Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים.

ה"תארים" שמשתתפים בדגמים הם "טרנד", "טיטניום" עם -X ובלי-X.

ומאיזה שנה/דגם יש תצוגת מסך LCD בלוח השעונים?

אודה אם תעשו לי קצת סדר.

רונן.

W202 C240

פורסם

נתחיל ברמות הגימור - במונדאו בשנתון הזה (מ-2007 עד 2011) הגיעו 3 רמות גימור - Trend, Trend-X ו-Titanium. ההבדל בין ה-Trend לבין ה-Trend-X הוא שב-X יש חישוקים קלים (אם אני זוכר נכון, במידה קטנה יותר מאשר החישוקים הקלים שב-Titanium) וב-Trend חישוקי פלדה עם טסות. מעבר לזה אין הבדלי אבזור בין ה-Trend לבין ה-Trend-X. לאחר מתיחת הפנים והמעבר למנוע ה-2 ליטר טורבו, רמת הגימור Trend-X ירדה מההיצע.

רמת הגימור Titanium מוסיפה מושבים חצי עור חצי אלקנטרה, מערכת סטריאו של Sony, סאנרוף, חישוקים קלים ולוח שעונים עם מסך LCD צבעוני (ייתכן שיש עוד הבדלים קטנים שאני פחות מכיר).

עכשיו לגבי השנתון שאתה מדבר עליו - ב-2011 הגיעה מתיחת הפנים של המונדאו, שכללה בעיקר מעבר למנוע 2 ליטר טורבו עם תיבה רובוטית כפולת מצמד (למרות שהגיעה גם כמות קטנה של הדגם אחרי מתיחת הפנים אבל עם מנוע ה-2.3 ליטר הישן). באותה שנה הגיע רק דגם ה-Titanium אחרי מתיחת הפנים, והמשיכו להימכר השאריות של הדגם טרום מתיחת פנים, מה שאומר שמונדאו משנת 2011 יהיה יחסית קשה למצוא (כי נמכרו פחות), ודגם ה-Titanium יהיה יקר משמעותית מה-Trend טרום מתיחת הפנים.

פורסם

אכן, חוץ מדגם הדיזל 2.0 שהגיע גם עם תיבה אוטומטית .

השיווק של מנועי ה2.3 משודכים לגיר אוטומטי הופסק ב2012 ומאז זה היה רק 2.0 משודך לגיר רובוטי כפול מצמדים.

פורסם

אני מאחל לך בהצלחה, למרות שהייתי ממליץ בחום להתפשר על מתיחת הפנים או על המנוע/תיבת הילוכים - ב-2011 הגיעו רק 12 מונדאו Titanium עם המנוע הישן (ואכן נראה שאלו אחרי מתיחת הפנים), שמתוכן רק 10 עדיין רשומות (4 יחידות עם 4 דלתות ו-6 יחידות עם 5 דלתות). זאת ביחס לשנת 2010, שבה יש סך של 70 מונדאו Titanium, או עם מנוע ה-2 ליטר טורבו עם 276 יחידות ב-2011.

וסתם לידיעה, למה לא לקחת Titanium עם מנוע ה-2 ליטר טורבו? האם זה רק שיקול כלכלי (ההפרש במחירון אכן גדול), או שיש חשש מהמנוע והתיבה הרובוטית? כי במונדאו התיבה עם מצמדים רטובים והיא מגלה אמינות טובה.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
נתחיל ברמות הגימור - במונדאו בשנתון הזה (מ-2007 עד 2011) הגיעו 3 רמות גימור - Trend, Trend-X ו-Titanium. ההבדל בין ה-Trend לבין ה-Trend-X הוא שב-X יש חישוקים קלים (אם אני זוכר נכון, במידה קטנה יותר מאשר החישוקים הקלים שב-Titanium) וב-Trend חישוקי פלדה עם טסות. מעבר לזה אין הבדלי אבזור בין ה-Trend לבין ה-Trend-X.

.

לפי מחירון יד 2 יש הבדל במונדאו של 2010 של 10,000 ש"ח בין ה-Trend לבין ה-Trend-X.

יש לזה הסבר נורמלי ?

פורסם

בלוי יצחק (נכון ללפני חודשיים) ההבדל הינו כ-1000 ש"ח במודלים הרלוונטיים, שזה מחיר (נניח) הגיוני לסט ג'נטים משומש בן 6 המהווה את ההבדל בין הדגמים.

לשאלתך, ההסבר הנורמלי הוא שקונים אוטו בעשרות אלפי שקלים אפשר להשקיע גם כמה גרושים בחוברת או בשיחת טלפון ללוי יצחק.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...