Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנות או רנו פלואנס ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכננת לקנות רכב בתקציב באזור ה40k.

הנסיעה העיקרית שאני עושה היא לעבודה- רחובות-אשדוד וכמובן שיהיו גם נסיעות בעיר..

חשוב לי מאוד שהרכב יהיה חסכוני ואמין.

בהתחלה חשבתי על המכוניות הקטנות - פיאט פנדה, דייהטסו סיריון או סוזוקי אלטו.

ואז מקריאה באינטרנט עלתה אופציה נוספת - שונה לגמרי - רנו פלואנס דיזל (קצת יותר יקרה אבל אפשר למצוא באזור הk50 עם קילומטראז שפוי)

נכון, אני לא עושה קילומטראז מאוד גבוה בשנה אבל עדיין ממה שאני מבינה רכבי דיזל טובים יותר בהרבה פרמטרים - חיסכון, זיהום אוויר, פחות נזק למנוע..

וגם מדובר ברכב גדול יותר שמרגיש יותר בטיחותי...

מה אתם חושבים ? אני טועה בהנחות לגבי הרנו פלואנס ? יש חסרונות שאני צריכה לדעת מהם ? אולי עדיף לחזור לשקול מכוניות קטנות ?

לא בא לי לעשות טעות ובתכלס אני לא באמת מבינה מהחיים שלי אז אשמח לעזרתכם !

תודה :)

פורסם

שאלה ראשונה - האם כל הנסיעות יהיו עם נהג בלבד, האם יש צורך ברכב גדול

לא מכיר את פרופיל הנסיעה שלך, האם בשעות הרלוונטייות הנסיעה במהירות זחילה בפקק?

פורסם

הפלואס חיסכונית והיתרון שלה על פני הרכבעם הקטנים שהיא משמעותית חזקה יותר.

מנגד תהיה ישנה יותר ועם קמ גבוה יותר.

אם הקמ שלך לא גבוה,לדעתי רכב מיני קטן יהיה אופציה טובה,חיסכוני,יחסית חדיש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עם יוליאן, הוצאות האחזקה של הפלואנס יקרות יותר ואם את לא נוסעת המון אז החיסכון בסולר לא יכסה את הפרשי ההוצאות.

אפשר לשלב רכב קטן עם דיזל, למשל סיטרואן C3 דיזל, היא אפילו לא רחוקה מאוד מהתקציב שלך.

אני רק ממליץ לבצע נסיעת מבחן ארוכה ומקיפה, לנסות זינוק בעליה וקצת נסיעה בפקקים משום שהרכב מצוייד בגיר רובוטי עם מצמד בודד והנסיעה בו קצת שונה מאוטומטי רגיל או רובוטי כפול מצמדים כמו בפלואנס.

פורסם (נערך)

אפשר לשלב רכב קטן עם דיזל, למשל סיטרואן C3 דיזל

מאוד קשה למצוא כזו (לא PICASSO)

ביד 2 לפחות לא מצאתי לה כמעט זכר, והיא מתומחרת יחסית במחיר גבוה.

עריכה: טעות שלי, כנראה אנשים החליטו לשחרר אותם החוצה.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=265&FromYear=2010&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=&Color=&Info=&PriceOnly=1

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תוכן חדש...