Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 150k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה - VRS לא ממש סחירה, אם זה חשוב לך...

היוקרה בקופר S לא משהו. אולי עדיפה על הוואגיות אבל לא ממש במוו

לא משהו? מאיזה בחינה? אני בעלים של קופר s ואני מכיר היטב את סדרה 1 החדשה.. והמיני גם הרבה יותר מאובזרת וגם האינטריור מרגיש הרבה יותר עשיר, נכון שהוא פחות איכותי מהבמוו אבל זה משהו אחר.

דרך אגב המיני משדרת הרבה יותר שופוני מאשר סדרה 1 שאף אחד לא מסתכל עלייה מבחינת עיצוב.. אז אם זה משהו שפות״ש מעוניין בו המיני מנצחת בפער גדול. ( היא מסובבת ראשים קטנה).

פורסם

העלתי את החיפוש של הטויוטה סובארו שלב , והתקשרתי למוסך המרכזי בחדרה של טויוטה , המנהל שכן שלי , ביקשתי ממנו מספרים שלב בעלי gt86 שמטפלים אצלו , יש שניים אחת אדומה אחת לבנה , הבחור עם הלבנה לא היה מוכן למכור , הבחור עם האדומה דרש קצת סבלנות ובסוף הסכים , נסעתי היום על הרכב , ובלב שלם זה הרכב הבא שלי , הוא ביקש לישון על זה בלילה ומחר להחזיר לי תשובה , פשוט הזוי השוק של הרכב הזה הביקוש שלו , וזה שלבעלים ככה קשה להפרד .

נקווה לטוב מחר , אם יסכים מחר אעשה בדיקה ואתקדם עם הרכישה , תודה לכולם !

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה והראש הטוב..

במידה ותמשיכו בעיסקה, בבקשה קח את הרכב לבדיקה מקיפה .

את המנוע ומערכות הרכב הממוחשבות במוסך של השכן + נסיעת בדיקה של בוחן אשר מכיר את הרכב.

במידה ויש מחלקת פחחות רצינית במוסך, אפשר לבצע בה את הבדיקה של המרכב והשילדה.

אני בשביל השקט הייתי תורם עוד 300-500 ש"ח , ונגש למכון לבדיקת רכב רציני.

ומבקש בדיקת מרכב ושילדה בלבד - את בדיקת המערכות והמנוע אפשר לבצע במוסך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
העלתי את החיפוש של הטויוטה סובארו שלב , והתקשרתי למוסך המרכזי בחדרה של טויוטה , המנהל שכן שלי , ביקשתי ממנו מספרים שלב בעלי gt86 שמטפלים אצלו , יש שניים אחת אדומה אחת לבנה

נקווה לטוב מחר , אם יסכים מחר אעשה בדיקה ואתקדם עם הרכישה , תודה לכולם !

אם מוסך היה מוסר את המספר שלי לכל אחד שמבקש ללא אישור שלי, לא הייתי חוזר אליו.

לגבי השוק, ככה זה כשיש יותר ביקוש מהיצע. אתה צריך להלחם עם עוד אנשים על כל אקסמפלר, למכירון אין ערך אמיתי.

בהצלחה בקניה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אם מוסך היה מוסר את המספר שלי לכל אחד שמבקש ללא אישור שלי, לא הייתי חוזר אליו.

לגבי השוק, ככה זה כשיש יותר ביקוש מהיצע. אתה צריך להלחם עם עוד אנשים על כל אקסמפלר, למכירון אין ערך אמיתי.

בהצלחה בקניה.

הרכב יד 3 2013 אני יהיה יד רביעית , קצת מרתיע , למרות שהרכב על פניו נראה שמור מאוד מאוד! עם קילומטראז נמוך - 43,000.

לא צריכה להיות התפשרות במחיר ביד כזו?הוא רוצה 20 מעל המחירון , מה שהייתי נותן באהבה אם לא הידיים .

נראה לי הבעיה היא שאני פניתי אליו וזה קצת נותן לו עמדה טובה .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

ידיים פחות משחקות תפקיד ברכב ספורטיבי, בד"כ התחלופה דיי גבוהה.

תעשה את השיקולים שלך אם המחיר משתלם לך או לא, בהתאם למצב המכני של הרכב, לזמן שאתה רוצה להחזיק בו ובהתאם לנדירות הדגם ולסבלנות שלך (או, מתי לדעתך האקסמפלר השמור הבא יצוץ? בעוד שבוע/ חודש /חצי שנה והאם אתה מוכן לחכות עד אז.)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...