Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראשי חולפת האבארט' יצא לי לשבת על הרכב והוא נוח מאוד, אני אומנם גבוה אבל לא הייתה לי בעיה,

רציתי לשאול על הסייגים מרכב שכזה, הבנתי שחלקו פרארי אז הייתי רוצה לדעת אם משהו מלבד המנוע שייך לפרארי והאם החלפים יקרים כמו של רכב גרמני? (למרות שפיאט איטלקי)

האם עומד בתקציב? רכב אמין?

תודה

פורסם
מה אתה שואל בעצם ?

איך האבארת' 500? או אולי הפונטו?

אני רוצה סופר מיני אבל די נעול על האבארט' הבנתי שזה רכב ממש טוב וספורטיבי מאיץ מהר ויש לו סאונד אורגזמתי, אבל אשמח לשמוע עוד הצעות, גם אשמח לדעת עד כמה חלקי החילוף יקרים , טיפולים וכד'.. תודה!

אתה מעוניין בסופר מיני ספורטיבית? בגיר ידני? באוטומט? צריך מרווח גדול? נוסע בעיקר בעיר?

מעוניין בידנית, אני בחור די גבוה, נוסע בעיקר בעיר כן

• תוכן חדש...