Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 7xx

adi89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אחלוק על חבריי ואומר שבהנחה והרכב עומד לנסוע כ-40k בשנה כמו האלפא- צריכת הדלק בהחלט הולכת להוות רכיב משמעותי באחזקה ויתרה מכך- זה הולך לעלות הרבה יותר כסף מאשר האחזקה המכאנית.

הסיבה פשוטה- בעוד תקלות הן רק ספקולציות (תיהיה תקלה יקרה או לא) צריכת הדלק זו עובדה קיימת.

אם נעשה חישוב מאוד אופטימי נגלה שרק על דלק הבחור הולך להוציא לפחות 30k שקלים (ושוב, זה חישוב סופר דופר אופטימי לפי צריכת דלק ממוצעת של 1 ל-8 ודלק במחיר 6 שקלים).

תקלה גדולה ברכב כזה בכיף יכולה להגיע ל-30k שקל תיקון אבל התקלות האלה לא שכיחות ורכב שמתוחזק בתחזוקה מונעת לא אמור לסבול מזה כי בסה"כ מדובר במכלולים די אמינים ומוכחים.

התקלות החשמליות עלולות להיות קוץ בתחת וזה מתייחס בעיקר לאיבזורים חשמליים (חלונות, מושבים וכן הלאה).

פותח השרשור, סדרה 7 זו מכונית כבדה וככזאת אתה בהחלט יכול לצפות לצריכת דלת של 1-6 בעיר וסביב 1-9 במהיר.

הביטוח גם לא יהיה זול לדעתי.

אחרי שתחשב יחד את רכיב הדלק עם עלות הביטוח ואיבוד הערך השנתי זה ייגמד מאוד את הוצאות התחזוקה ויעלה שאלה אחרת- למה לא סדרה 5 או E קלאס?

בגדול אני מסכים איתך אך יש לי רק בעיה אחת עם כל הטיעון שלך, ההוצאה על הדלק לא נמדדת באופן אבסולוטי אלא יחסי.

את 30KM הוא יסע בכל מקרה , אם הוא יעשה אותם לפי 1:7 \ 1:10 \ 1:13 , אז רק ההפרש חשוב.

לדוגמא , אם בסדרה 7 יהיה לו ממוצע של 1:6 אז הוא יצטרך לתדלק 5000 ליטר שיעלו לו כ 35 אלף ש"ח.

אם באלפא שלו המומצע הוא 1:10 אז הוא יתדלק 3000 ליטר שיעלו לו כ 21 אלף ש"ח.

ולכן הסכום המדובר צריך להיות הפרש של 14 אלף ולא הסכום האבסולוטי של 35 אלף.

פורסם

לטעמי, אתה במקום הלא נכון. כמות הרכבים האלה בארץ נמוכה מאוד ולא נצבר ניסיון רב של הלקוחות/מוסכים באמינותם. מומלץ לך מאוד לחפש בפורומים מתמחים בחו"ל אינפורמצייה על הדגם המעניין אותך (כך עשיתי לשלי וניצלתי מנפילה של עשרות אלפי שקלים).

צריכת הדלק תלוייה מאוד בסיגנון הנהיגה וגם ברוחב הצמיגים, ברכב השני שלי הקטנת החתך העלתה את צריכת הדלק ביותר מ 5%. בכל מקרה, בנסיעה בין עירונית רגועה צריכת הדלק מתמתנת מאוד וניתן אפילו להגיע לאופ המספרים אותם מפרסם היצרן... לסבר את האוזן, אני משיג צריכה של 7ליטר/100 ק"מ (כ 14 ק"מ/ליטר) עם גרמנייה בעלת מנוע 3.5 ליטר.

פורסם

מבין לליבך לגבי ה159 גם הבררה שלי הייתה מטחנת כסף (והיו לי מספר גרמניות לפניה) החלפים של אלפא 159\בררה פשוט יקרים מאוד! גם צריכת הדלק הייתה מזעזעת שיוט ב120-130 המחשב מראה על 1-8 משהו כזה. מכרתי את שלי.

לגבי הגרמניות המגודלות,לדעתי זה אובר קיל בהנחה שה159 הספיקה לכם,עלות האחזקה תהיה משמעותית גבוהה יותר.

אושרי כתב שטיפול יעלה באיזור האלפייה, אני סקפטי(ב330 שהייתה לי טיפול בסיסי קטן היה יוצא 700 שח) אבל בהנחה שזה נכון זה אף פעם לא נגמר רק בטיפול ומכאן המדרון מתחיל להיות חלקלק מאוד.

הייתי מנסה לבחון אולי לקסוס GS מן השנים המקבילות ואף צפונה.

Porsche 944 turbo

פורסם (נערך)

נימנים, טיפול ב 330 וב 750 דיי דומה בעלות. קצת יותר

שמן, ושני פילטרי אוויר כי זה וי 8, אין כזה פער ביניהם.

תיחזקתי מספיק בהמות גרמניות, כולל מנועים מגודלים,

הטיפולים השוטפים זה ממש לא הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
  • 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי רק לעדכן ולסגור את הנושא סופית, זה לקח זמן אבל המחליפה נמצאה:

Cadillac CTS Premium - בהחלט מדהימה ואירופאית משהוא

053.jpg

פורסם

תודה! אני לא יכול לתאר עד כמה היה קשה למצוא מחליפה לאלפא 159, פשוט כל רכב הרגיש "קל" ופשוט מבחינה של הישיבה על הכביש, הקאדילאק הפתיעה לטובה !! לגמרי שונה ממה שדמיינו, ממש רכב אירופאי מהודק עם הנעה אחורית ויוקרה אמריקאית, כמו כן תג מחיר מעולה, בהחלט הפתעה.

פורסם

ממליץ לך אם כבר הסגמנט הזה אז ללכת על ה Ats קאדילאק עם יכולות ספורטיביות מוכחות והנעה אחורית .אם היה לי תקציב הייתי קונה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש, בהחלט רכב מיוחד עם נוכחות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...