Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבחירת רכב ליסינג מהעבודה.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

האפשרויות הם:

1. רנו פלואנס החדשה (טורבו דיזל כולל תוספת מולטימדיה)

2. מאזדה 3 (1.5). אפשרות קלה (לא בטוח בוודאות) לקבלת 2.0 (מנסים פשוט להיפטר מהמלאי של ה 1.5...

3. יונדאי אלנטרה החדשה.

4. ניסאן קאשקאי.

אני נוסע מדי יום כבערך 170 קילומטר בממוצע (עירוני ובין עירוני)

אין לי שום הגבלת קילומטרג'

צריכת הדלק ממש לא מעניינת אותי

כיום נוסע על i35 ומרוצה אבל בא לי טיפה לשנות ;)

השווי שימוש של האופציות שציינתי די זהה אז כולם מבחינתי שווים...

תודה מראש על העזרה !

פורסם

אני עם המאזדה כבר 3 חודשים, אחלה רכב סה״כ. אם אתה מצליח לקבל את ה2.0 - לך על זה. די מהנה לנהיגה ונראה לא רע. I35 רכב כעור לטעמי..קשקאי יאכל אותך בשווי שימוש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הקשקאי אכן יקר משמעותית- בדוק שוב וגם אםאכן מאושר לקבלה שווי השימוש גבוה יותר.

אם אתה מוכן להתפשר על מרווח במושב האחורי ובתא המטען- המאזדה 3 עם מנוע 2.0 בגימור ספורט נותנת את המקסימום לרכב מבחינת כח, אבזור והיא הספורטיבית מכולן (לטוב ולרע)

פורסם

הבחירה שלי תהייה ה-3 עם מנוע 2.0 (ל-1,5 קצת חסר כוח בעקיפות בין עירוניות), אחריה הפלואנס.

האלנטרה לא תשנה לך יותר מידי לדעתי מה-i35, והקשקאי טוב רק אם אתה רוצה ג׳יפון.

פורסם

הג'וק פח אשפה.

אצלנו מראה אמינות מושלמת (טפו טפו) כבר שנתיים אבל חוץ מעיצוב (למי שאוהב) וישיבה ג'פונית אין לה ערך מוסף.

במידה ואתה הולך על המאזדה, תתעקש על המנוע 2.0 בגימור ספורט, גם אם זה אומר לחכות עוד חודש עם הזמנת הרכב.

תקבל הרבה יותר כח והרבה יותר אבזור.

ה1.5 חלשה ברמה שממש מעצבן לנסוע ברכב.

• תוכן חדש...