Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת טויוטה קורולה 2010-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקורולה תיהיה גם סחירה יותר בעתיד, לדעתי שווה את המעבר.

איך שווה בדיוק? הוא יפסיד גם עכשיו המון כסף על המעבר, גם יצטרך להשקיע ביישור קו.

אי אפשר להבטיח כלום לגבי סחירות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ההבדל לא יהיה גדול,

במיוחד לאור העובדה שהוא לא מסיע משפחה גדולה - הוא יקבל רכב שהוא יותר אוהב ואם יש לו את היכולת הכלכלית להחליף כדי להרגיש עם האוטו יותר טוב שיקולו(וכחובב רכב קשה לי להאשים בתחום הרכב החלטה אמוציונלית - רבים מאיתנו חוטאים בה).

הוא הפסיד המון על הקיה(הרכב 0 קילומטר מליסינג ללא 7 שנות אחריות עם חותמת ליסינג על הרישיון בזמן שפרטיות כאלו עם הגיר האוטומטי המוצף בשוק נמכרות הרבה מתחת למחירון ומתחרות במחירוני הליסינג עם האחריות של הליסינג שהוא מבטיח) את רוב הירידת ערך הוא חטף עליה והמכירה עכשיו תהיה שיא ההפסד ולכן ההחלטה היא חסרת כל היגיון כלכלי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
שיש לך קורולה במיוחד אוטומטית מהשנים האלה אתה לא צריך לדאוג לסחירות, מעבר לזה הוא יקבל רכב יותר טוב בהכל מהריו.

*כשיש.

זה לא שהוא עובר עכשיו מהריו לאיזו גולף GTI, כולה קורולה, השיפור קיים אבל הוא לא כזה וואו כדי להגיד שהמעבר שווה את ההפסד הכספי המטורף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני יפסיד הרבה כסף במכירה מהמעבר לקורולה למרות שיש לי ק''מ נמוך, עזבו את עניין ה0 ק''מ ליסינג ? לא משתלם לי אל אף שאני מאוד מעוניין ברכב הנ''ל ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

שאלה בקורולה PLATINUM היבואן איבזר אותה עם חישוקי סגסוגת במקום הטאסות האם גודל הגלגל נשאר אותו דבר?

בנוסף מספר כריות אוויר הוא 7 ותוספת זו המערכת מולטימדיה יש עוד משהו שהוסיפו בגימור הזה ששכחתי ?

פורסם

מתוך ICAR - לכתבה.

"

כבר לא "גרסת ליסינג".

טויוטה קורולה נמכרה בשנים האחרונות עם רשימת אבזור מצומצמת שכללה רק שני חלונות חשמל ו-4 כריות אוויר, למורת רוחם של לקוחות ציי הרכב. בתחילת השנה נרשם שיפור כאשר קיבלה הקורולה 3 כריות אוויר נוספות, וכעת היא זוכה לגרסת Platinum משודרגת עם רשימת אבזור יוצאת דופן ביחס למתחרות. הגרסה החדשה תכלול מסך מגע, מערכת ניווט, דיבורית בלוטות', DVD וחיבורי USB – ללא תוספת במחיר. גרסה זו תחליף את גרסת ה-SUN Plus ותעלה 123,500 שקל, כאשר גרסת ה-GLI הבכירה תקבל גם היא את מערכת המולטימדיה ותזכה גם לחישוקים קלים בנוסף. מחירה של טויוטה קורולה Platinum, כפי שתיקרא מעתה גרסת ה-GLI, יעמוד על 127,500 שקל.

"

פורסם

במקרה נהגתי היום בקיה ריו כמו שלך, הרכב מעולה בכל הקשור למרווח ונוחות נסיעה, לי הוא הרגיש קצת כבד אבל זה בסדר לקטגוריה.

דלק, יצאתי מב''ש עם פול טנק לאזור אלייקים שבצפון והאוטו כמעט אכל חצי טנק בנהיגה לא ממש רגועה.

נראה שהמינוס הכי בולט בריו זה צריכת הדלק, הקורולה חסכוניות יותר.

פורסם

בקיצור בשנה הקרובה אני מעיף את הריו ומביא קורולה 2012-2013 נגמר הסיפור :)

יעלה כמה שיעלה העיקר לעבור לקורולה

פורסם (נערך)

כל עוד אתה לא מתרץ לעצמך שאתה חוסך בזה משהו(כי אתה מספיד כסף - סיכוי סביר שיכול גם להיות עשר אלף שקל) אין בעיה =] סך הכל אם אתה אוהב את האוטו(לא רואה אישית שום סיבה לרווק לעבור מסופר מיני עם בגאז' למשפחתית אבל זה אישית אני) יאללה תגשים את החלום =].

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בקיצור בשנה הקרובה אני מעיף את הריו ומביא קורולה 2012-2013 נגמר הסיפור :)

יעלה כמה שיעלה העיקר לעבור לקורולה

קשת בענן, פרפרים, קורולות עם מדבקות של סאנרוף וכנפיים מרחפות, משב כנפיהן מבדר את השיער..

תתעורר!! זה קורולה. או שתשדרג את החלומות שלך, או שתרד לקרקע. אתה עושה שטות, ולא תרגיש שום שדרוג ביום יום, ודאי לא בכיס.

פורסם

נכון זה קורולה אבל אני מחפש רכב שיהיה לי שקט נפשי איתו ושלא יכנס למוסך אז זה הרכב שהכי מתאים כמובן גם מבחינת שאר הדברים. הרוב פה שיבחו את הדגם סה''כ מדובר במכונית טובה.

• תוכן חדש...