ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
היי, גיר אוטומט, מנוע 1991 אשמח לעזרת חברי הפורום המקצועיים שלנו... מתעניין ברכב שבכותרת. אמינות? בטיחות? חלפים (יקרים / זולים)? נמכר מעל המחירון? צריכת דלק? תקלות נפוצות? על מה להסתכל ברכב כשאני נפגש איתו? לעזרתכם הרבה מאוד אודה.
הודעה אחרונה מאת MoshE86, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 963 צפיות
הי, אשמח לקבל המלצות לרכב שבעיקר נוסע בעיר (כ-70% מהזמן נסיעות עירוניות קצרות יחסית), שיהיה אמין ככל הניתן, עם צריכת דלת עירונית מינימאלית. התקציב עד 40K, אבל אפשר אולי ללכת עד 50K אם יש משהו שממש שווה את ההשקעה. אחת האפשריות שאני שוקל היא קיה ריו 2010-2011. אבל אשמח לעוד הצעות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 994 צפיות
מצאתי רכב, המוכר נראה אמין, טופל רק במוסך המרכזי. רק שיש קצת שיפשופי צבע כנראה מחניה והוא תכף גם צריך לעבור טיפול. הבחור בכל זאת מתעקש על המחיר, מה עליי לעשות במצב כזה? הוא לא אמור לקזז את המחיר של הטיפול והקוסמטי? ולגבי בדיקת הרכב, שהוא כאמור טופל במוסך המרכזי עדיף לבדוק אותו באותו מוסך מרכזי או במכון בדיקה פרטי? תודה על העזרה. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי כרגע סובארו אימפרזה 2003 ובעזרת השם בחודש הקרוב מצב המשפחתי יגדל ל+2 וחשבתי על רכב שני בבית שיהיה קטן כי אני מחזיק גם מזדה 3 5 דלתות. אני פוזל לכיוון סופר מיני קטנה שאני אסע לעבודה וחזרה וסופי שבוע נשתמש במזדה. השאלה איך הגטס 1.6 ? ראיתי אחת עם 84000 קמ יד שנייה והבנתי שצריך ליישר קו עם האוטו כגון טיימינג ועוד. מה אתם מציעים? להישאר עם משפחתית שנייה או למכור ולקנות גטס או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
שלום לכולם חברים. אז ככה, כרגע יש לי לאון 1.2 ידני (2015), אני מתחיל לחשות על החלפת לרכב אוטומט, רק התחלתי לחפש, אבל ממה שראיתי, זה נראה שאלך לכיוון ל1 מ2 הרכבים שרשמתי בכותרת. אז ככה, מצד ה1, המחיר. לאון FR 1.8 על הכביש זה בערך 155/160 אלף. מאזדה 2 PW המחירון כתוב 113500 (אבל לא כלל צבע אגרת רישוי וזה, אז לא יודע מה המחיר הסופי) ולגביי מחיר לביטוח, ללאון יצא לי ככה ב WOBI: 6000+ ו למאזדה 4600 ככה.. (3 שנים רישיון עבר בטיחותי נקי ו הביטוח -חובה + מקיף- לכל נהג מעל גיל 30) עכשיו, מעניין אותי לדעת לגביי המאזדה, צריכת דלק שלו (עד כמה זה מתקרב למה שכתוב באתר, 13.1 עירוני, 21.3 בין עירוני ו17.5 ממוצע), איך הרכב בכלל (מאמין שברכב שאהיה סגור על רכב אעשה נס…
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, יש לי תקציב של כ-45K ש"ח, מצאתי פיג'ו 207 שנת 2012 שמורה. מחיפוש בפורום בפוסטים משנים קודמות הדעות היו חלוקות, משהו השתנה מאז? אשמח לקבל חוו"ד.
הודעה אחרונה מאת miron, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 832 צפיות
היי, אני מחפש סופר מיני שנתונים 2009-2012 בתקציב של 35K רכב: אמינות טיפולים זולים אבזור טוב חסכון בדלק עדיפות לגיר אוטומט מתלבט בין רכבים i20 2010 מזדאה 2 2010/09 פורד פיאסטה 2010/11 פולו 2009
הודעה אחרונה מאת miron, -
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
צריך ייעוץ עבור גיסי סטודנט רווק זקוק לרכב עבור נסיעות ללימודים ועבודה. הוא אמור לנסוע פחות מ1000 ק"מ בחודש בעיקר בין עירוני. הצרכים שלו הם רכב אמין שיחזיק לו מעמד לכל תקופת הלימודים כ4 שנים+. זול לתחזוקה וזהו בעיקר. אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, זו פעם ראשונה שאני רושם פה באתר וזה בעקבות התלבטות לגבי רכישה של רכב. אני לגמרי בור בכל מה שקשור לעולם הרכבים ואני זקוק ליעוץ ודעה של מי שמבין אני מעוניין לרכוש רכב עם עדיפות מליסינג (בגלל אחריות מלאה והימנעות מסוחרים וחפרים). קיבלתי הצעה על פולו שנת 2012 עם 80,000 קילומטר, ליסינג יד ראשונה. יש התחייבות בבדיקה ואחריות על הכל לשנה שלמה. מחיר מחירון של הפולו סביב ה63,000 ש"ח. הציעו לי אותו ב52,000 ש"ח ולדעתי אני אוכל להגיע ל50,000 ש"ח. הבעיה היחידה שהאוטו עבר תקוני מרכב בעלי משמעות נמוכה. לפי המוכר מדובר על עניין קוסמטי שטופל. האם זה נכון? האם מדובר על עניין שולי? האם הרכב שווה? תודה מראש לכל מי שיעזור
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
היי, אני מתכוון לרכוש שני רכבים לי (רנו גרנד סניק 2012) ולהורים (אקסנט 2011) שני הרכבים מחברת ליסנג גדולה ועברו בדיקה והתקלות תוקנו. ההתלבטות שלי האם לבדוק במכון מורשה (וכל תקלה הליסינג מטפל) או במוסך מורשה פרטי שאני סומך עליו הלכתי למוסך מורשה שאמר שהבדיקה של מכונים לא יסודית ( אני גר ברחובות כך מאם אני אבדוק זה יהיה במכון הדרום) ולמשל לא בודקים בוצה (לא פותחים מנוע) האם שווה לעשות, בדיקה במוסך מירשה כזה שאני סומך עליו אבל הליסינג לא יטפלו אחריו או ללכת למכון הדרום מוסך משמעותית זול מהמכון (אני בודק 2 רכבים - אקסנט וגרנד סניק רצו 500 850 בהתאמה, במוסך יחד יוצא לי 400) אשמח לעזרתכם המקצועית Sent from my MX4 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת save, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתחבט קשות מה לקחת מבין =10847&compare-version[]=10553&compare-version[]=10622"]השלושה. מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר לקחת מקסימום מבוגרים. חשוב לי שיהיה גבוה מהכביש כמה שיותר. דלק - לא משנה לי מראה חיצוני - חשוב, אבל זה כל אחד וטעמו. שטח - לא מדבר אלי תודה.
הודעה אחרונה מאת nir-G, -
- 8 תגובות
- 757 צפיות
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבחירת רכב ליסינג מהעבודה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. האפשרויות הם: 1. רנו פלואנס החדשה (טורבו דיזל כולל תוספת מולטימדיה) 2. מאזדה 3 (1.5). אפשרות קלה (לא בטוח בוודאות) לקבלת 2.0 (מנסים פשוט להיפטר מהמלאי של ה 1.5... 3. יונדאי אלנטרה החדשה. 4. ניסאן קאשקאי. אני נוסע מדי יום כבערך 170 קילומטר בממוצע (עירוני ובין עירוני) אין לי שום הגבלת קילומטרג' צריכת הדלק ממש לא מעניינת אותי כיום נוסע על i35 ומרוצה אבל בא לי טיפה לשנות השווי שימוש של האופציות שציינתי די זהה אז כולם מבחינתי שווים... תודה מראש על העזרה !
הודעה אחרונה מאת Ranbd0, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 863 צפיות
הי, ברשותי סיוויק 2006 (צורה חדשה) אשר מזדקנת בכבוד. חשוב לי לציין שהרכב מעולה, אך קצת התעייף עם השנים. אני מחפש לרכוש רכב חדש בתקציב של כ-60k, כשגם רכב מליסינג אפשרי בהחלט. מה חשוב: חסכונית (מן הסתם), תא מטען גדול, מרווחת וחזקה יחסית. פתח יציאה למזגן במושב האחורי יתקבל על ידי הבת שלי בברכה. חשבתי על אוקטביה וג'טה (נרתעתי קצת מסיפור הגיר), i35 וסיוויק משנתון מתקדם יותר. תבוא עליכם הברכה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אהלן. הגיע הזמן להתקדם ואני מחפש מחליפה לפיאט 500 1.4 שאיתה אני כבר שנתיים וקצת. כבר תקופה ארוכה שאני במחשבות לגבי הרכבים הנ"ל ספציפית, לא מעוניין בפיג'ו או איביזה קופרה שדומות במחיר. הרצונות שלי מהרכב הוא שיהיה חזק יותר או לפחות כמו מנוע ה 1.4 שיש 500, כי רוב הקטנות הנ"ל חלשות מאוד ואנמיות ולאחר מעבר על כמה רכבים דומים היא היחידה שהתאימה לי מבחינת ביצועים ומראה חיצוני - בגלל זה גם קורץ לי יותר הדגם עם הג'נט 17 ולא ה 18' ועצם היותה ידנית. מבחינת אמינות - כיצד האדם S או הרגילה מפגינות אותה ואיך התחזוקה שלהן? האם יש נקודות תורפה או דברים מיוחדים שעלי לקחת בחשבון? האם אני נכנס להרפתקאה? לא מצאתי יותר מדי מידע ברשת לגבי אמינות, ובפועל נראה שנדיר לראות אותן בא…
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב שבראש ובראשונה יהיה חסכוני. אני נוסע בכל יום לעבודה , סך הכל 130 ק"מ יומי. כמו כן אני צריך מקום לבוסטר לילדה ותא מטען רחב לעגלה , שיהיה כמה שיותר מרוווח ונוח. התקציב שלי הוא עד 70K , והייתי מעדיף לבצע החלפה דרך חברת ליסינג על מנת להיפטר מהרכב הישן - מאזדה 3 1.6 2007. אשמח להצעות ואף לרעיונות רכישה. מקווה שהבקשה אינה מוגזמת מדי! תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש רכב מנהלים מרווח ואיכותי.עד 100,000 ק"מ. האפשרויות , מונדאו טיטניום 2008 בערך ב40K או קאמרי 2008 בערך ב 50K. השאלה היא מה ההפרש ביניהם באמינות , תחזוקה וצריכת דלק. אם נניח אני מתכוון להחזיק אותו 3-4 שנים, האם ההוצאות על המונדאו (צריכת דלק גבוהה יותר + תקלות) משמעותיות כ"כ ששוה כבר לקנות קאמרי ? תודה רבה מאד לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת zahnya, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש בשביל קרוב משפחה שקיבל עכשיו רישיון ולהוט ללטף כבר את ההגה; איזה רכב מומלץ לנהג חדש? משהו שיעזור לתרגל חניות, כמה שיותר אמין (בהתחשב בתקציב הנמוך) ראות כמה שיותר טובה ועוד. תקציב: עד 10,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף לאשתי רכב, כיום היא נוסעת על סוזוקי אלטו 2014 ידנית, עקב גדילת המשפחה בעתיד הקרוב אני מעדיף להחליף את האלטו למשהו יותר גדול בטיחותי ונוח ועם בגג'. חשבתי על שני האופציות הבאות שאני יכול לקנות במחיר של האלטו ללא הוספה של כסף, מיצובישי לנסר 1.5 שנת 2011 שבאולט קרוז 1.6 שנת 2012 אשמח לשמוע חוות דעת לגבי איזה רכב עדיף בין השניים. אם יש אופציות נוספות שנכנסות בתקציב האלטו( במחיר של 39 +-) ואתם ממליצים אשמח לשמוע, אבל מעדיף לא לרדת בשנתון מתחת ל-2010. תודה,
הודעה אחרונה מאת Vladigo101, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני רוצה להחליף את הרכב שלי, עד עכשיו נסעתי בפונטו שנת 2003, ואני רוצה לעשות שדרוג קטן. אני לא נוסע יותר מ- 10K בשנה, אשמח לקבל הצעות גם לאוטומט וגם לידני. לא אכפת לי כלכך מנוחות, הפונטו לא הייתה גן עדן אבל זה בכלל לא הפריע לי, חשוב לי אמינות ויציבות על הכביש, בחורף הייתי מרגיש סכנת חיים כשירד גשם מעדיף רכב קטן, לא 3 דלתות אבל שיהיה קומפקטי, הגודל של הפונטו מעולה בעייני. התקציב הוא 25,000 , לא יכול למתוח אותו. שאלה נוספת, עד עכשיו הייתי משלם בערך 3,500 על ביטוח צד ג' וחובה בלבד, אם אקנה רכב ב25K אני ארצה לעשות גם מקיף, יש למישהו מושג כללי כמה אצטרך להוסיף לביטוח ? אני בן 22, ניסיתי לבדוק בWOBI אבל זה כלל לא מדויק כי יש שם רק מגיל 24. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 972 צפיות
הרכב יונדאי אקסנט 2007 נפח 1600 הגרסה המאובזרת יותר שתי ידיים פרטיות לא היה בליסינג מעולם אני אהיה יד שלישית 135,000 KM מחירון 24 יכול לסגור אותו ב19 מצרף טופס בדיקה ממכון מ.מ.מ שעלתה לי 490 שח האם יש משהו משמעותי שצריך לשים לב אליו דגש? הנזילות? כמה אמור לעלות תיקון? יש עוד משהו חוץ מנזילות? תודה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת kingims, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 894 צפיות
אחרי שבדקתי כמה אופציות, הגעתי לאולם התצוגה של ניסן.הבנתי שהמיקרה מוצעת ב83K ש"ח. האם יש עוד דגמי סופר מיני אוטומט סביב המחיר הנ"ל? כי הבנתי שהמיקרה די מיושנת.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן רשימת הבקשות שלי עלולה להיות קצת לא הגיונית בבקשה תגידו לי מתי התחלתי להגזים. מחפשת רכב 1600 סמ"ק לנהיגה מהנה שעושה בסביבות 1/14. בעבר היה לי אקסנט 2008 והייתי מאוד מרוצה מהרכב מלבד ההאצה שלו. בעבר המליצו לי כאן להשתדרג ל1.6 באקסנט ואמרו שההבדל בין גרסת ה1.4 ל1.6 זעום, עד כדי כך שמשתלם לעשות את המעבר. קיוויתי למינימום רכב 2008 ומעלה עם מקסימום 180 אלף קילומטרז'. חשקה נפשי ברכב שחור הפעם אף על פי שהזהירו אותי שרואים כל לכלוך קטן עליה. הייתה לי הזדמנות לקנות אחת כזו אבל ישנתי בעמידה ומישהו אחר קנה אותה, אז עכשיו אני מרגישה שזה אולי סימן לעבור הלאה. רציתי המלצה לרכב אמין כמובן וחסכוני כמובן. האקסנט שלי עשתה 1/14 בבין עירוני. הנסיעות שלי בד"כ זה נסי…
הודעה אחרונה מאת nitzatvered, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 824 צפיות
אני שוקל להחליף את המגאן קופה הקשישה שלי באחת מהמכוניות הנ"ל, הבת מקבלת רשיון ואני מחפש רכב בטיחותי, נעים לנסיעה וזול שישמש כרכב שני, אני מתלבט בין שני הדגמים שראיתי שעולים בסביבות ה 12-15K למודל 2008, אשמח לתובנות לכאן או לכאן, ואם מישהו מעוניין ברנו קופה צהובה מודל 97....
הודעה אחרונה מאת kamradkin, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברצוני לקנות רכב שני למשפחה. מטרת הרכב לעשות נסיעות של 70 ק"מ ליום. האם Dacia step way היא רכב עמיד, ואיך הוא בתור חווית נהיגה.אם למישהו יש נתון אמיתי לגבי צריכת דלק השמח גם לדעת. אילו מגרסאות של הדגם מומלצים (בנזין/דיזל) Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 988 צפיות
ראיתי רכב שנת 2014 עם 38K ק"מ שהגיע לסוכנות היבואן בטרייד-אין והם מנסים למכור אותו ישירות מבלי להעביר לטרייד מוביל וכדומה. הרכב אמור היה לעבור 2 טיפולים ב15 אלף וב30 אלף. בפועל נעשה טיפול אחד ב18 אלף והשני לא נעשה. מה המשמעות של זה ? האם זה לא מבטל אחריות יצרן ?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
ליסינג עבודה.
מאת eizikg-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זוגתי המתוקה, מקבלת רכב מהעבודה. מצורף בזה רשימה שנתנו לה היום לבחור רכב מתוכו. דרישות: 50-60 אלף קילומטר בשנה. תא מטען מרווח. רכב מפנק ונוח. רכב מאבוזר. מה לבחור מבין הרשימה? הבו לי עיצה.
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום אני אין לי כל כך ניסיון איך להתווכח עם המוכר להוריד מחיר....איך אפשר לעשות את זה בצורה אינטלגינטית וחכמה ?
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש רכב ידני ומהנה לנהיגה עד 15K. עלו לי לראש עד עכשיו שני אפשרויות והן פיג'ו 206xsi (דגם ה-110 כ"ס) ופיאט פונטו HGT. העניין הוא שקשה למצוא אקזמפלרים שמורים יחסית ובנוסף לא ידוע לי דבר על האמינות ועלויות האחזקה ברכבים מהסוג הזה. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הרכבים האלו וגם המלצות על רכבים אחרים לא יזיקו
הודעה אחרונה מאת aviad13, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני כרגע לא ממש מגובש על עצמי אם יד 1/2. כמה להשקיע וכו'. אז אשמח לקצת כיוון התחלתי עבודה חדשה אבל אין רכב מהעבודה . אנחנו זוג + 1 בן שנה וחצי במושב בטיחות. אין תכנון מיידי להתרחבות אבל זה יגיע בהמשך. מבחינת נסועה היום אני ואשתי על רכב בודד עושים פחות מ10K בשנה. אז אם יהיו שני רכבים זה יצטמצם אפילו קצת יותר. כיום יש ברשותנו יונדאי אקסנט שנת 2000 ידנית 310K על השעון וסימני גסיסה (כרגע מתייעץ אם ליישר קו או להיפרד). מצד אחד יש היום רכבים חדשים עם תנאי מימון נוחים אחריות יבואן וכל השאר. מצד שני איך שהן עולות על הכביש הערך נחתך ובתור השקעה לא הדבר האידאלי. מצד שני יד שנייה יש סיכון להוצאות נוספות לא צפויות, האמינות יורדת ותמיד אפשר ליפול על רכב שהתעללו בו. …
הודעה אחרונה מאת urich, -
-
- 1 תגובות
- 772 צפיות
אשמח לקבל מידע על אאודי a6 דיזל שנת 2007 מנוע 2000. איך הם מבחינת אמינות, זמינות ועלות חלקים? מה צריכת הדל הממוצעת?
הודעה אחרונה מאת tomy669,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 227 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- chrono
- chilcom
- פיזיקאי שימושי
- 3n
- ברווז
- meir_gi
- פאר האורה
- laviil
- lanosforce
- Haim_gds
- yor2
- amit54