ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,552 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת ממוגן, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, חבר מחפש לקנות רכב שני למשפחה, ניסן מיקרה. הוא מצא אחת בטרייד אין במחיר נמוך מהמחירון אבל הרכב נסע מעט מאוד וטופל לפי קילומטראג' ולא לפי שנים, משמע רכב 2012 שעבר רק טיפול 20 ו40 במקום לעבור טיפול כל שנה. לקחת? לא לקחת? זה סיכון רכב שלא טופל כל שנה?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת igor166, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר חיפושים רבים והתלבטויות לבחירת רכב נראה לי שהגעתי להחלטה, פורד מונדאו מנוע 2.0 טורבו 202 כ''ס. אשמח לחוות דעתכם על הדגם הנה''ל בחינת אמינות,תקלות ידועות או בעיות כל שהן. הנסיעות שלי בין ערניות ביום יום כ 20 ק''מ כל צד. תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. אשמח לדעת מה הבדל בין שני הדגמים הנ"ל חוץ מהספק המנוע. והאם תוכנת ניהול ב118i תעלה את ההספק בדיוק כמו ב-120i? הרי זה אותו מנוע נכון? נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובות מדויקות לשאלה. תודה
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב אוטומטי בלבד. שימוש עירוני בירושלים במהלך השבוע. בינעירוני מידי פעם. איך אמינות הגיר של ניסאן ג׳וק 2010? נוחות נסיעה? צריכת דלק? לגבי i20 2010 1.6 - צריכת דלק? דגש על עירונית. אחזקה וטיפולים? תקציב 50K פלוס מינוס.
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני ואשתי מחפשים רכב חדש. היה בבעלותנו ספייס ורסו מקסימה שנהרסה בתאונה לצערנו. ההחזר מהביטוח הוא ~65 והחלטנו להישדרג בגודל. מגבלת תקציב 85K (סופי) חיפשנו בעיקר רכב קצת יותר גדול (משפחתי פלוס) וההעדפה היא לצריכת דלק סבירה (אישתי עושה ~70קמ ביום) ובעיקר שיהיה לה נוח. מעדיפים גם שליטה נוחה מההגה לשיחות. לא מאמין שנמצא משפחתית עם צריכה כמו הספייס ורסו :\ אחרי לא מעט חיפושים, מצאנו 2 רכבים לקניה: 1. מזדה 3, COMFORT 2014. היא עם 27000 ק"מ 2. יונדאי I30CW, 2014. היא עם 37000 ק"מ מחירון יצרן אחרי שקלולים (לוי יצחק) הוא 86 לI30 ו-80 למזדה. על שתיהן הם רוצים 85 (סופי לצערי). ופה הדילמה, אני לא חושב שאנחנו ממש יכולים לטעות עם כל אחד מה…
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפורום שלום, אחרי 10 שנים של אכיבה על דו גלגלי הגיע הזמן שאחזור למשהו על 4. אז ככה יש לי כמה שאלות. אני מחפש סובארו בי 4 שנת 2006 מנוע 2000. רציתי לדעת חוות דעת על הרכב הזה ,מה המחלות שלו אם יש בכלל, מה כדי לי לבדוק ברכב קודם כל לפני שאני בכלל לוקח לבדיקה אם בכלל משתלם לקחת כי בזמן האחרון שמעתי מאנשים שבדיקות במכון שוות ל*** מה הצריכת דלק של האוטו איך הוא בכללי האם האחזקה שלו יקרה אם למישהו יש את הרכב או היה יותר ממוזמן לכתוב פה. ממש נדלקתי על הרכב הזה והוא גם במחיר סביר אם יש אלטרנטיבות גם אשמח לדעה תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 762 צפיות
שלום, היום עשיתי בדיקת רכב במכון מורשה מבדק בהרצליה. אני מצרף קובץ PDF של הטופס בדיקה , אשמח בבקשה אם מישהו יוכל לפרט לי קצת על התוצאות שקיבלו X במיוחד בסעיף של שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה. חייב לציין שהובחן ציין מפורשות שאין פגיעה בשילדה ורק ציין בדיוק כמו המוכר שהיו מכות בפח האחורי והקדמי שהוחלפו. לאחר הבדיקה פניתי גם להילוך שישי וגם שם טענו שהסעיפים נראים תקינים ומה שלא תקין דורש טיפול ואלה חלקים מתכלים. תודה רבה לכל העוזרים. בדיקת רכב מבדק.pdf
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 460 צפיות
חבר מצא MPV 2002 בקריית ארבע, אשמח לקבל המלצה למכון בדיקה או לפחות מוסך טוב באזור. תודה
הודעה אחרונה מאת gershonl, -
-
BMW 118 2009
מאת 33erez- 1 תגובות
- 794 צפיות
שלום לכולם , אשמח לייעוץ לגבי קניית BMW 118 2009 הרכב יד ראשונה 38000 ק"מ אני קונה את זה בשביל חברה שלי (שלא יודעת לחנות) איך הרכב בכללי ? טיפולים ? בעיות ? האם ניתן להרכיב במקום המערכת מצלמת חניה ? (ברכב כבר קיים מהחברה חיישני רוורס) תודה לכולם ,
הודעה אחרונה מאת 33erez, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים. ה"תארים" שמשתתפים בדגמים הם "טרנד", "טיטניום" עם -X ובלי-X. ומאיזה שנה/דגם יש תצוגת מסך LCD בלוח השעונים? אודה אם תעשו לי קצת סדר. רונן.
הודעה אחרונה מאת שי, -
שלום לחברי הפורום, במשך חודשיים חיפשתי רכב לאשתי. בחודשים האלו הספקתי להכיר את שוק הרכב ה"תוסס" בישראל, באמת שעברו כמעט הכול. ברצוני לפרט בפניכם את השתלשלויות האירועים למען קונים פוטנציאלים אחרים שמא לא ישרפו זמן מיותר ועוגמת נפש. ראשית, אתר יד 2 עמוס בסוחרי רכב. נפגשתי עם אחד מהם, ללא ידיעה שמדובר בסוחר. התכנון היה לרכוש יונדאי I30CW בשנתון 2013. נסעתי עד לנתניה (גר ברחובות) בידיעה שמדובר במציאה, רכב שגמע 44000 ק"מ במחיר נמוך משמעותית מהמחירון. בפועל, הרכב שהציע לי קרוב לוודאי עבר תאונה קשה. אשתי ראתה זאת מיד אך אני התעקשתי ואמרתי שניקח לבדיקה. הסוחר רצה שנלך לבדיקה באחד המכונים בנתניה. אני סירבתי והצעתי מכון אחר. הוא סירב ונעלם כלעומת שבא. איך יודעים…
הודעה אחרונה מאת guy7373, -
מאזדה 6 2014
מאת arilos- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם: אני נמצא לפני רכישה של מאזדה 6 שנת 2014 דגם לקצ'ורי מנוע 2000 סמ"ק, ראיתי את הרכב. נראה נפלא מאובזר מאוד גם בדגם הבסיס, השאלה שלי היא האם שווה להוסיף עוד כ 10-15 אלף ש"ח ולרכוש את דגם הפרימיום, האמת היא שהדבר היחיד שבאמת מערער אותי זה נפח המנוע, הייתי שמח לנהוג ברכב של 2500 סמ"ק בדגם הפרימיום, השאלה היא שאם בהנחה שרק לנפח המנוע יש משמעות בעיניי כדאי להוסיף את הסכום הזה ולרכוש פרימיום? או שמנוע ה2000 מספיק ובעל ביצועים טובים ולא עייפים, אשמח לשמוע מבעלי מאזדה 6 הצורה החדשה תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ariel126, -
פיג׳ו 308 2016 1 2
מאת Finch1-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
שלום חברים, מה אתם חושבים על פיג׳ו 308 2016? איך היא מבחינת האמינות? מצד אחד היא מצויידת במנוע טורבו חדש, גיר יפני, אחלה איבזור ותא מטען ענק - וכל זה בא באחלה תמחור בגזרת האפס קילומטר (גם בסוכנות בטח אפשר להוציא דיל טוב). מצד שני, שמעתי סיפורים מסמרי שיער על בעיות במנוע בדגמים של לפני כמה שנים. איך היא מבחינת אמינות? האם יש ממה לחשוש? האם מדובר בדיל טוב או במלכודת דבש?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
איך היא ביחס לאלטרנטיבות התקציב הוא 20-25K כשההעדפה לידני נובעת מראש שקט יותר בהמשך על תיקונים, מה אומרים?
הודעה אחרונה מאת cessna, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 679 צפיות
שלום לכולם אני מתכננת לקנות רכב בתקציב באזור ה40k. הנסיעה העיקרית שאני עושה היא לעבודה- רחובות-אשדוד וכמובן שיהיו גם נסיעות בעיר.. חשוב לי מאוד שהרכב יהיה חסכוני ואמין. בהתחלה חשבתי על המכוניות הקטנות - פיאט פנדה, דייהטסו סיריון או סוזוקי אלטו. ואז מקריאה באינטרנט עלתה אופציה נוספת - שונה לגמרי - רנו פלואנס דיזל (קצת יותר יקרה אבל אפשר למצוא באזור הk50 עם קילומטראז שפוי) נכון, אני לא עושה קילומטראז מאוד גבוה בשנה אבל עדיין ממה שאני מבינה רכבי דיזל טובים יותר בהרבה פרמטרים - חיסכון, זיהום אוויר, פחות נזק למנוע.. וגם מדובר ברכב גדול יותר שמרגיש יותר בטיחותי... מה אתם חושבים ? אני טועה בהנחות לגבי הרנו פלואנס ? יש חסרונות שאני צריכה לדעת מהם ? אולי עדיף …
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
GOLF GTI 2014
מאת BNitay- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שוקל לקנות GOLF GTI 2014 (דור 7), מיד ראשונה. בשנים אלו ניתן רק שנתיים אחריות ע"י היבואן, שכבר פגה. האם יש הצעות מה חשוב לבדוק ולוודא, והאם יש לחשוש מרכב זה בשנתון זה ללא אחריות? כמובן שאבצע בדיקה מלאה - אשמח להמלצות למקומות מתמחים ברכב זה באיזור המרכז. תודה מראש, נתאי
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אני נמצא לפני רכישה של מאזדה 6 2014 דגם הפרימיום פלוס, התרשמתי מאוד מהרכב, הוא נראה מדהים, מאובזר ומפנק, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת לגבי הרכב, ביצועי מנוע, נוחות, איבזור, חסרונות אם יש, תקלות נפוצות וכו׳ אשמח לכל פיסת מידע , אני הולך להוציא הרבה כסף אז חשוב לי לדעת הכל לפני תודה רבה מראש לכל העונים היקרים
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
קאמרי היבריד 2009 - 115 אלף ק"מ. שתי שאלות פשוטות. 1. האם יש אורך חיים ממוצע לסוללה, וכמה יעלה להחליף אותה. 2. האם עלות האחזקה השוטפת של היברידית גבוהה מזו של קאמרי רגילה (לא כולל הדלק כמובן) תודה רבה מאד לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zahnya, -
- 0 תגובות
- 450 צפיות
שלום לכולם! רציתי לדעת את חוות דעתכם על סובארו בי 4 בשנתונים 06-09 איך הרכב מבחינת אמינות אחזקה וטיפולים, ואיך החוויה שלכם מהרכב מבחינת ביצועים וחווית נהיגה וכמובן צריכת דלק? האם אתם ממליצים עליו ובחום או ככה סבבה? תודה מראש על תגובותיכם!! Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shimot26, -
- 4 תגובות
- 631 צפיות
בראשי חולפת האבארט' יצא לי לשבת על הרכב והוא נוח מאוד, אני אומנם גבוה אבל לא הייתה לי בעיה, רציתי לשאול על הסייגים מרכב שכזה, הבנתי שחלקו פרארי אז הייתי רוצה לדעת אם משהו מלבד המנוע שייך לפרארי והאם החלפים יקרים כמו של רכב גרמני? (למרות שפיאט איטלקי) האם עומד בתקציב? רכב אמין? תודה
הודעה אחרונה מאת Tomer1992, -
רכב שבילים עד 40K (הכותרת נערכה)
מאת Guest Mikelt89- 3 תגובות
- 790 צפיות
שלום! ברשותי יונדאי I10 ידנית, קרוב לשנתיים אצלי ואני מחפש אולי להחליפה ברכב קצת חזק יותר, אוטומט, ובעדיפות גם לכזה שיוכל להתמודד עם קצת שטח, לא ברמה של סלעים אבל לנסוע בכבישי עפר ללא פחד, הרכב שלי מעוקל לחברה, מה האופציות והאם זה כדאי בלי לאבד יותר מדי, התקציב הוא לא הרבה עד 40K הייתי אומר.. תודה!
הודעה אחרונה מאת lcx, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כיום אני נוסע בדייהטסו שרייד 1991 עם 280 אלף ק"מ. "הבעיה" היא שהיא נוסעת מצוין בלי שום תקלות- אמינות מרבית! לרוב נסיעות קצרות אך אין לה בעיה לנסוע בשבילי עפר גם עד אילת (בלי להגזים). היא פשוט חבוטה ובלי מזגן ויש גבול לכל תעלול. אני מחפש לה מחליפה, ידנית ואמינה במחיר של 15 עד 20 אלף ש"ח. מה אתם מציעים לי? בפרט האם יונדאי גטס GLS משנת 2007-2008 עם 170 אלף ק"מ זה קילומטראז מוגזם שצריך שצריך להדאיג אותי? אם אפשרי על מה יש לתת דגש ומה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם, רציתי להתייעץ לגבי קניית רכב לאחר שאתמול מכרתי שברולט ספארק 2011, אני מעוניין ברכב האצבק, עם מנוע לא חלש כמו שהיה בשברולט בספארק, הציעו לי אופל אסטרה 1.4T ומצד שני שמעתי שמדובר על רכב עם המון תקלות, מעוניין לשמוע מאנשים שמבינים עניין איזה רכב ממולץ לקנות בסכום, שיהיה אמין עם מינימום תקלות וצריכת דלק ממוצעת תודה,
הודעה אחרונה מאת nizanva, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, הגיע זמן להחליף את הרכב ואני מחפש ג'יפ כביש/קרוסאובר ידני. התקציב שלי הוא כ-60 אלף שקל ואחרי סינון נשארתי עם 2 תוצאות רלוונטיות: ניסאן קשקאי ידני (מנוע 1.6) או סקודה ייטי ידני (מנוע 1.2). משני הרכבים התקציב מאפשר לרכבים בשנתון 2012. הביקורות על שניהם די טובות אך על הקשקאי מצאתי חלק שאומרים שהמנוע עצל ולא סוחב ועל הייטי אומרים שהיא צרה וגם שהמנוע לא הכי סוחב. היום אני נוסע בטידה 2008 ואני צריך שהרכב לפחות יסחוב כמוה ולא יהיה כבד ומסורבל (לא בקשה מופרכת נראה לי...) חשוב לי שהרכב יהיה אמין, מרווח (2 כסאות ילדים מאחורה) וכמובן חסכוני ככל שניתן. אודה לחוות דעתכם (ובמיוחד למי שיש ניסיון אישי) או לרכב אחר בסגנון שיעמוד בתקציב. בתודה יניב
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
שלום, אני מעוניינת להתקדם ולרכוש רכב חדש. הרכב צריך לשרת אותי לפחות ל-5-6 שנים הקרובות, הכי חשוב בו - ההיבט הבטיחותי+ העדר צורך במוסכים !! (למעט טיפולים שגרתיים). זו אחת הסיבות שאני מעדיפה רכב חדש ולא משומש, השקט מהרכב והביטחון בו מאוד חשובים לי כי אני גרה במקום ללא תחבורה ציבורית. אני אמנם רווקה אך בתקווה שהסטטוס הזה לא ימשיך איתי ל-5 השנים הקרובות ולכן לא מעוניינת ברכב קטן מאוד (כעת אני נוהגת על פולו 2007 אוט' 1.4, הגודל פיקס). לא מעוניינת בפולו שוב. התקציב: 100-110 אש"ח. כיוון שאני לא לחוצה על רכב לעכשיו, אם ידוע לכם על מבצעים בסוכנויות שאמורים להיות בחודשים מסוימים אשמח לדעת מהם (האם שווה לחכות לדצמבר נניח?). חשבתי על טיוטה יאריס או מאזדה. בנוסף, …
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
מגאן RS דור שני 1 2
מאת Guy30- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חברים אני מתעניין ברכישת מגאן RS דור שני, אך בגלל שזהו רכב לא פופלרי בארצנו הקטנה אשמח לדעת מאילו שכן מכירים, נקודות בעד ונגד, מחלות ובעצם כל דבר שיוכל לתרום לנושא. הדרישות שלי מהרכב- - יודע לקחת פניות במהירות גבוהה - 160+ כ"ס - פידבק טוב מההגה - 3 דלתות אם יש עוד כלי בעד 50K שעונה על הדרישות אז כמובן שאשמח לשמוע. נהגתי על ה-RS CUP האחרונה והתחושה שלה מההגה הייתה מספקת חצי כוח, אבל מוכן לקבל את זה לעומת מה שהרכב יודע לתת על הכביש. אז גם אם יש רכב שיודע לתת ביצועים גבוהים והפידבק מההגה קצת פחות טוב, אפשר לדבר על זה תודה
הודעה אחרונה מאת NMP, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי חברה, אני מתלבט ברכישת רכב, השאיפה היא למצוא רכב באזור שבין 70K ל90K, גיר אוטומתי. התלבטתי המון, בדקתי, חפרתי ויש כמה נקודות שארצה לעלות : אני צעיר, 24, מחפש רכב שיראה טוב לטעמי (כמובן שזה עניין של נקודת המתבונן ) , אני אחלה עם הפולו והאיביזה אבל היאריס קצת זקנה מידי. חשוב לי האבזור, מערכת מולטימדיה, דיבורית, כפתורים מההגה וכו'. מחפש רכב חסכוני בדלק, ושהאחזקה השנתית תיהיה סבירה. החיפושים יד 2 שערכתי עד כה הם רכבים משנת 2013 ומעלה, יד 1 מקסימום, עד 50 אלף ק"מ. ועכשיו לשורה התחתונה: 1) בעניין האיביזה, ממש הפחידו אותי בסוכנות של פולקסווגן שהמנוע החדש ( ה100 סמ"ק ) מתעייף בלמעלה מ100 קמ"ש, יש רעידות בטווח הארוך ושזה כנראה נובע מהסיבה שיש פחות צילינדר…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
אני עובד פרילנסר, ככה שאין לי מסלול קבוע לעבודה. רוב העבודה היא באזור ת"א - ר"ג ואני גר ליד ראשל"צ. כרגע מתנייד על קטנוע 400 סמ"ק והציוד בא איתי בתרמיל 70 ליטר ושאריות ציוד מתחת לכיסא. אני ממש מבסוט על הקטנוע אבל הוא מגביל אותי ביכולת לקחת ציוד ספייר, בנוחות לנסיעה יחסית ארוכה (ראשון - חיפה) ובספונטניות של ללכת לקניות/סידורים/ים אחרי העבודה. הדרישות שלי ממש נמוכות, מבחינת אחסון אני רק צריך בגאז' שיכיל את התרמיל, ואם לא אז אני יכול לשים אותו במושב האחורי. אני אומנם 1.88 אבל לפני הקטנוע נסעתי על סיריון 99 1.0 אוטומטית, קטנה וחלשה. נוסע 12k בשנה. אני מחפש רכב אוטומטי אמין ויחסית זול לתחזוקה עם מזגן טוב (אם אני חוזר קצת לפקקים, לפחות שיהיה נעים). בדרגת מחיר שלי אני לא מצפ…
הודעה אחרונה מאת mark_Avn,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 378 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- pooh-bear
- yd b-4
- benny62
- לב טוב
- arice
- ידית
- Pavlik
- zvigolden
- Shay Shd Dave
- אלעדית
- lanosforce