Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, זו פעם ראשונה שאני רושם פה באתר וזה בעקבות התלבטות לגבי רכישה של רכב.

אני לגמרי בור בכל מה שקשור לעולם הרכבים ואני זקוק ליעוץ ודעה של מי שמבין

אני מעוניין לרכוש רכב עם עדיפות מליסינג (בגלל אחריות מלאה והימנעות מסוחרים וחפרים).

קיבלתי הצעה על פולו שנת 2012 עם 80,000 קילומטר, ליסינג יד ראשונה. יש התחייבות בבדיקה ואחריות על הכל לשנה שלמה. מחיר מחירון של הפולו סביב ה63,000 ש"ח. הציעו לי אותו ב52,000 ש"ח ולדעתי אני אוכל להגיע ל50,000 ש"ח. הבעיה היחידה שהאוטו עבר תקוני מרכב בעלי משמעות נמוכה. לפי המוכר מדובר על עניין קוסמטי שטופל. האם זה נכון? האם מדובר על עניין שולי? האם הרכב שווה?

תודה מראש לכל מי שיעזורpolo 2012 tsi.jpg

פורסם

זו הבדיקה מטעם חברת הליסינג. השאלה האם יש על מה להתקדם ע"פ תוצאות הבדיקה שלהם ומתוך הנחה שזה מצבו האמיתי של הרכב. כמובן שאקח אותו לבדיקה עצמית במידה ואלך עם זה קדימה.

פורסם

הרכב נראה מסודר ? הכל עובד בו ? יש בידך היסטורית טיפולים ? שום נורה לא דולקת ? מה מצב הצמיגים?אין רעשים בנסיעה?

אם אין ביכולתך להעריך נכונה את הרכב , תנסה לבוא עם מישהו שמבין לפני שתבזבז 500 שקל על בדיקה

פורסם

במגרש של חברת הליסינג הם סוחרים ככל סוחר אחר. בדוק אותם בשבע עיניים כמו כל סוחר אחר.

אישית לא הייתי לוקח את הרכב לבדיקה אם זו הבדיקה המוצגת לי מטעם חברת הליסינג, אלא אם כן זה מגרש שמהללים את שמו בכל הקשור לשקיפות ואמינות.

פורסם
"קורת אורך מוחלפת עם ברגים"

מדובר בפגיעת שלדה ויש מצב שמכון אחר (מטעמך) יגדיר את זה כמשמעות גבוהה.

קורת רוחב, קורת אורך לא תצליח כנראה להחליף עם ברגים.

הכוונה ככל הנראה לפח חזית.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
זו הבדיקה מטעם חברת הליסינג. השאלה האם יש על מה להתקדם ע"פ תוצאות הבדיקה שלהם ומתוך הנחה שזה מצבו האמיתי של הרכב. כמובן שאקח אותו לבדיקה עצמית במידה ואלך עם זה קדימה.

אם החליפו קורת רוחב זה אומר שהם צריכים להוריד הרבה יותר במחיר ממה שהם הורידו כדי שיישתלם לך לקנות. זה מה שקרוי בלשון העם "קצה שלדה", וקשה למכור רכבים כאלו, כי הציבור מתקשה להבין את ההבדל בין קצה-שלדה לתאונת שלדה.

במחיר נכון, זו יכולה להיות קנייה כדאית. אחרת... הייתי נמנע.

בנוסף תבדוק אם תיבת ההילוכים עברה החלפת קלאצ'ים ותיקון מכטרוניק. אלו תקלות נפוצות משנים אלו, בהן כל התיבות סבלו מתקלות אלו. אם לא, אני ממליץ לא לקנות את הרכב.

בנוסף, תבדוק עוד כמה זמן יש אחריות על הגיר, כי בשנים אלו נתנה אחריות מורחבת על ה-DSG של 5 שנים. אורך האחריות גם תלוי מתי הוחלפו הקלאצ'ים (אם בכלל). שירות הלקוחות של צ'מפיון אמורים להיות מסוגלים לספק את המידע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

DANI

על מה אתה חושב שיש "אחריות מלאה"{לטענתך}?

תקרא טוב טוב את תעודות האחריות של חברות הליסינג הללו.

הבדיקה נראית יותר מדי נקייה.[מלבד התאונה כמובן]. איך זה שלא רשום אפילו "רעש ממע" תזמון", ועוד שטויות כאלה שהמחשב פולט אותם באופן אוטומטי, בכל מכון בדיקה אחר?

פורסם

מי מזמין בדיקה? מי חברת הליסינג? ומה הכתובת של מכון בדיקה?

נניח אם זה קומפיוטסט במתחם שלמה סיקסט בצריפין, ואתה קונה משלמה סיקסט? לדעתך הבדיקה אובייקטיבית?

• תוכן חדש...