Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני ומהנה עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ידני ומהנה לנהיגה עד 15K. עלו לי לראש עד עכשיו שני אפשרויות והן פיג'ו 206xsi (דגם ה-110 כ"ס) ופיאט פונטו HGT. העניין הוא שקשה למצוא אקזמפלרים שמורים יחסית ובנוסף לא ידוע לי דבר על האמינות ועלויות האחזקה ברכבים מהסוג הזה. אשמח לעזרה ממי שמכיר את הרכבים האלו וגם המלצות על רכבים אחרים לא יזיקו :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

הייתי יורד מהפיאט, רובן קרועות, איכות החומרים גרועה, האחיזה לא בשמיים וההגה פשוט מת.

הייתי ממשיך עם הכיוון של פיג׳ו, ומוסיף לקלחת 306 עם מנוע 1.8.

פורסם
.

הייתי ממשיך עם הכיוון של פיג׳ו, ומוסיף לקלחת 306 עם מנוע 1.8.

בתור בעלים של 306 דיאמונד, מסכים לגמרי. התנהגות כביש שנדיר לראות ולחוות.

306 דיאמונד

פורסם

יש לי 206 xs אחרי שני טיפולים אני אשלח לך בה"פ כמה עלה בדיוק כל דבר בטיפולים (ויש הרבה)

בכל מקרה הרכב הזה מאוד מהנה אני לא מתחרט לרגע.

הדבר הכי חשוב שתלך למוסך שמתמחה בפיג'ו שיכוונו אותך אם כדאי לקנות וכמה יעלה היישור קו לרכב שאתה מתעניין בו.

• תוכן חדש...