Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי סיוויק 2006 (צורה חדשה) אשר מזדקנת בכבוד. חשוב לי לציין שהרכב מעולה, אך קצת התעייף עם השנים.

אני מחפש לרכוש רכב חדש בתקציב של כ-60k, כשגם רכב מליסינג אפשרי בהחלט.

מה חשוב: חסכונית (מן הסתם), תא מטען גדול, מרווחת וחזקה יחסית. פתח יציאה למזגן במושב האחורי יתקבל על ידי הבת שלי בברכה.

חשבתי על אוקטביה וג'טה (נרתעתי קצת מסיפור הגיר), i35 וסיוויק משנתון מתקדם יותר.

תבוא עליכם הברכה!

פורסם

אני ממליץ על קיה פורטה 2011-2012- מנוע זריז, תיבת הילוכים מתקדמת של 6 הילוכים,נוחות טובה.

עוד אופציה אם אתה מחבב סיוויק, אז אחת מ-2011 תהיה אפשרות טובה מאוד, בעיקר בגלל המנוע והביצועים.

פורסם

הי, תודה על המענה. הציעו לי את הפורטה מספר פעמים. ההתרשמות שלי הייתה שהיא פלסטיקית וזולה. גם נושא הסחירות קצת מרתיע אותי (לצורך העניין הסיוויק שלי בת ה 10 שווה כיום כ30+ אלף).

האם יש המלצות כאן למישהו עליה?

לנושא צריכת הדלק - 1-12 משולב ומעלה נחשב בעיני די חסכוני.

תודה.

פורסם

הפורטה לא יותר פלסטיקית מ-I35 וגם לדעתי היא אפשרות טובה.

לא ציינת אם סטיישן אפשרי אבל לדעתי I30CW מהדגם הנוכחי או קיה סיד סטיישן יתאימו לדרישות שלך.

אם אתה לא זקוק למימון וטרייד אין אז אני ממליץ לך לחפש קצת רכב פרטי בלוחות לפני שאתה ניגש למגרשים ולחברות הליסינג. המוכרים מיואשים וגמישים במחיר ותוכל למצוא רכב פרטי במחיר אטרקטיבי ביחס למה שתקבל במגרש.

פורסם

הי מייק,

תודה

לנושא השוק הפרטי - בכל מה שקשור לקנייה, אתה צודק. העניין הוא שאני צריך גם למכור רכב בן 10...

פורסם

צודק לגמרי.

בשביל להבין מה תקבל על הרכב שלך במגרש, נסה לקבל קודם הצעה לקניה בלבד, בלי לספר שיש לך צורך בטרייד אין.

אחרי שתקבל הצעה מסודרת לרכב שתרצה תשאל כמה הוא יעלה לך במידה ותרצה לבצע טרייד אין. אתה תגלה שאתה מקבל מחיר נמוך מאוד על הרכב שלך.

• תוכן חדש...