Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לראות היום רכב והמוכר אומר שהרכב עבר שפשוף בחנייה ונצבע.

מה צריך לבדוק במצב כזה?

כמובן שאם הרכב יראה לי אקח אותו גם לבדיקה במכון.

מה נחשב תקין? באופן אישי אין לי בעיה שהרכב קיבל מכה קטנה וטופל.

אני פשוט לא רוצה לגלות שהרכב עבר תאונה.

אני מניח שבבדיקה ייתיחסו לצביעה הנ״ל.

מה אני אמור לצפות לקבל על סעיף כזה במידה והרכב באמת לא עבר תאונה? או לחילופין מה אראה במידה והרכב עבר תאונה והמוכר שיקר?

האם רכב שלא עבר שום תאונה ייצא נקי לגמרי בסעיף השלדה או שיש כסת״ח סטנדרטי בסעיף הזה?

תודה מראש

פורסם

במידה ואכן עבר תיקון צבע קוסמטי בלבד ולא תאונה של ממש אתה תראה בתוצאות הבדיקה בסעיף המרכב ישנם תיקוני צבע במשמעות נמוכה. מה משעיד אכן על תיקון צבע אבל לא על פגיעת שלדה כזו או אחרת כתוצאה מתאונה קשה.

לחלופין אם תראה בסעיף המרכב משמעות גבוהה יכולות להתגלות מכות בקצה שלדה או בשלדה עצמה. עדיף להתרחק

פורסם

תודה,

לדבריו גם יש תיעוד של התיקון במוסך המורשה.

איך תיקון ממכה בחנייה צריך להיראות ואיך של תאונה?

פורסם

אם הייתה תאונה רצינית רוב הסיכויים שתיראה מרווח לא זהה בין מכסה מנוע לכנפיים,פגוש לא יושב ישר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...