Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 150k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייאשתי כבר מלחפש את הסובארו brz והאחות התאומה הטויוטה gt86 .

אני רוצה להגדיל את האפשרויות כי אין באפשרותי להשאר בלי רכב יותר (נוסע כרגע על פיאט 500 ומתחרפן) .

אני מחפש רכב מתנהג , שיראה טוב , עם שוק סביר , לא להתקע בעתיד כשארצה למכור .

הוספתי למשוואה את

הקופר s החדשה , אין לי בעיה למתוח תתקציב קצת בשבילה .

אוקטביה vrs (בתור חבילה כוללת אוהב אותה , לא מתחבר למראה המבוגר ) .

קמארו 3.6 ( בעיה שאין שמורות ומבקשים על 2010 מחירים מופרזים , אשמח להרחבה על הרכב ממי שמכיר ) .

גולף gti mk7 שוב אין בעיה למתוח את התקציב קצת .

מחפש רכב שיהיה מעל 2010 כמובן , לא מתחת .

אשמח לעוד אפשרויות שעולות לכם לראש , תודה מראש !

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

שירוקו 2 ליטר

S3 שנת 2010 אם נכנסת בתקציב

קופרה

אינפיניטי G37 קופה 2010

במוו 120 עם שדרוג תוכנה (135 לא נכנסת בתקציב)

ג'ולייטה תלתן

יש הרבה אפשרויות,

פורסם
איך כבר התייאשת? רק פתחת את הנושא הקודם לפני שלושה ימים...

למצוא רכב טוב - לוקח זמן.

תוסיף לרשימה 500 אבארט שתשאיר לך הרבה עודף

אני מעל 3 חודשים מחפש אחת , אני חושב שזה די והותר

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

כאשר רכשתי את המיאטה נהלתי כמעט 3 חודשים משא ומתן על רכישת הרכב שמצא חן בעיניי.

לפעמים חיפוש רכב יחסית נדיר יכול לקחת אפילו שנה.

אם אתה מוכן "להתפשר" על הרכבים שציינת אתה כנראה לא באמת רוצה מספיק להיות בעלים של טויובארו.

שלא תבין אותי לא נכון, כל רכב ברשימה שציינת מספק המון פאן בתחום שלו, אלו פשוט רכבים שונים בתכלית מהרכב שהתייאשת מלחפש אותו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הגולף GTI היא הכי סחירה מהאופציות הנ''ל ותיהיה קלה למכירה בעתיד (אם תשאר במצב טוב ועם נתונים טובים).

אם אתה רוצה שאעשה לך סיבוב באבראט שתראה אם הדבר הזה בשבלך אתה מוזמן.

פורסם

להבנתי הוא מחפש רכב אוטומטי, ולכן וה-208 לא רלוונטית.

ה-GTI MK7 לעומת זאת אחלה רכב, מניסיון, אבל אם אתה לא צריך להסיע משפחה או הרבה מקום, אז לך על המיני.

פורסם

האינפיניטי מצויינת, מפנקת מאוד אבל גם נושכת היטב, חלוקת משקל טובה מאוד ואמינות מפתיעה.

הקאמרו מציעה חבילה טובה, צעירה ויותר מצועצעת, את הקופה לא אהבתי כי הרגשתי יותר מדי כמו תיכוניסט, עם הקבריולה שכחתי את כל הסטיגמות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש רכב שגם נראה טוב וגם מתנהג Cooper S בול בשבילך.

כמובן שיגידו לך שבמחיר הזה אפשר להביא polo gti/ibiza cupra/208 gti חדשה.. אבל לפי דעתי חוץ מכוח אין מה להשוות ביניהם בכלל. העיצוב טוב יותר, ההתנהגות מצוינת והיוקרה ברמה אחרת. הרכב לא סתם עולה יותר..

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הקמארו מבקשים מחירים מופרזים והזויים על רכב שנמצא 6 שנים על הכביש , שחדשה עולה כמעט אותו דבר , לא מבין את השוק של הרכב הזה .

אני כרגע בהתלבטות אם להמשיל לחכות ולחפש את הטויוטה סובארו , כי אני נמאס לי מרכבים מהר ואני לא רוצה שזה יקרה שוב , רוצה להחזיק את הרכב לפחות שנה שנה וחצי .

כרגע אני שם עין על הקופר s

אוקטביה vrs

וגולף gti mk7

היום הולך לראות שניים מהרכבים .

לגבי האינפיניטי אין להשיג קופה , נדיר מאוד .

פורסם

ניתן למצוא אינפיניטי קופה בתקציב הנ"ל, פשוט צריך סבלנות.

אם אתה לא מתעקש על דגם הS ניתן גם לנסות את הסדאן.

אומנם העיצוב פחות דרמטי אך התמורה לכסף מצוינת.

תקציבך מאפשר לך לרכוש רכב מבציר 2013.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...