Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.8 180 כ"ס vs גולף 1.5 150 כ"ס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון אישי עם לאון ואוקטביה שהיו בו זמנית במשפחה , הלאון היתה יותר נוחה לי (לשתיהן לא היה מתלה אחורי רב חיבורי - אני מניח שהלאון בעלת החתך נמוך תשנה את התמונה ועדיין אם שתיהן בעלות אותו החתך כנראה שהלאון תישאר יותר נוחה מהאוקטביה).

פורסם
איכות חומרים. הנאה מנהיגה. נוחות בתוך העיר. וסחירות.

מי מהם עדיפה??

גם לי הייתה התלבטות דומה. בהתחלה התלבטתי בין קיה ספורטאז' לאוקטביה 1.8, אחרי זה הוספתי את הגולף וירדתי מהספורטאז'.

בסוף הלכתי על הגולף 150 כ"ס.

איכות חומרים מצויינת בשני הרכבים. נוחות גבוהה בשני הרכבים- הגולף אולי תרגיש יותר נוחה במקומות צפופים יותר ובחניות.

יש הבדל קל בביצועים לטובת הסקודה (גם הגולף מטוס), ויש לה בגאז' גדול יותר,

אבל

בכל הנוגע לסטייל של הרכב ולאיך שהוא נראה ומה שהוא משדר- הגולף לוקחת בהליכה.

סחירות? לדעתי לשני הרכבים צפוי שוק טוב- סקודה אוקטביה 1.8 זה דגם מפואר של סקודה, שאין אותו בליסינגים- והישראלי הממוצע הוכיח כי הוא אוהב סקודה אוקטביה. גולף 150 כ"ס- דגם מפואר של הגולף עם תוספת גג שמש- שמוסיף הרבה לרכב, וגם רכב עם שם גרמני.

לא חשוב מה תבחר- שתי הבחירות מצוינות. אני עם הגולף מאוד מאוד מרוצה והיא מהנה לנהיגה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

קודם כל יש הכל בליסינגים גם את ה1.8 אומנם הוא פחות נפוץ אבל יש - לי יש כזאת.

שנית, השאלה מה חשוב לך? בביצועי מנוע ונפח תא מטען הסקודה לוקחת. באיבזור נראה שהגולף לוקחת (מול אוקטביה ברמת גימור סטייל - יש גם רמת גימור ספיישל אדישן). איכות לדעתי זהה פחות או יותר.

פורסם
כמעט באותו מחיר אפשר לקנות אודי a3 1.4 125. זה הכול יחס של כוח-איכות-מותג

לדעתי זה לא שווה בעליל. באאודי מקבלים רכב שהוא כמעט עירום לחלוטין, וחלש יחסית לאחרות.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
לדעתי זה לא שווה בעליל. באאודי מקבלים רכב שהוא כמעט עירום לחלוטין, וחלש יחסית לאחרות.

אין הרבה הבדל באבזור בין הגולף לאודי.

באודי אתה מקבל פנסי קסונן ולד מאחורה מה שאין בגולף, אבל מוותר על הגג הנפתח וכמובן על 25כס.

איכות החומרים באודי קצת גבוהה יותר וגם הכיול של הבולמים וההגה קשה יותר

• תוכן חדש...