Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס שנת 2007 מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה אוטו- מהנה לנהיגה, זריז, ודי מרווח ומאובזר. למיטב ידיעתי די אמין, אבל דברים שבכל זאת תבדוק:

1. רעשי מנוע חריגים- אולי בעייה במערכת ההזרקה.

2. משאבת מיםתקינה- קרו מקרים שהיא והגלגלת שלה התקלקלו וזה יצר התחממות. קח את הרכב לנסיעה יחסית ארוכה, שים מזגן, רדיו ותן קצת גז ותבדוק אם הרכב עובר את הטמפרטורה הרצויה במד החום.

3. בכל אופן, תבדוק שההגה לא כבד וקשה לתפעול, דבר שיעיד על מפלס נוזל הגה כוח נמוך/דולף-

https://www.youtube.com/watch?v=XyOy35qSJWM.

פורסם

כמה שאני יודע, וייתכן שאני טועה.

יחידת הכוח הזאת והגיר, זהים או דומים לאלה שבמונדאואים מאמצע שנות ה2000.

על כאלה יצא לי לנסוע. נחמד ועד כמה שידוע לי, ללא בעיות מיוחדות.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

היה לי רכב כזה כשנה-הועבר להורי.

רכב מאובזר מאוד ביחס לשנתון- גרסת גיאה 2000 סמ"ק.

רכב מאסיבי, קצת כבד, אבל מגיב טוב , יחסית , ללחיצה.

ברכב שרשרת טיימינג ולא רצועה- נחשב אמין יותר.

אני נהנתי ממנו, יכול להמליץ לחיוב

סלע

• תוכן חדש...