Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש רכב ראשון לבחור בן 19 (נהג חדש וצעיר).

- תקציב: 40 אלף. ניתן לחרוג גם ל45.

- העדפה לגיר אוט' אך גם ידני הולך.

- שיהיה מהנה לנהיגה.

- רצוי מעל שנתון 2003.

- לא עגלה. אני חיפאי ואני צריך רכב שיסחוב עליות.

- אין העדפה לחסכוניות בדלק.

מצאתי כמה רכבים (רק באתר יד 2) בתקציב שלי ואשמח לקבל פידבק עליהם-

מאזדה 3 שנתונים 2007-2008 1.6 ליטר.

סיויק שנתונים 2007-2008 1.8 ליטר.

שברולט קרוז 1.6 LS שנתון 2011.

סובארו B4 2.0 שנתונים 2006-2008 (דגש על 2008).

בנוסף לכך, אבקש לבקש המלצות למגרשי מכוניות אמינים באזור חיפה (או חברות טרייד אין עם סניפים באזור).

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

לאור היכרות עם הסוחרים והמגרשים .. מגרשים פרטיים אמינים וחיפה לא ממש הולך ביחד וזה לא שונה מכל מקום אחר.

הייתי מברר באיזור הצ'ק פוסט ןהלאה קצת במגרשים של חברות הליסינג אוטו סנטר/אלבר/אלדן אם יש להם מה להציע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לאור היכרות עם הסוחרים והמגרשים .. מגרשים פרטיים אמינים וחיפה לא ממש הולך ביחד וזה לא שונה מכל מקום אחר.

הייתי מברר באיזור הצ'ק פוסט ןהלאה קצת במגרשים של חברות הליסינג אוטו סנטר/אלבר/אלדן אם יש להם מה להציע.

בגלל שכל המגרשים נמצאים באותו האזור (שד' ההסתדרות) אמרתי אני אשאל כאן המלצות כי אולי אני אפול על מגרש אמין..

כנראה אני אקפוץ לטרייד מובייל ולאוטו סנטר כי שם מצאתי את המבחר ההכי גדול. הם בסדר מבחינת אמינות?

בנוסף, תוכל להתייחס לדגמים שנתתי? חשבתי גם לקחת יונדאי I30/I30CW אבל ממה שראיתי הן לא נכנסות לתקציב.

אני די מתלבט כי בכל זאת זה רכב ראשון ואני רוצה להנות ממנו ולא לבלות במוסך..

תודה.

פורסם

אתה בחור צעיר, למה אתה מתעניין במשפחתיות משעממות כרכב ראשון? יונדאי I30CW? באמת?

בתקציב שלך אתה קונה סופר מיני ידנית משנתון מתקדם, 2011 או 2012.

אתה יכול גם לקנות מכונית מיני, ידנית מ-2013 או אוטומטית מ-2011-12.

תקבל רכב שיהיה פשוט יותר לתמרון בעיר ולחניה, חסכוני יותר, בעל הוצאות אחזקה נמוכות יותר (ביטוח, טסט, טיפולים, צמיגים) - מאפיינים שמתאימים לנהג צעיר וחדש.

כבונוס, סוזוקי סוויפט ידנית למשל או פיג'ו 107 יהיו הרבה יותר מהנות לנהיגה משברולט קרוז.

פורסם

בפסח רציתי לקנות פוקוס דור קודם והלכתי לאלדן בגלילות

מכרו המון פוקוסים דור קודם משנת 2011 במצב מעולה במחירים של כ-35K

בסוף קניתי מונדאו אבל מאוד התרשמתי ממה שיש להם להציע

ויש אחריות 3 שנים על הרכבים אז אולי שווה לראות

(אני לא סוכן של אלדן .. סתם מרוצה)

פורסם

מאזדה 3 עם מנוע 1.6 מ2008 עולה בסביבות ה25000.

סיויק עולה כ35000 מ2008.

קרוז רכב מזעזע והמחירים ברצפה-אל תיגע בה.

סובארו תיכנס לך מ2009 ואולי אפילו 2010.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...