Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג עבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוגתי המתוקה, מקבלת רכב מהעבודה.

מצורף בזה רשימה שנתנו לה היום לבחור רכב מתוכו.

דרישות:

50-60 אלף קילומטר בשנה.

תא מטען מרווח.

רכב מפנק ונוח.

רכב מאבוזר.

מה לבחור מבין הרשימה? הבו לי עיצה.

רכב.jpg

פורסם

אם הרכב לא מסיע משפחה גדולה הייתי ממליץ את הקליאו סטיישן - רכב נוח יחסית מנוע-גיר זריזים ושווי שימוש וקבוצה נמוכה שזה ייתרון מבחינת העלות השנתית(אבל אם משפחה תיסע שווה לנסות לראות אם מספיק מרווחת).

אם צריכים רכב גדול יותר האוקטביה יכול להיות רכב מצויין מרווח מאוד גדול תא מטען גדול ויכולה להיות פתרון טוב אפשרי לבדוק גם האסטרה סטיישן תא מטען ענק מערכות בטיחות מתקדמות יחסית מקוריות עם הרכב ומאובזרת לא רע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תא מטען מרווח? כנראה האוקטביה והאסטרה סטיישן יענו על הדרישה באופן הטוב ביותר.

מבחינת נוחות , I25 דיי מתרסקת , ראפיד דיי קשיחה , בקליאו המושבים נוחים אבל היא גם קשיחה.

פורסם

גם אני הייתי מתמקד באוקטביה ובאסטרה.

מוזר לי ההפרש בין האסטרה האצ'בק לסטיישן, האם ההאצ'בק מאובזרת יותר?

הרשימה סגורה ואלה האפשרויות היחידות?

פורסם

לי יש ניסיון עם כל הרכבים בקטגוריה 1,הרכב הטוב ביותר בפער גדול, זוהי הרנו קליאו. בקשר לקבוצה 2,אחרי השדרוג של המזדה 3 עם מנוע 2 ליטר, יכול להיות בחירה טובה, כך גם האסטרה,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

לפי החישובים, היא עושה בערך 200 קמ ליום.

במצב הזה, לפי כלל-האצבע "הגודל קובע", רכבים בקבוצה 2 יהיו נוחים יותר מקבוצה 1.

חשוב גם להבחין בין גיר רובוטי לבין גיר רגיל - זוגתך צריכה לנסוע באחד הרכבים ולהחליט אם היא מסתדרת עם גיר רובוטי.

ולכן, כפי שכתבו פה -

אם מתאים לה גיר רובוטי, אז אוקטביה באה בחשבון.

אם היא לא מסתדרת עם גיר רובוטי או שאין זמן לנסיעת-מבחן (וחבל) - אז אפשר לבחור :

האלנטרה החדשה - בעלת תיבת-הילוכים רגילה, תא-מטען גדול והנוחות שלה שופרה בדגם החדש

או מאזדה 3 - פחות רכה מהאלנטרה ותא מטען קטן יותר, אבל גדול מהניסאן נוט(אם היא צריכה מנוע חזק, אז שווה לשדרג).

ויש גם את האופל אסטרה:

למרות שמדובר ברכב הכי יקר, הוא נותן את הטוב שב-2 העולמות: גם מנוע טורבו וגם תיבת-הילוכים רגילה. ככה היא תקבל ביצועים טובים ונסיעה חלקה בפקקים.

אבל פה יש catch - בדגם האסטרה החדש, המושבים הקדמיים פחות נוחים מאשר בישן, ולכן אם היא יכולה לשים יד דווקא על הדגם הקודם - עדיף.

שוב, כמובן שהכי טוב זה לבקש נסיעת-מבחן בכל דגם ואז היא תחליט עם מה היא הכי מסתדרת (בדגש על נסיעות ארוכות).

בהצלחה

פורסם

הרבה חברות עושות את זה,

הבעיה המרכזית זה הדלק - רוב החברות מציעות רכבים כמו פלואנס גם כאופציה לליסינג והרבה רכבים של אנשי שטח הינו כיום כזה או מגאן דיזל מהסיבה הזאת בדיוק.

נתקלתי ב2 מקרים אחד עם אסטרה טורבו עם 40 אלף קילומטר בשנה ועוד אחד עם I35 בת שנתיים עם 115 אלף קילומטר - מאמין שהליסינג זול יחסית על הדגמים האלה ולגבי הקילומטרז? לחברת הליסינג חברות גדולות צריכות לתת פחות תשובות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אצלינו בחברה אין הגבלת ק"מ ואפשר לבחור איזה רכב שרוצים (עלויות הדלק למספר האנשים שחורגים משמעותית בכמות הק"מ השנתית היא זניחה לחברות גדולות),

הסיבה היחידה שבחרתי בפלואנס (אני עושה מעל 200 ק"מ ביום) הייתה הביקורים הפחות תכופים בתחנת דלק.

ודרך אגב עכשיו שאני מחליף אני כנראה ילך על סייד סטיישן או קורולה החדשה מיכוון שנמאס לי מטרטור הדיזל בפקקים, והפלואנס כבר ממש מיושנת.

פורסם

תבדוק את הפלואנס החדשות , היא עברה שידוג פנימי , יש קרוז קונטרול , מולטימדיה מבוסס אנדרואיד + מצלמה אחורית , בלם יד חשמלי ועוד כמה תוספות,

אם אתה נוסע מחוץ לעיר אני לא מבין איך אפשר לוותר על המומנט של הדיזל

אצלינו בחברה אין הגבלת ק"מ ואפשר לבחור איזה רכב שרוצים (עלויות הדלק למספר האנשים שחורגים משמעותית בכמות הק"מ השנתית היא זניחה לחברות גדולות),

הסיבה היחידה שבחרתי בפלואנס (אני עושה מעל 200 ק"מ ביום) הייתה הביקורים הפחות תכופים בתחנת דלק.

ודרך אגב עכשיו שאני מחליף אני כנראה ילך על סייד סטיישן או קורולה החדשה מיכוון שנמאס לי מטרטור הדיזל בפקקים, והפלואנס כבר ממש מיושנת.

• תוכן חדש...