Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אני מחפש לרכוש רכש חדש. מתלבט לגבי רכב טוב, חשוב לי שיהיה גם יפה מבחינה עיצובית ועם מנוע יחסית חזק (אבל לא חייב מכונית מירוץ כמובן), אבל מאוד חשוב לי שלא יהיה רכב מנקר עיניים.

מתלבט בין 4 אופציות בצ'מפיון אבל אם יש רעיונות אחרים בנוסף, יתקבלו בשמחה.

1. אאודי Q5

2. אאודי A5 5 דלתות

3. אאודי A5 3 דלתות

4. פולקסווגן שירוקו (החדשה, GTC)

העלות של הרכב פחות חשובה מאשר שלא ייראה יותר מדי מנקר (נניח מרצדס או BMW לא אקנה, גם אם יש להם דגם זול, כי בהגדרה זה יחסית רכבים מנקרים)

כיום נוסע בפולקסווגן שירוקו, ויש לנו רכב משפחתי (סקודה סופרב) כך שאין לי בעיה לקחת לעצמי רכב 3 דלתות שוב כי פתרון לכל המשפחה יש ממילא בנפרד.

מה אתם חושבים על 4 האופציות שכתבתי? אאודי לא ינקר מדי?

רעיונות אחרים?

תודה רבה מראש...

פורסם

ועוד איך מנקר לפחות בארצנו. בתקציב של אאודי חדש הכל ינקר, אבל קודם כל צריך להחליט אם רוצים SUV או מראה ספורטיבי.

פורסם

מעדיף אם כבר מראה ספורטיבי...בטוח לא SUV ואין בעיה כאמור עם רכבי 3 דלתות.

השיקול הכלכלי פחות משמעותי, אבל השיקול שלא ישדר מנקר עיניים כן.

חשבתי שאאודי נחשב צנוע יחסית למרצדס וBMW ולא מנקר, אני טועה?

פורסם

כתבת Q5 ו A5 - סגמנטים שונים. Q5 SUV אז לא ברור הקשר ליתר האפשרויות - כמו שתוסיף טוארג וטיגואן עם השירוקו. אאודי בארץ די מנקר ובאירופה ממש לא.

פורסם

אודי מנקר, ב.מ.וו מנקר, מרצדס מנקר, גם לקסוס מנקר וכולם במידה דומה, בקיצור יהודים כידוע לא טמבלים, הם יודעים לזהות אוטו יקר. לא רוצה לנקר ועדיין להנות ממכונית מודרנית טובה, משובחת, בטוחה ועוד כל מיני כאלה, קנה סופרב או פאסאט, גם טיפה מנקרים, אבל הרבה פחות. רוצה בכלל לא לנקר, לך על 308, גולף וכאלה, לא יחסר לך כלום, למעט מבטי המנוקרים שאולי בכל זאת מחממים קצת את הלב ואת העודף של כמה לירות שיישאר לך, תוכל להשקיע באיזה קרן נאמנות, או סתם באיזו עמותה שמסדרת ארוחות למעוטי יכולת.

פורסם

היחידה שאינה מנקרת עיניים היא השירוקו (היום...).

מאחר ואתה מעוניין ברכב חדש, קח בחשבון שכל הרכבים שציינת טיפה מיושנים. המחליפה של הA5 כבר הוצגה, Q5 חדשה תוצג בתערוכת פריז (ספטמבר), ודור חדש של השירוקו יוצג שנה הבא.

יש כאלה שלא אכפת להם, אבל לי זה משנה (פחות אם אני קונה יד שניה).

פורסם

היי,

לדעתנו המיתוג של אודי היום הוא לא פחות 'פרימיום' מהמתחרות הגרמניות או מלקסוס ואינפיניטי מהצד השני.

במקרה שלך, היינו חושבים 'מחוץ לקופסא' ובודקים גם אפשרויות של מכוניות מיוחדות שאינן מיובאות באופן סדיר לארץ.

נשמח לקבל טלפון על מנת ליצור עימך קשר ולחשוב יחד על האפשרויות והכיוונים.

SMC יבוא אישי

פורסם

דגמי ה-5 של AUDI לפני החלפה. לא רואה סיבה לקנות אותם כרגע. עיצוב-אבזור של שנים 2009 בערך.

אני הייתי הולך על A4 חדשה. לטעמי היא בדיוק "

יפה מבחינה עיצובית ועם מנוע יחסית חזק". וכמוך אני חושב שAUDI באופן יחסי פחות מנקרת עינים {למרות שכבעלים של A4 קשה להגיד שממש אדישים אליה}.

A3

A4

פורסם

גם אני ממליץ על A4, אבל אם כבר הייתי מזמין את גרסת ה-Avant (סטיישן באודית) שהרבה יותר יפה. לא מזמן כתבתי עליה סקירה קצרה, ראה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?608295-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9E-Audi-A4-Avant-2-0TDI&p=5179539&viewfull=1#post5179539

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
גם אני ממליץ על A4, אבל אם כבר הייתי מזמין את גרסת ה-Avant (סטיישן באודית) שהרבה יותר יפה. לא מזמן כתבתי עליה סקירה קצרה

לא מוכרים בארץ A4 Avant, ואני אומר את זה בצער כי גם אני מסכים שהיא יפה יותר מהסדאן.

פורסם

רוברט,

אני מודע לכך שהיא לא מיובאת באופן סדיר, אבל אני יודע שצ׳מפיון מאפשרים הזמנה מיוחדת, בטח ברכבי הפרימיום שלהם. האם כוונתך שהם לא מוכנים גם לקבל הזמנה מיוחדת?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני לא יודע, אבל אני יכול כן לומר שמעולם לא ראיתי פה A4 סטיישן, לא בדור הקודם ובטח לא חדשה (זה אומר שאין), בניגוד לסדרה 3 למשל.

הרושם שלי הוא שצ׳מפיון לא פתוחים להזמנות של רכבים שאינם נמכרים פה באופן סדיר, אבל אשמח להתבדות.

פורסם

אני עם הQ3 ונהנה מכל רגע, לא מאמין שאוודי נופלים מבחינת ניקור, להפך אנשים נותנים יותר "כבוד" כשרואים רכב כזה על הכביש, תקף לכל היוקרתיות

• תוכן חדש...