Jump to content

yuri bar

  • הודעות

    8
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

הנקודות של yuri bar

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אוטומטי, תוואי הנסיעה הוא בין עירוני - בסביבות 60 ק"מ כל יום.
  2. היי חברים, אשמח להלצות ברכישת רכש (עדיפות לסופר מיני) בעלות של עד 50K. חשוב שהרכב יהיה חסכוני , בטיחותי ואמין - ולא אירופאי! תודה לכולם
  3. תודה לכולם!
  4. שלום לכולם. ישנה תקלת מנוע , על פי רכיב ENGIE שהזמנתי , התקלה מתוארת כתקלה בחיישן הנקישות. האם יש קשר בין תקלת המנוע לתקלה בגיר? ממה שהבנתי ממוסכניק (לא מומחה גדול) , שאין קשר ביניהם. ואני מאשקלון למי ששאל.
  5. שלום לכולם, יש לי מאזדה 3 1.6 שנת 2007. הרכב כיום עומד על 240K , הוא מטופל ומתוחזק. לאחרונה החלה להיווצר בעייתיות בזמן נסיעה , כאשר בזמן לחיצת גז - המנוע "נחנק" , והטורים מתחילים לעלות רק לאחר מספר שניות בהן הדוושה לחוצה. זאת אומרת -הגז אינו מגיב באופן קבוע לכל לחיצה , לפעמים יש דיליי בין הלחיצה לבין תגובת המנוע , יתרה מזאת כאשר המנוע אכן נכנס לפעולה - הטורים עולים בצורה מהירה. ישנה בעיה נוספת שכנראה קשורה באופן עקיף לתקלה הראשונה והיא קפיצת ההילוכים. לפעמים הצג מראה שבתחילת תנועה הגיר מעביר ישירות להילוך רביעי ולא עולה בהדרגה. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעונים.
  6. הבנתי, תודה רבה!
  7. הבנתי, תודה על העצות. אני מתעניין דווקא בשתי דגמים שכנראה פחות חסכוניים אך שמעתי עליהם דברים טובים והם סקודה אוקטביה 1.2 או ג'טה 1.2 , הבנתי שהם זהים נורא בביצועים ואף בעלי טכנולוגיה דומה - גיר DSG ומנוע טורבו. למרות זאת , קבלתי המלצות דווקא על הג'טה בעקבות אחריות רבה יותר שהחברה מספקת. השאלה שלי האם הרכבים אכן מומלצים או שעדיף ללכת דווקא על הרכבים ההיברידיים שהצעתם לי? תודה לעונים.
  8. שלום לכולם. אני מחפש רכב שבראש ובראשונה יהיה חסכוני. אני נוסע בכל יום לעבודה , סך הכל 130 ק"מ יומי. כמו כן אני צריך מקום לבוסטר לילדה ותא מטען רחב לעגלה , שיהיה כמה שיותר מרוווח ונוח. התקציב שלי הוא עד 70K , והייתי מעדיף לבצע החלפה דרך חברת ליסינג על מנת להיפטר מהרכב הישן - מאזדה 3 1.6 2007. אשמח להצעות ואף לרעיונות רכישה. מקווה שהבקשה אינה מוגזמת מדי! תודה לעונים.
×
×
  • תוכן חדש...