Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט AVEO LT 2005

עוז2009
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

צריך בבקשה את הייעוץ שלכם לגבי רכב שאני רוצה לקנות.

כעיקרון חיפשתי רכב יד שניה במצב טוב ובדגש על קניה ממישהו אמין שאני מכיר,

הרכב אמור לשמש אותי לנסיעות קצרות בעיקר בסופי שבוע, ביום יום

אמשיך לנסוע בתחבורה ציבורית כדי לחסוך בהוצאות.

מדובר על רכב שברולט אבאו LT אוטומט מודל 2005,

הרכב שמור מאוד, יד שלישית, טסט לשנה מלאה, ועשה רק 110K קילומטר.

הרכב שימש את ביתו של המוכר ב4 שנים האחרונות בעיקר לנסיעות קצרות אל העבודה ובחזרה,

מוכרים את הרכב כדי להתקדם לרכב חדש.

אני מאוד רוצה לרכוש את הרכב גם בגלל שקיבלתי המלצה על המוכר ובעיקר בגלל הנתונים הטובים שציינתי.

המוכר דורש עליו 10K ולא מוכן להוריד שקל (טוען שהחליף אלטרנטור, שני צמיגים והעביר לא מזמן את הרכב טסט).

מה שקצת מוזר זה שהמוכר טען שהמחירון של הרכב הוא 8.5

וכשבדקתי במחירון "יד 2" המחירון הוא 11.

לסיכום:

א. האם אתם ממליצים לי לקנות את הרכב במחיר הזה?

ב. מה מחיר המחירון של הרכב הזה?

תודה רבה

פורסם

אין באמת דבר כזה "מחירון". מוצרים - וגם מכוניות - נמכרות לפי הכלל הישן של היצע וביקוש.

יש מכוניות שנמכרות במחירים גבוהים בלי פרופורציה (סובארו טנדר למשל), או נמוכות ללא פרופורציה (סיטרואן C3 למשל).

מחירון יצחק לוי הוא המחירון הקובע לעינייני ביטוח. אם יש לך אירוע ביטוחי, השיפוי שתקבל יקבע לפי ערך הרכב במחירון יצחק לוי.

מחירון יד 2 מנסה להתחרות במחירון יצחק לוי בקהל הפרטי.

לכל מחירון יש את האלגוריתם שלו לקביעת המחיר, ולכן הפער במחיר.

כדי לקבל מחיר ריאלי, בדו באילו מחירים מתפרסמים מכוניות זהות אחרות ביד2.

אפילו שקיבלת המלצה על המוכר, ראית מכונית אחת. ממליץ לך לא למהר (ונשמע שגם המוכר לא מאוד ממהר) וללכת לראות עוד מכוניות, ולו רק בשביל לקבל פרופורציה.

פורסם

אתה מדבר על 5 דלתות או 4 דלתות?

לא מת על הרכב הזה, אמינות למיטב ידיעתי לא משהו עם תקלות במערכת הקירור, בטיחות פשוט מחורבנת, כוכב וחצי במבחני הבטיחות (תוכל לקרוא עוד כאן- http://euroncap.blob.core.windows.net/media/8704/euroncap_chevrolet_aveo_2006_2stars_strikethrough.pdf, דוח הבטיחות של הארגון).

• תוכן חדש...