Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי, שבשבילי דעתו חשובה לי כמעט יותר מכל דעה אחרת, טוען שאין סיבה למחור את הליאנה בזמן הקרוב(אני לא מתכנן להחליף אוטו בחצי שנה הקרובה במינימום) אבל אני עדיין מעדיף לעשות סקירת שוק ולדעת מה יש לאנשים להציע.

במקור רציתי ללכת על הטויוטה יאריס ספורט, אבל אבא שלי טען שהרכב קטן מידי(יש לו ג'ימיני) למשפחה של 4 ושאין לו תא מטען מספיק גדול. שנית, הוא טען שזה רכב עם גיל, רוב האנשים שמוכרים אותו התעללו בו והמוכרים שלו אינם אנשים אמינים במיוחד, קראתי תגובות והבנתי שתכל"ס הרכב אמין, אבל הוא קטן.

אז השאלה אם יש סוג של סדאן ספורטיבי(יחסית, לא STI משופרת) או אפילו סטיישן שיהיה זול יחסית, אמין אך כיף לנהיגה. ושכל עוד אני אדאג לטפל ברכב הוא לא יעשה לי בעיות.

אגב אני לא סומך על אירופאיות כי אני מעדיף שרשרת טיימינג ולא חגורה.

פורסם

בארופה כן סומכים עליהן. גם אתה יכול.

כל רכב שתבחר עדיף על הליאנה.

אם תציין תקציב אולי תוכל לקבל תשובות יותר ממוקדות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לא בן אדם שרוצה שהמכונית תאכל את כל המשכורת שלי. או ששמעתי יותר מדי סיפורי אימה או שאנחנו הרוסים לא אוהבים אירופאיות. לא יודע. התקציב נע בין 20-40 אלף. חשבתי גם על היונדאי קופה.

פשוט הדבר האחרון שאני רוצה זה שאני אקנה רכב לנהיגה ודבר הבא שאני יודע הוא על גרר בדרך למוסך.

לצערי הרב סוזוקי לא מיבאים את הסוויפט ספורט לארץ.

פורסם

יונדאי קופה זאת בדיחה טובה, נראה כמו רכב ספורטיבי, אבל שותה דלק ולא ספורטיבי בעליל.

מה הקשר לזה שאתה רוסי לבין אירופאיות? אבא שלי מברית המועצות במקור והיו לו פיאט ואודי בעבר הרחוק ועכשיו יש לו רנו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יונדאי קופה זאת בדיחה טובה, נראה כמו רכב ספורטיבי, אבל שותה דלק ולא ספורטיבי בעליל.

מה הקשר לזה שאתה רוסי לבין אירופאיות? אבא שלי מברית המועצות במקור והיו לו פיאט ואודי בעבר הרחוק ועכשיו יש לו רנו.

סתם בדיחה קטנה, עזוב. הקטע הוא שאני, אבא שלי והמוסכניק שלנו(דוד שלי) מעדיפים רכבים עם שרשראות תזמון ולא רצועות תזמון. נראה יותר אמין ופחות עבודה.

שמעתי מספיק סיפורי אימה בנוגע לאירופאיות, אבל כך או כך אין לי התנסות איתם. אם יש איזשהו סדאן ספורטיבי בטווח מחירים שלי, שלא ימות אחרי 10000 קילומטר, זה יהיה טוב.

פורסם

חפש לך סובארו B3 (סדאן או האצ'בק), מנוע 2.0 ליטר, דגם ספורט, ידני.

זה לא טורבו אלא סתם 150 כ"ס והנעה כפולה.

יגלה גם אמינות גבוהה וגם יהיה נוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני לא בן אדם שרוצה שהמכונית תאכל את כל המשכורת שלי. או ששמעתי יותר מדי סיפורי אימה או שאנחנו הרוסים לא אוהבים אירופאיות. לא יודע. התקציב נע בין 20-40 אלף. חשבתי גם על היונדאי קופה.

פשוט הדבר האחרון שאני רוצה זה שאני אקנה רכב לנהיגה ודבר הבא שאני יודע הוא על גרר בדרך למוסך.

לצערי הרב סוזוקי לא מיבאים את הסוויפט ספורט לארץ.

סתם לידיעה, אולי את הסוויפט ספורט הבאה כן יביאו. ראה פסקה אחרונה בכתבה.

http://cars.walla.co.il/item/2968618

פורסם (נערך)
חפש לך סובארו B3 (סדאן או האצ'בק), מנוע 2.0 ליטר, דגם ספורט, ידני.

זה לא טורבו אלא סתם 150 כ"ס והנעה כפולה.

יגלה גם אמינות גבוהה וגם יהיה נוח.

וואלה, ראיתי אחת עכשיו ביד 2 ב31 אלף...אבל בכרמיאל...האם אלו מכוניות באמת אמינות? אפילו אם זה מנוע בוקסר עם חגורה?(מצטער אם אני חופר, אני תכלס די אוהב את הB3, גם האטץ', גם סדאן), האם יש את הדגם הזה עם תיבה אוטומטית/חצי אוטומטית(לכל מקרה)? האם התיבה הזאת עושה את העבודה?

ומה לגבי הB4? כל הדגמים שראיתי שלו היו עם טיפטרוניק.

סתם לידיעה, אולי את הסוויפט ספורט הבאה כן יביאו. ראה פסקה אחרונה בכתבה.

http://cars.walla.co.il/item/2968618

אם הם לא אז אני יודע איפה הם נמצאים...

אנשים מסוימים המליצו על המאזדה 3 ספיריט, מנוע 2 ליטר 165 כ"ס. על פי מה שאני יודע מאזדה גם אמינים אבל כולם עם תיבה אוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי ferdinandstrat
  • תוכן חדש...