Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הגיע הזמן להתקדם ואני מחפש מחליפה לפיאט 500 1.4 שאיתה אני כבר שנתיים וקצת.

כבר תקופה ארוכה שאני במחשבות לגבי הרכבים הנ"ל ספציפית, לא מעוניין בפיג'ו או איביזה קופרה שדומות במחיר.

הרצונות שלי מהרכב הוא שיהיה חזק יותר או לפחות כמו מנוע ה 1.4 שיש 500, כי רוב הקטנות הנ"ל חלשות מאוד ואנמיות ולאחר מעבר על כמה רכבים דומים היא היחידה שהתאימה לי מבחינת ביצועים ומראה חיצוני - בגלל זה גם קורץ לי יותר הדגם עם הג'נט 17 ולא ה 18' ועצם היותה ידנית.

מבחינת אמינות - כיצד האדם S או הרגילה מפגינות אותה ואיך התחזוקה שלהן?

האם יש נקודות תורפה או דברים מיוחדים שעלי לקחת בחשבון?

האם אני נכנס להרפתקאה?

לא מצאתי יותר מדי מידע ברשת לגבי אמינות, ובפועל נראה שנדיר לראות אותן בארצנו (לא חושב שראיתי כלל S בארץ).

ידוע לי שעל הנייר הנתונים של הרכב לא רעים כלל של 150 כ"ס ו 22 קג"מ, לא מחפש משהו יותר מזה מלבד רכב שיהיה מהנה לנהיגה מדי פעם בסופש ושיקח אותי מהדירה לעבודה.

השבוע אני אמור להגיע לאופל לפגישה ולהתרשמות לגבי ה S ולהחליט לאן אני ממשיך מכאן, עשיתי אפילו בדיקה על האדם הרגילה הידנית אבל משום מה הפסיקו לייבא אותה ארצה כך שזה משאיר אותי עם הרובוטית בלבד (יש סיכוי שיסכימו להביא ידנית אחת בשבילי או שאני אופטימי? )

ורובטית - זה לא משהו שאני רוצה לחזור אליו לאחר הנסיון שלי מהשנתיים האחרונות.

מה דעתכם בנושא?

Opel Adam S 2017

פורסם

האדם S מכונית מתוקה להחריד. כיפית, חזקה, ולא הארדקורית כמו הספורטיביות "באמת".

אם אתה עושה נסיעת מבחן, קח בחשבון שרכב המבחן שלהם מגיע עם צמיגי 235/35R18 אינץ' מיותרים לחלוטין. בכלל, זה מין קטע כזה אצל אופל, אסור לקנות את הג'אנטים/חבילת "אחיזה" האופציונליים - כמעט בכל המקרים אלה חבילות שהן הרבה יותר "סבל" מאשר "אחיזה".

בתכלס, למעט הג'אנטים המפגרים, אני לא יכול לחשוב על סיבה שלא להמליץ עליה. במיוחד למי שרוצה קטן ידני וחזק. היא גם זולה באיזה 15-20 אלף מהאיביזה/208.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בגיליון אוטו האחרון היה מבחן,הם די התאכזבו,לא נוחה,מנוע שעל הנייר ניראה מרשים במציאות לא גמיש.

מציע לקרוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטו מתאכזבים מכל מכונית שהיא לא 100% משהו. הם גם מאוד התאכזבו בזמנו מהשברולט סוניק RS, שגם היא מכונית ממש מגניבה, בגלל שהיא "לא מספיק ספורטיבית". זה הקטע שלה, היא לא אמורה להיות מאוד ספורטיבית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קראתי את הכתבה באוטו אבל אני מחפש לא להתייחס יותר מדי לכתבות בעיתונים אלא לנסיון האישי של אנשים.

אם אני נהנה מהנהיגה של ה 500 הנוכחית אז ידוע לי שמה S השיפור יהיה משמעותי, והרכב שלי כבר 6 וחצי שנים על הכביש ועדיין מעלה לי חיוך כשאני נכנס אליו, בא לי להמשיך את המסורת הזו.

כמו שגם לא אמרתי שאני מחפש מטוס או רכב ספורט נטו כי אחרת כבר הייתי מכוון למתחרות - התוספת שם לא רחוקה בהרבה.

אגב הבנתי שבארץ היא לא מגיעה עם כיסאות הריקארו מעור משום מה, רק הג'אנטים הגדולים (והיפים) מדי אבל אוותר עליהם תמורת הנוחות.

מישהו מכם נהג בה במקרה? אני אנסה כנראה השבוע בע"ה.

תודה על התשובות!

Opel Adam S 2017

פורסם

תעשה נסיעת מבחן.

אופל בשנים האחרונות עושים הרבה דברים נכון וטובים לצד כמה דברים שהם לא ממש פרקטיים.

אם אהבת את האיטלקיה הקטנה שלך לדעתי את אחותה הגרמנית בגרסא חזקה יותר אתה כנראה תיקח הביתה להכיר לאמא.

לא אתפלא אם אומר לך תתחדש בקרוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוטו חמוד לאללה.

שאלה - על מה נפסלה ה208? עיצוב אנמי?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מעניין אם ה 500 ספורט החדשה תגיע לארץ. היא נראית מצוין לדעתי, ואמנם היא לא חזקה כמו האדם אבל במעבר מה 1.4 אטמוספרית, בטוח שתרגיש הבדל.

פורסם
אוטו חמוד לאללה.

שאלה - על מה נפסלה ה208? עיצוב אנמי?

לא מחפש רכב כזה כי הוא יגרום לי לנהוג אחרת :p

+ גם כן קצת מעל התקציב שגם ככה אני מותח לא מעט.

העיצוב דווקא אחלה לדעתי מאוד נקי אבל לא מסובב יותר מדי ראשים, לא שאני מחפש את זה למרות שעם האופל זה דיי בא לבד.

מלבד זאת, היא גדולה מהפיאט והאדם ;)

DR66 - ה 500S לפי הנתונים שלה דיי דומה ל 1.4, מה שכן אפשר לעשות תוכנה ולהעלות הספק במעט אבל זה לא מיוחד מי יודע מה, וגם המחיר שבהן הן נמכרו בארץ לפעמים גם יקרות יותר מהאדם S.

ולמען האמת אני לא מת על ההתייחסות של סמל"ת או התעלמות מפניות אז סביר להניח שבגלל זה לא ארצה לחזור לפיאט יותר, אבל מי יודע..

Opel Adam S 2017

פורסם

ה 0.9 בספורט מגיע עם 105 סוסים ומומנט לא רע בכלל (זהה לאלפא מיטו עם אותו מנוע). נהגתי פעם ב 0.9 עם ה 85 כ״ס והרכב הרגיש זריז יותר מה 1.4. נראה אם בכלל יגיע לארץ וכן, אם התמחור יהיה גבוה מדי אז באמת חבל על המאמץ.

פורסם

כנ"ל גם אני נהגתי על ה 85 והרגיש לי דווקא ההיפך, התאוצה גם איטית יותר בשניה או 2 בערך (לא שזה משנה ממש במספרים הנ"ל), ה500s דווקא יותר כיפית וזה בטוח. דווקא הרובוטי במצב ספורט מעביר הילוכים מהר מאוד אבל פוגע מעט בנוחות הנהיגה כשמרגישים את השהיית הקלאץ' והפעולה. אבל התרגלתי לזה.

מסמל"ת אני לא מצפה לתמחור נורמלי לכן גם לא מחכה לאחת כזו, עד לא מזמן הייתי נעול לכיוון אברת' מיד שניה והיה דיבור על אחת באיזור ה 70K אבל אני לא רוצה להכנס להרפתקאות באמינות ומעדיף במחיר דומה לקחת משהו חדש שמגיע עם אחריות יצרן וכדומה, כי נכוויתי בעבר וגם עם הנוכחית.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...