תודה רבה לכולם. נדבר עם המוכר מחר ונבחר את אופן הפעולה הכי נוח לשתינו. כנראה שניפגש מחר אחרי הצהריים, אני אנצל את מחר עד הפגישה לנסות לבדוק ולסגור ביטוח - אם אני אראה שזה מתעכב אני אבקש ממנו להקפיץ את הרכב אלי ונדאג לביטוח אחר כך בשקט כמו שהציע רוני.
  5. אוקי, תודה על התשובה. בעת סגירת הביטוח הם צריכים את הפרטים המדוייקים של הרכב לא? אם אשלם מראש ובסוף לא ארכוש את הרכב, זה לא סיפור לבטל הכל?
  6. שלום לכולם, אני מחפש מידע בנושא הזה אך הכל מפוזר באינטרנט. אשמח לקבל תשובות חד משמעיות של איך זה עובד. אני נהג חדש וצעיר, ובימים הקרובים הולך לרכוש את הרכב הראשון שלי, יד שניה. כרגע לרכב יש ביטוח של הבעלים הנוכחי כמובן. אני צריך שיהיה לפחות ביטוח חובה על שמי מרגע העברת הבעלות על הרכב בדואר? או שיש תקופה מסוימת שאפשרי לנהוג ברכב מבלי להסדיר את עניין הביטוח? האם אפשרי לעשות העברת בעלות בכלל אם אין לי ביטוח על הרכב? איך בכלל ביטוח עובד? אני אתקשר מחר בבוקר למספר חברות ביטוח ואסגור עם ההצעה הכי נכונה בשבילי - ומה אז? אני משלם בטלפון? איך אני מקבל את טפסי הביטוח? האם טופס שנשלח במייל יספיק לשוטר / בעת תאונה חס וחלילה? בכל מקרה, כמו שאתם רואים אני טיפה מבולבל.. אשמח אם מישהו יוכל לעשות סדר בנושא הזה. איך אמורה להראות כל הסצנה של רכישת רכב מיד שתיים מנקודת המבט של הביטוחים. המשך יום נפלא לכולם.
  7. מדובר על ה1.6 אוטומט 4 הילוכים. למי יש נסיון עם פיאט פונטו גראנדה? יש אופציה מעניינת על מודל 2010, רובוטית.
  8. ערב טוב לכולם, החלטתי לוותר על האקסנט, אני לא מרגיש שזה הרכב בשבילי - אני רוצה להנות כשאני נכנס לרכב שלי בנימה זאת, מה דעתכם על הסיטגמה על הרכבים הצרפתיים? איך סיטרואן с4 2011 מבחינת אמינות ונוחות?
  9. מה דעתכם על פיאט פונטו גראנדה שנתון 2010 רובוטית? עד כמה הגיר הרובוטי אמין בכללי? תודה לשתיכם, אבדוק את המזדה ואת הספלאש.
  10. היי יוליאן, תודה על התשובה. האם יש מקום לדאגה שהרכב עבר התעללות למרות הבדיקה תקינה (אם והיא תקינה כמובן, את זה נגלה מחר)? אממ אני אשמח לשמוע המלצות, אוטומט בלבד תקציב בערך 15-30 מאוד לא סגור על עצמי הדרישות כמו שכתבתי אמינות, אבל גם חשוב לי שהרכב "יעשה" לי את זה.. ושוב, האקסנט משעממת אותי. הכי טוב הצ'בק או כל רכב קטן - אך זה לא באמת משנה לי. מתכוון ליסוע ראשון - חמישי, לפחות 16 ק"מ (הלוך חזור לעבודה) + נסיעות בעיר פה ולשם - כך שהדלק לא באמת יהיה פקטור משמעותי. חשבתי על סובארו B3 הצ'בק, לנסר קלאסיק, מאזדה 3, פולו תודה רבה!
  11. שלום לכולם ערב טוב, היום הייתי בכמה סוכנויות ובאחת מהם קיבלתי את ההצעה הבאה: יונדאי אקסנט GL 2011 118K אוטומט 1.4 יד ראשון (ליסינג משרד הביטחון - הבנתי שזה מוריד 25% מערך) מצבר חדש (יוני 16) טסט לשנה (11 חודש) עם אחריות לשנה על הכל כולל הכל הרכב ללא תאונות (יש ספר), צמיגים חדשים (פלוס צמיג ספר חדש), מבפנים מצוחצחת (משעממת רצח אבל מצוחצחת), מבחוץ שריטה אחת או שתיים לא משהו רציני. הרכב עבר בדיקה ביום חמישי האחרון כשנכנס לסוכנות הבדיקה יצאה מושלמת, X אחד רק על תיקוני צבע (השריטות). כמובן שלא סומך על הבדיקה שלהם ומחר הוא יעבור בדיקה שלי. כל מה שימצא מחר בבדיקה (אם ו) יתוקן כמובן על ידי הסוכנות. מחיר מחירון (לפי יד 2) 36200 (לפי צחק לוי 38200), הזנתי את הנתונים והכל (אם לחשב 25% פחות, על זה שזה היה ליסינג במשרד הביטחון) יוצא 30200. קיבלתי הצעה מהם 29000 (כנראה שברגע האמת ירד מחר עוד טיפה אבל נגיד וזה המחיר). אני אישית מרגיש שזה קצת הרבה, אבל הרכב תקין ב100% + אחריות על הכל לשנה.. הגיוני שיקחו פלוס מינוס מחירון. אם והכל באמת תקין בבדיקה - רכב ראשון לנהג חדש וצעיר, לעבודה ובחזרה ונסיעות קצרות בעיר. מאוד חשוב לי אמינות - אין לי כוח למוסכים ושטויות, בנוסף לזה מאוד חשוב לי היופי הפנימי של הרכב ואני קצת מתבאס על האקסנט (אבל לא סוף העולם, האמינות לוקחת הכל מבחינתי). אני לא לחוץ לרכוש, יכול לחכות עוד בערך חודש ואז כבר יצטרך רכב דיי דחוף. מה אומרים? תודה רבה, אוהב אותכם!
  12. אתה נוסע לרוב לבד? אני הייתי מוריד את הפולו, מניח שתהייה יקרה, מוסיף סיריון לקלחת. כן, לעבודה ובחזרה לבד. ולסידורים חברה וכל המסביב.. מקום לא אמור להיות בעיה באף אחד מהאופציות לדעתי. הפולו יקרה בתחזוקה שלה? כך כל הגרמניות? (אז לשלול גם את האיביזות והפאביות באותם השנתונים?) סיריון לא באה בחשבון אני לא מתחבר לרכב בכלל.
  13. שלום לכולם, אני מחפש רכב לנהג חדש וצעיר - לעבודה ובחזרה (כ15ק"מ הלוך חזור ביום) + ונסיעות בעיר בקטנה. הוצאתי רישיון על אוטומט אז ידני לא בא בחשבון. תקציב בערך 20 אלף (אין בעיה להוסיף לפה ולשם אם זה באמת שווה את זה). אני אחזיק ברכב שנתיים פלוס מינוס. מה דעתכם על: 1. מיצ'ובישי לנסר קלאסיק 2007-2008 2. סובארו B3 הצ'בק 2008 3. פולו 2006-2008 4. יונדאי גטס 2008-2009 (לא מתחבר בכלל לרכב, אבל אני רואה שהוא עולה שוב ושוב בכל המלצות בתקציב שלי) מבחינת צריכת דלק (אני לא חושב שזה יהיה רלוונטי כל כך, אני לא אסע הרבה), אמינות, נוחות, אבזור פנימי (חשוב לי) ומבחינת ביטוח (האם משתלם לעשות מקיף לרכבים בטווח מחירים האלו?). אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על הרכבים שציינתי, או הצעות לרכבים אחרים שפספסתי ובכללי טיפים לבדיקת רכב + לבחירת ביטוח משתלם תודה לכולם!
  14. תודה על התשובה ידידי, בעיה בתיבה לא יהיה אפשר להבחן בבדיקה? או שבעיות כאלו פשוט מגיעות ביום בהיר אחד? לגבי השאלה שלך, מאמין שאני צריך סופר מיני, לא מחפש משהו יותר גדול. אמינות - מאוד חשוב לי, אין לי זמן או כוח למוסכים. אבזור פנימי - מאוד חשוב לי היופי בסלון של הרכב, אפילו יותר מחיצוני - אז זה סעיף שיכול לפסול רכבים מבחינתי. צריכת דלק - פחות רלוונטי, אבל כמובן שרצוי כמה שפחות. (מדובר ב100-200 שקל לפה ולשם בחודש נכון?) בטיחות - לא deal breaker - אם אני עתיד למות בדרכים אז אני אמות גם ברכב משוריין, בחיים לא הבנתי את המבחני ריסוק האלו, אם אכנס בקיר שום דבר לא יעזור לי. מרווח - ממש לא רלוונטי, יהיה נחמד אם האנשים שמאחורה לא ירגישו כמו סרדינים אבל לא באמת אכפת לי בעיקר אמינות ואבזור פנימי לפי מה שאני למדתי מעצמי כרגע. ------------------- לא רלוונטית האיביזה אני לא מוצא את המודעה, יכול להיות שמכר או התחרט אז בכללי אשמח לשמוע על המלצות בטווח המחירים.
  15. שלום לכולם, בן 22, עברתי טסט לפני כמה ימים ומכוון לרכוש רכב עד לסוף המלווה בוקר(בעוד שלושה חודשים) כדי לנסוע לעבודה ובחזרה. אחרי שיגמר המלווה לגמרי אני אוסיף נסיעות בערב והכל.. לא יותר מידי, אני לא צופה נסיעות ארוכות. לנושא - בהתחלה חשבתי לקחת משהו זול העיקר שיתגלגל מנק A לנק B בערך 5-10 אלף שקל, אבל במחשב שניה, יש לי עבודה מסודרת, אני לא מתכנן ללמוד בעתיד הקרוב ולא רואה הוצאות גדולות נוספות - למה שלא אקח משהו ברמה אחת מעל שאוכל להנות יותר? בכל מקרה אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא - אבל התקציב החדש שחשבתי עליו הוא בערך כפול - משמע בסביבות ה20-25, אם משהו ממש מעניין אפשר להגיע ל30. אני לא אוהב לעשות החלטות פזיזות, ויש לי עוד 3 חודשים לחפש ולחשוב - אבל ראיתי היום ביד 2, איביזה 2009, 1.6, אוטומטית, עברה 121 אלף, יד 2, נראת שמורה בתמונות עם מערכת מולטימדיה והגברה וכל הבלאגן מסביב ב20,000 שקל וגם ליד הבית. לפי מה שרשום בלוח "רכב מצב חדש טסט לשנה שלמה נמכר עקב מעבר לחו"ל. צריך להימכר מהר כל הקודם זוכה, רכב שמור ומושלם מתחייב על בדיקה גיר מנוע ושלדה." כמובן שאם אחליט לבדוק אותה, אקח אותה לבדיקה (אסע עם מישהו שמבין) והכל ונראה מה המצב שלה, אבל עדיין נראה לי מוזר.. המחירון לפי הבדיקה שלי 35 (אם אני זוכר נכון), איך גם עם כל הרצון למכור מהר הגענו ל20? בכל מקרה, אשמח להמלצות שלכם למצב שלי. (שכחתי לציין שאני מחפש רק אוטומט) בנוסף מה דעתכם גם על פיאט בראבו? * כמה שאלות של צעיר - מי נהוג שמשלם עבור הבדיקות הקונה או המוכר? איזה עלויות נוספות וכמה הם בערך יש בעת קניית רכב (העברת בעלות וכו')? כמה בערך יעלה הביטוח (במיוחד על האיביזה שנחשב רכב גניב כמה שאני יודע)? הבן אדם רשם מתחייב על X,Y,Z - מה זה אומר בפועל, אם נגיע לבדיקה ונגלה בעיה באחת מהסעיפים הוא מתחייב לתקן? * רואים שאני חדש בתחום, אל תדאגו, אדאג שיתלווה אלי מישהו שמבין לאורך כל הדרך שלא נעשה פאדיחות תודה לכולם, ערב טוב.
×
×
  • תוכן חדש...